• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eşin askere mi gidecek canım ?
evet canım okulunu bitirdi onu bekledik.Aslında biz askerliği bitsin işi tam rayına otursun öyle evlenicez dedik ama bizi bize bırakmadılar ki ortalığı karıştırmak isteyenler oldu hep ailelerden eşimde beklemedi bana kalsa ben beklicektim herşeye rağmen ama o beklemedi yaptık düğünü.herşeyi dişimizle tırnağımızla yaptık ya.Buna şükür :KK200:

evet canım okulunu bitirdi onu bekledik.Aslında biz askerliği bitsin işi tam rayına otursun öyle evlenicez dedik ama bizi bize bırakmadılar ki ortalığı karıştırmak isteyenler oldu hep ailelerden eşimde beklemedi bana kalsa ben beklicektim herşeye rağmen ama o beklemedi yaptık düğünü.herşeyi dişimizle tırnağımızla yaptık ya.Buna şükür :KK200:

Anlıyorum canım, bize de okul bitince evlenin diyenler oldu, nişanlım kabul etmedi, şimdi zor bırakıp gidiyorum evlenip gözü yaşlı nasıl bırakıp gideyim dedi :)
O araya girenler olmasa hepimiz gayet de mutlu oluruz ama işte, ortalığı karıştırmasalar olmaz :))

Sizin de kısmetiniz böyleymiş canım, ne güzel bebeğin de geliyor, tek başına beklemek belki zor gelebilir ama bebekle zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın inşaAllah :KK68:

Anlıyorum canım, bize de okul bitince evlenin diyenler oldu, nişanlım kabul etmedi, şimdi zor bırakıp gidiyorum evlenip gözü yaşlı nasıl bırakıp gideyim dedi :)
O araya girenler olmasa hepimiz gayet de mutlu oluruz ama işte, ortalığı karıştırmasalar olmaz :))

Sizin de kısmetiniz böyleymiş canım, ne güzel bebeğin de geliyor, tek başına beklemek belki zor gelebilir ama bebekle zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın inşaAllah :KK68:
aynen öyle gülüm beklerim ben çok bekledim onu yinede beklerim:KK200:asıl zor erkeklere bu konuda bırakıp gitmesi daha zordur Rabbim hepsinin yardımcısı olsun inşallah

Iyiyim canim bas agrisiyla uğraşıyorum regl olmuşum gecede oglan uyumayinca saat 5 bucukda yattim 9 bucukda uyandım agriyla
Geçmiş olsun canım. Papatya çayı iyi gelir.
geçmiş olsun canım benim haberdar et mutlaka.Allahız izniyle bişey yoktur ama kontrol ettirmekte fayda var
Asya nasılsın canim?Demet ablanın çok selamı var .
Ara sıra geldim ama kendi kendime konuşmak pek keyifli olmuyor ki :KK48:

Haklısın canım. Bugün haftasonu malum ortalık sakin. Sen de durumlar nasıl?

Geçmiş olsun canım. Papatya çayı iyi gelir.

Asya nasılsın canim?Demet ablanın çok selamı var .

Haklısın canım. Bugün haftasonu malum ortalık sakin. Sen de durumlar nasıl?
Son aylarda zorlanıyor insan gülüm ama sukur idare ediyor um.Aleykumselam demet abla nerde

Öyle canım :)
Aynı işte, sıkıcı bir gündü bitmek bilmiyor :))
Sen çalışıyor musun ? Ne iş yapıyorsun Azerbaycan da ? Soylediysen ve unuttuysam kusura bakma canım .
Son aylarda zorlanıyor insan gülüm ama sukur idare ediyor um.Aleykumselam demet abla nerde

Son aylar zor olur gülüm ama sık dişini yavrum için. Çoğu gitti azı kaldı. Demet abla yogun olduğu için gelemiyor pek .

Menüm
Sabah limonlu ılik su
1 kase yogurtlu meyveli mısır gevreği

Ara kahve

Ogle sebzeli et 4 yk makarna ve yoğurt

Ara yarım muz ve yarım şeftali

Aksam sütlü kahve ( canım bi şey istemiyordu)

1 lt limonlu maydanozlu şu ve 2.5 lt sade su.
Spor olarak 10 dk workout yaptım. Çok yorgunum kızlar. Epey temizlikli ve yoğun bir gündü. Herkese iyi geceler.
Herkes menulerini vermeyi unutmasin lütfen.

G guzelfilozof canim cuma kilo yarismasinda 11 takimimiz var.Ve toplam 80 yarismacimiz var.
Sen bu hafta cuma yarismasindaki tum uyeler icinde verdigin kiloyla 3. oldun Pinarcim:nazar::KK200:
Cok sevindim, cok gururlandik, basarilarin daim olsun canim:KK73::KK9:

daim olur inşALLAH :) ben de çok mutlu oldum gerçekten :) kurban bayramında bizim evde sarma baklava ve misafir yoktu biz de gitmedik sadece telefonla bayramlaştık haliyle daha dikkatli olabildim elhamdülillah :) bu arada herkes sana geçmiş olsun diyor ben grubu çok takip edemiyorum her neyin varsa RABB'im acil şifalar versin inşALLAH ...

çok teşekkür ederim canım :)

Bugün ki menüm
Sabah Limonlu su
Domates Biber Peynir
2 dilim ekmek
Öğlen
Dolma
Ayran
Akşam
Türlü
Su 2 litre
Spor yapamadım nişan hazırlığıyla uğraştım
menün güzel olmuş :) nişanın da hayırlı olur inşALLAH :)

Menüm
Sabah limonlu ılik su
1 kase yogurtlu meyveli mısır gevreği

Ara kahve

Ogle sebzeli et 4 yk makarna ve yoğurt

Ara yarım muz ve yarım şeftali

Aksam sütlü kahve ( canım bi şey istemiyordu)

1 lt limonlu maydanozlu şu ve 2.5 lt sade su.
Spor olarak 10 dk workout yaptım. Çok yorgunum kızlar. Epey temizlikli ve yoğun bir gündü. Herkese iyi geceler.
Herkes menulerini vermeyi unutmasin lütfen.

menün güzel aslında ama akşam en azından ara öğün niyetine bir şeyler yemen daha iyi olurdu çünkü metabolizmanın düzenli çalışabilmesi için enerjiye ihtiyacı var yine de güzel bir menü :)

24 Eylül Menüm
Sabah
İki kaşık kıymalı yumurta
Bir dilim kepekli ekmek
Domates salatalık
Şekersiz çay
Yeşil biber

Öğlen
Bir tavuk dürüm ün üçte ikisi
Bir ayran
Üç fındık
Biraz kuru üzüm

Ara
Bir elma
Bir mandalina

Akşam
Bir köfte büyüklüğünde et(karaciğer,böbrek)
Bir dilim tam buğday ekmeği
Domates salatalık
Kuru üzümlü yoğurt
Şekersiz çay
Bir avuç Çekirdek(kabak çekirdeğiyle karışık)

Ara
Karanfilli yeşilçay

Su
12, 5 bardak

Egzersiz
Bir buçuk saat yürüyüş(çarşıda dağınık olarak)

Sen çalışıyor musun ? Ne iş yapıyorsun Azerbaycan da ? Soylediysen ve unuttuysam kusura bakma canım .

Son aylar zor olur gülüm ama sık dişini yavrum için. Çoğu gitti azı kaldı. Demet abla yogun olduğu için gelemiyor pek .
Ben raziyim kuzum iyi olsun da.pek giremedigimden bilmiyordum demet ablanın giremedigini

Back
X