canim icinden mesaj atmak gelmis atmissin bunda uzulecek , sinirlenecek bir sey yok.
engellemisse bir daha aramaz, sormaz, mesaj atmazsin olur biter.
Hic depresyona falan girmek yok.
Ben de ortaokul ve lisedeyken esim duymasin, platonik asik olmustum cok fena bir tip ogrencisine.

Ayni yuzme kulubunde beraber antreman yapiyorduk, o beni kardesi gibi goruyordu ki kardesinden bile yasca kucuktum, benden 8 yas buyuktu doktor civanim

Allahim hasta bile olsam antremanlari kacirmazdim, onun yarislarini izlerken agzimdan sular akardi

Sonra birisiyle gorusmeye basladi ama ben yinede platonik olarak takilmaya devam ettim,manyaklik parayla degil ya

.
Babam,annem herkes halimden anliyordu demekki, birgun babam kizim o dereden daha ne sular akar sen dersine vs,ye odaklan demisti, rezilligin alasi,gel burdan yak

Universite sinavina girene kadar vazgecmedim platonik askimdan ama fukaranin haberi bile yok

Sonra baktim nisanlandilar, evleniyorlar umidi kestim, bendeki de ne delilikmis arkadas

Demem o ki bir cok insanin platonik aski olabilir, belki ask ismi yanlis, begendigin, ornek aldigin, takdir ettigin birisi.
Ben hep abi abi der dururdum, sen yine cesurmussun mesaj yazmissin.
Babamin sozunu soyleyecegim Pinarcim sana o dereden cok sular akar karsina birisi cikar, iste bu dersin, yani insallah oyle olur, sakin uzme tatli canini...