• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ahh ahh bugun epey stresli geciyor benim icin.
Sabah annemlerden telefon geldi, ailevi miras problemlerinden bahsettiler, sinir bozucu..
Ister istemez kafama takildi, insanlar neden araya mal mulk davalari girince kotu oluyorlar anlamiyorum.
Sanki mezara goturebilecegiz...
Mecburende dinledim annemi, bir sey soylesem hemen bozuluyor.
Sonra alelacele Akini yedirdim, giydirdim,beslenmesini hazirladim okula.
Okula biraktiktan sonra eve donesim gelmedi..
@haeshin sen diyorsun ya canim aile ici gerginlik pek beter diye hakketen oyle..
Markete attim kendimi, yok akillanmam ben, esimle yapacaktik bundan sonra alisverisi ama dayanamadim..
Kafami dagitayim diye, kendimede bir kahve aldim...
Dondum eve makinaya camasir attim, bulasiklarida yerlestirdim, yavas yavas aldiklarimida yerlestirdim.
Her seyi yavasca yaptim, azicik kafam dagildi neyseki..
Eskiden bekarken canim sIkIlinca hemen uyurdum, soyutlardim kendimi dunyadan, evlendigimden beri kendimi islere veriyorum..Kotu bir aliskanlik :KK43:
Neyseki dunden yemegim var cok sukur..
Sizlerde neler var neler yok?

Canım umarım aralarındaki anlaşmazlık çözülür en kısa zamanda..
Senelerce bir birini arayıp sormayan kardeşler gördüm sırf 2 karış toprak yüzünden..
Ne kadar boş, anlamsız bu işler bir anlasalar..
Zor işler, inşaAllah kimseye haksızlık olmadan aralarında hallederler..

Sen de niye yoruyorsun kendinii?? Ev işlerini geçtim ağır işleri yapma be canım..

Kız sen izindeydin ben seni kastetmiyorum. Var gibi görünüp yok olanlara söylüyorum.

Kız senin kiler de 3 yaş sendromu mu yaşıyor ? Ayrıca nasıl r ve f harfi değişiyor kizzz o ne aboowww:))

Zayiflarsin tabiki bitanem.

Bence de biraz katı olsun kararlar.

Kız dikkat et yollarda .

Özgem zaten yeni rahatsızlandın bi de kafana takma bu işleri. Allah aşkına çok mu mal varlığı var?
Dünya malı dünyada kalıyor . Bİz de de buna benzer olay oldu. Sonra dedem öldü bitti gitti. Yani bak fani dünya şimdi de olenin arkasından vicdan azabı duyuyor dayımlar. Ben bu yüzden kuzenim kavga ettim ve 3 senedir konuşmuyoruz. Biz de Yengem yani dayimin hanımı ortalığı karıştırıyor ve o kızını bize karşı kiskirtti sonrasında bizim aramız açıldı. Dedemin ölümünden sonra herkes bir pişman bir vicdan azabı. Ne oldu şimdi koca bir Hiç. ..

Üyelerin katılimi konusuna gelince tabiki siz daha iyi bilirsiniz ama gelmeyen silinsin az olalım ama öz olalım .
Sibelim dedemden kalan ev-arsa vs var.
Simdiye kadar bir sorun yoktu, bizdede dayimin hanimi ortaligi karistirdi.
Oyle olunca 2 kardes birbirlerine kustuler konusmuyorlar.
Ortak akraba vs de laf tasiyor, kulaktan dolma sozlerle iyice kirildilar birbirlerine.
Ananem cok uzuluyor, seker hastasi, bobrek hastasi, 81 yasinda ama hic dusunmuyorlar.
Eninde sonunda ananeme uzuntuden bir sey olacak, sonra kafalarini duvarlara vuracaklar.
Ceza uygulamasina da baslayalim gulum.

Hepinize iyi geceler kizlar. Uğrayamadım kusura bakmayın.
Yawrukush Yawrukush canım seni cok iyi anlıyorum. Bizimkilerde de var o dert. Halalarim ve babam.herkes kendini düşünüyor ve kendini haklı görüyor.
Bende annemi aramaya korkar oldum .babamla sorunlarını anlatir hep. Yok şöyle yok böyle sanki ben ne yapabileceksem.oda anlatip rahatlamak istiyor galiba ama ben de bütün gün moralsiz oluyorum onunla konuşunca. Zaten uzaktayım göremiyorum insan iyice kötü hissediyor kendini
bende oyleyim canim annemle konusmaya korkar oldum:(
birde beni ananem buyuttu onun uzulmesine hic dayanamiyorum, ananemde garibim hep arada kaliyor:(

Iyi o zaman sende dinlen yarım saat kuzum :)
dinleniyorum canim benim :)

Erkek mi canım bebeğin
erkek canim..

Canım umarım aralarındaki anlaşmazlık çözülür en kısa zamanda..
Senelerce bir birini arayıp sormayan kardeşler gördüm sırf 2 karış toprak yüzünden..
Ne kadar boş, anlamsız bu işler bir anlasalar..
Zor işler, inşaAllah kimseye haksızlık olmadan aralarında hallederler..

Sen de niye yoruyorsun kendinii?? Ev işlerini geçtim ağır işleri yapma be canım..
benim kardesim yok Fatimem, kardeslik nasil bir duygu kardesi olan gibi bilemem ama cok isterdim abim ,ablam , kardesim olsun.
olanlar da kiymet bilmiyor.
Annemle dayimda hic konusmuyorlar, ananemle, yegenlerimle birbirlerine laf yetistiriyorlar.
herkes arada kaldi..
zor isler gulum..

