Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bize günaydın sana iyi uykular canım haftaya daha güzel kilolar verilecek inanıyorum ben.Pili bitik bir Ozge'den hepinize gunaydinlar canlar...
Bugun tam 10kisilik misafir agirladim, hemde bana kolay olsun diye caya geldi sozde misafirlerim ama kat kat fazla yoruldum, yemek hazirlamaktan.
Son misafirlerimizi az evvel yolcu ettik saat gecenin 12sinde.
4 cocuk vardi, perisan ettiler bizi.
Suan cok agrim var ayakta durmaktan, hazirlik yapmaktan vsden oturu.
Mutfagimi toparlayamadim bile tam olarak.
Menu listemizi hazirlayacagim mutfagi toparlayip, kizlar dun bir suru alinti yapmistim ama bilgisayarin sarji bitince hepsi gitti.
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum, az veren ya da sabit olanlar uzulmesin haftaya acisini cikaririz.
Fekaaaaaat antep guzeliKarKralicesi haftaya o artilar gitsin lutfen canim...
azimli anne gulum aslinda gelisme tablomuz var kim ne kadar verdi en bastan itibaren gormek icin ama 2 haftadir yapamadim vakitsizlikten, ilk firsatta yapacagim canim.
Keske gun 30 saat olsa da daha cok seyler yapabilsek takimimiz icin
Mutlu hafta sonlari, 3.lugumuzu tekrar tebrik ediyorum kizlar:)
@gulpinargul canim seninde esas listeye girisin hayirli olsun, :)
Canım sen anlatırken ben bile yoruldum yazık sana hamile halinde bukadar yorma kendini iyi dinlenmeler canım:))Pili bitik bir Ozge'den hepinize gunaydinlar canlar...
Bugun tam 10kisilik misafir agirladim, hemde bana kolay olsun diye caya geldi sozde misafirlerim ama kat kat fazla yoruldum, yemek hazirlamaktan.
Menu listemizi hazirlayacagim mutfagi toparlayip, kizlar dun bir suru alinti yapmistim ama bilgisayarin sarji bitince hepsi gitti.
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum, az veren ya da sabit olanlar uzulmesin haftaya acisini cikaririz.
azimli anne gulum aslinda gelisme tablomuz var kim ne kadar verdi en bastan itibaren gormek icin ama 2 haftadir yapamadim vakitsizlikten, ilk firsatta yapacagim canim.
Kızlar diyete basladigimdan beri sivilce sorunu yaşıyorum bunu yasayanlar varmi
Günaydın canım :))Günaydın canlar :)
Mutlu haftasonları :)
InsallahNormalde çok az su içen biri olduğum için günde 2.5-3 litre su içtiğim zamanlar aynı sorunu ben de yaşıyorum canım..
Biraz araştırdım su içmeyi artırınca ilk başlarda sivilcelerin de olması normal ki zaten sivilce tedavisinde su içmek çok önemliymiş.. İlk başlarda sivilceler artsa da zamanla vücut temizlendiği için azalacakmış..
Selamlar çıtır hatunlar. Nöbetten geldim Biraz uyudum kahvaltı yaptık şimdi de eşimin köyüne gitcez gezmeye. Yarın dönmeyi planlıyoruz tlf cekiyomu bilmiyorum cekmiyosa gelemem diye yazayım dedim.
Tebrik ediyorum hepinizi. Ben de hep kil payı kaciriyorum :))...Takim ici ilk 3...![]()
![]()
![]()
1. sira
@marlin18 arkadasimiza ait
2. sirada onu takip edenAlya008 yeraliyor
![]()
3.'lük
@Saadetim33 'e gidiyor![]()
Listeye girme hakkini kil payi kaybeden B belindamm - ı da
tebrik ediyoruz.![]()
Basarilarinizin devamini dileriz![]()
Sen bugün dinlen bolca Özgem anca çıkar yorgunluğun. Çocuklar geldi mi insan daha da yoruluyor.Pili bitik bir Ozge'den hepinize gunaydinlar canlar...