• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ahh ahh bugun epey stresli geciyor benim icin.
Sabah annemlerden telefon geldi, ailevi miras problemlerinden bahsettiler, sinir bozucu..
Ister istemez kafama takildi, insanlar neden araya mal mulk davalari girince kotu oluyorlar anlamiyorum.
Sanki mezara goturebilecegiz...
Mecburende dinledim annemi, bir sey soylesem hemen bozuluyor.
Sonra alelacele Akini yedirdim, giydirdim,beslenmesini hazirladim okula.
Okula biraktiktan sonra eve donesim gelmedi..
haeshin haeshin sen diyorsun ya canim aile ici gerginlik pek beter diye hakketen oyle..
Markete attim kendimi, yok akillanmam ben, esimle yapacaktik bundan sonra alisverisi ama dayanamadim..
Kafami dagitayim diye, kendimede bir kahve aldim...
Dondum eve makinaya camasir attim, bulasiklarida yerlestirdim, yavas yavas aldiklarimida yerlestirdim.
Her seyi yavasca yaptim, azicik kafam dagildi neyseki..
Eskiden bekarken canim sIkIlinca hemen uyurdum, soyutlardim kendimi dunyadan, evlendigimden beri kendimi islere veriyorum..Kotu bir aliskanlik :KK43:
Neyseki dunden yemegim var cok sukur..
Sizlerde neler var neler yok?
Ozgecim mal mulk davalari coook sıkıcı gercekten aslinda biyle durumlarda uzakta olmaz senin icin daha iyi. Ama annenin cani sıkkınsa bu nedenle aklin onda kalmistir. Maalesef biyle davalarda herkes hakli hep karsi taraf haksiz. Kolayca cozulur umarim sen kendine iyi bak. Is yapmaktan vazgecmezsin sen onu kesin anladik da biraz bazi seyler aksayiversin kuzum biraz ev daginik kalsin yemegini evdeki malzemeden yapiver bi de birak kim tr de ne yaparsa yapsin seni uzcek bisey anlatmasinlar sana ya sen gurbette cocuk bekliyosun :( valla icim gitti

gununuz guzel gecmistir insallah ablacim :)
ellerinize saglik..

canim izinli saymayalim, izin aldikca takima donus zorlasiyor.
bende bu duruma uzuluyorum gercekten.
sen gelebildikce gel kuzum takima, aksam esinin telinden olsun bir merhaba demeye, menu yazmaya ugra.
bizde opuyoruz..

tamam canim guncel kilonu duzeltecegim.
izne evet 61.9 ile ayrilmistin Busem.
800 gr kalmis..
Bugun 62.6 adim adim takima yaklasiyorum :)

Canım benim teşekkür ederim :KK37:
Buraya bir iki birşey bile yazmak hoşuma gidiyor bazen nisanlimın mesajlarına cvp yazmayınca kk mi yine diyor :KK70:

İyi akşamlar, gidiyor hayat bir şekilde sizlerde neler var neler yok Hoppa
benim esimde aksam film izleyelim diyor bakiyor hala bilgisayar elimde yeter ama artik diye basliyor :)

A a çok geçmiş olsun , dikiş attılar mi naptin canim dikkat et :KK43:
canim 1 saat parmagimi havaya kaldirip, buz ile baski yaptim.
1 saatin sonunda durdu, iyiki gerek kalmadi dikise...

Ozgecim mal mulk davalari coook sıkıcı gercekten aslinda biyle durumlarda uzakta olmaz senin icin daha iyi. Ama annenin cani sıkkınsa bu nedenle aklin onda kalmistir. Maalesef biyle davalarda herkes hakli hep karsi taraf haksiz. Kolayca cozulur umarim sen kendine iyi bak. Is yapmaktan vazgecmezsin sen onu kesin anladik da biraz bazi seyler aksayiversin kuzum biraz ev daginik kalsin yemegini evdeki malzemeden yapiver bi de birak kim tr de ne yaparsa yapsin seni uzcek bisey anlatmasinlar sana ya sen gurbette cocuk bekliyosun :KK43: valla icim gitti
evet canim aynen herkes kendini hakli goruyor..
bugun hic yemekle ugrasmadim, 1 makina camasir yikadim sadece..
yemeklerde artik salcali yemegi hazirlayacagim o kadar :)

iyiyiz Asyam , benim Akin, Akinin okulu, ev isi vs arasinda gidip geliyor.
bugun parmagimi kestim epey kanadi.
bunlarin haricinde bir degisiklik yok canim :)
sende ne var ne yok?
Nasıl yaptın öyle gulum yogunluktan aceleyle oldu belki şimdi nasılsın?bende yoruldum bugün ya yalnızlığa alışmış im ya kalabalık da olunca kafam kaldirmadi

Canım benim teşekkür ederim :KK37:
Buraya bir iki birşey bile yazmak hoşuma gidiyor bazen nisanlimın mesajlarına cvp yazmayınca kk mi yine diyor :KK70:

İyi akşamlar, gidiyor hayat bir şekilde sizlerde neler var neler yok Hoppa
Aynı öyle ya birgün öyle bir gün böyle geçiyor.Bebişimi sagsaglim alsam kucağıma bir dk durmak istemiyorum oturmicam galiba hareket etmeyi ozledim

Nasıl yaptın öyle gulum yogunluktan aceleyle oldu belki şimdi nasılsın?bende yoruldum bugün ya yalnızlığa alışmış im ya kalabalık da olunca kafam kaldirmadi
canim sabah kahvalti hazirliyordum esime, bicagimida 2gun once bilemistim , elimden kaydi parmagimi derince kesti.
ama cok kanadi 1 saatte zor durdurduk, dikis atilacak diye epey korktum.
cok sukur durdu kanamasi..
cok sessizlige alistirma kendini bebis geliyor :)

Back
X