KahvaltıM ;2 yumurta, zeytin, peynir , domates, salatalık,2 dilim ekmek,1 avuç fıstık ,1 hurma
Öğle;1 tane meyveli yoğurt,1dilim ekmek
Aksam;1 tabak zeytinyağlı börülce yemeği,4 kaşık nohut,yoğurt,2 dilim ekmek
Aralarda çikolata atiştırdım hep yarım paket olmuştur :kızgın::kızgın::kızgın:
Spor yok
Bugün spor yapmadım. Kizimi evde uyutup temizlik yapmaya çalıştım. Çamaşır falan derken baya yoruldum.
Yarın telafi ederim inşallah

benim kardesim yok Fatimem, kardeslik nasil bir duygu kardesi olan gibi bilemem ama cok isterdim abim ,ablam , kardesim olsun.
Annemle dayimda hic konusmuyorlar, ananemle, yegenlerimle birbirlerine laf yetistiriyorlar.
herkes arada kaldi..
zor isler gulum..

Aynen öyle canım, kıymet bilmiyoruz maalesef..
İnşaAllah daha büyük sorun çıkarmadan halledebilirler sorunlarını :(

İşte hep kadınlar karıştırıyor ortalığı bu bir gerçek.
Enim eşim de tek erkek ve 2 gorumcem var. Çok korkuyorum bir gün başıma böyle şeyler gelirse Allah korusun yarabbim .
Sibelim dedemden kalan ev-arsa vs var.
Simdiye kadar bir sorun yoktu, bizdede dayimin hanimi ortaligi karistirdi.
Oyle olunca 2 kardes birbirlerine kustuler konusmuyorlar.
Ortak akraba vs de laf tasiyor, kulaktan dolma sozlerle iyice kirildilar birbirlerine.
Ananem cok uzuluyor, seker hastasi, bobrek hastasi, 81 yasinda ama hic dusunmuyorlar.
Eninde sonunda ananeme uzuntuden bir sey olacak, sonra kafalarini duvarlara vuracaklar.
Ceza uygulamasina da baslayalim gulum.

bende oyleyim canim annemle konusmaya korkar oldum:KK43:
birde beni ananem buyuttu onun uzulmesine hic dayanamiyorum, ananemde garibim hep arada kaliyor:KK43:

dinleniyorum canim benim :)

erkek canim..

herkes arada kaldi..
zor isler gulum..
Canım Rabbim herseyin hayirlisini versin. Biz 3 kardeşiz.bir abim birde küçük kiz kardesim var. Ama herkes kendi havasında. Kizimin kolu kırıldı kimse arayıp sormadi bile nasil diye. Uzağız ya gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor galiba. İnan burdaki komşularım kardesimden daha yakın bana.herkes kendini düşünüyor senin halini soran yok. Kardesinde hayırlısıni versin Rabbim.

Canım Rabbim herseyin hayirlisini versin. Biz 3 kardeşiz.bir abim birde küçük kiz kardesim var. Ama herkes kendi havasında. Kizimin kolu kırıldı kimse arayıp sormadi bile nasil diye. Uzağız ya gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor galiba. İnan burdaki komşularım kardesimden daha yakın bana.herkes kendini düşünüyor senin halini soran yok. Kardesinde hayırlısıni versin Rabbim.
Çok üzüldüm ya en azından kız kardeşin sana daha yakın olması gerekirken. Ben de hep bi kızkardeşim olsun istrdim . Annem tarafında teyzelerim birbirine çok bağlıdır . 4 kızlar ve hepsi ayrı yerlerde ama çok yakınları birbirlerine. Hep ona ozendim. Ailedekı erkekler de bi o kadar buz anne tarafımdan

Çok üzüldüm ya en azından kız kardeşin sana daha yakın olması gerekirken. Ben de hep bi kızkardeşim olsun istrdim . Annem tarafında teyzelerim birbirine çok bağlıdır . 4 kızlar ve hepsi ayrı yerlerde ama çok yakınları birbirlerine. Hep ona ozendim. Ailedekı erkekler de bi o kadar buz anne tarafımdan

Canım herkesin huyu farklı, düşüncesi farkli yspacak birsey yok.kız kardeşim cok soğuktur ve bencil. Sadece kendini düşünen bir kişi. Herşeyin doğrusunu kendisi bilir.benden küçük olmasina rağmen bayramlar da bile aramaz mesaj yazar .huylarimiz çok zıt anlaşamıyoruz o yüzden

harikasin canim cok sevindim.
Allah tamamina erdirsin, mutlu huzurlu yuvalari olsun..

canim cumartesi ve pazar gunleri menulerini cok bozmussun..
bu sekilde kilo vermen zor Iremcim.
Hem odullerimizi pazara sarkitmiyoruz kesinlikle..

canim eslerin geneli ayni, kizin uyudukca sende uyu dinlen.
bazi gunler yemekten feragat et.
kizinla disari cikin firsat buldukca parka , acik alanlara gidin.
esindende cok beklentin olmazsa uzulmezsin gulum..

cok sukur canim, renkli utrason sekerden dolayi mi oluyor?
insallh sonucu iyi cikar gulum...
Şekerden dolayi yapıcak gülüm.kafama takıldı bugün genelde öyle mi yoksa benim kind e mi öyle oldu anlamadım ultrason kagidinda FL aç bpd oluyor ya bebeğin boyu kilosu kafa çapı falan olculuyor gelişimlerine göre haftaları farklı 30 31 32 çıkmış.s

groupwavejp8.gif
...Jumping jack yarışması..

Takim ici ilk 3...
groupwavejp8.gif

smilie_sp_263.gif

1. sira
600 adet ile
Alya008 Alya008 arkadasimiza ait

2. sirada 400 adet ile onu takip eden B belindamm yeraliyor
kingdancesmileyf.gif

3.'lük
250 adet ile @Saadetim33 'e gidiyor