• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

KahvaltıM ;2 yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık,biber,2 dilim ekmek,3 çay kaşığı reçel,bir avuç fıstık,2 hurma
Öğle;salata,yoğurt, 1 kase tarhana çorbası,yarım tabak bulgur pilavı,hindi sote
Aksam;1 dilim ev pizzası, 3 kare bitter
Ara,bir avuç çekirdek
Spor, 2 saat yürüdum
Su;2 litre
Yawrukush Yawrukush

He valla özgem baya zor hele de temizlenmesi ama yine de güzeldi :KK66:
ellerine saglik canim :)

Yawrukush Yawrukush kaptanım geçen sordum ama gözünden kaçtı sanırım:anne: platesi bırakıp sporu artırmayı düşünüyorum bide ender saraçın 3 hafta uygulanacak 15 dklık sıkılaşma hareketleri var onu yapayım daha güzel olmaz mı diye:KK51:.bugün başladım tam spora platesi bıraktım çünkü sadece sıkılaşma oluyor gibi geldi bide hiç terletmiyordu:skandal:. neyse çok uzun bir açıklama oldu :ukala:bugün ki sporuma bak güzel olmuş mu gülüm :KK200:
canim ben bu soruna cevap verdim diye hatirliyorum , acaba alintilayip sonra cevap yazamadim mi?
ama cok guzel dusunmussun Hazalim, sporunu arttir, ENder saracin programinida yap.
Fakat yemek miktarini biraz arttir gulum.

Bugün ki menüm
Sabah
Sirkeli su
1 haşlanmış yumurta
1 haşlanmış patates
Domates Biber salatalık
Peynir
Ara Bir kuru incir
Öğlen
Haşlanmış Tavuk
Bol Salata
Yoğurt
Ara Bir avuç fındık badem
Akşam
Çorba
Salata
Spor kahvaltı öncesi 15 ender saraçın hareketleri, 100 jj,50 squat
Akşam 1.15 yürüyüş(10000 adım)
Tekrar hareketler 150 jj 50 squat
menu , spor cok guzel olmus canim:)

Menüm
Sabah 1 kase Kellogs yarım muz

Ara kahve

Ogle 2 parça tavuk , patlıcan biber közlenmiş ve ayran

Ara bikaç tane üzüm

Aksam 1 kase yogurt 2 dlm tbe ve 1 nesfit
1 kahve

Yarın oruçlu olacağım için akşam ekmek yedim. 3 lt su ve 30 dk bisiklet.
Allah kabul etsin simdiden Sibelim:)

Hepinize iyi geceler kizlar. Uğrayamadım bugün yine.gece burnum tıkandı.öksürük de var biraz Doğru dürüst uyuyamadım. Bi üsütmuşum galiba.hava soğudu bir anda
Gecmis olsun canim, dikkat et kendine..
Burada da 2 gecedir soguk olumaya basladi.
Gunduzleri sicak ama geceleri isi cok dusuyor.
Sen de sicak birseyler ic, balli sut yap kendine, vicks sur ayagina.
Cabuk toparlan ki tum aileye sen bakiyorsun canim...

:KK200:En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

:KK200::kk77:CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Abesle_istigalMUAFMUAF-----
haeshin-------
gogo2405:halay: 300IA------
tiffany20:halay: :halay:------
happy_moon:halay: :halay:------
AKovser:halay: 5DK Y:eğlence: 5DK Y-----
KarKralicesi:halay: :halay:ODUL :eğlence:-----
belindammODUL :halay::eğlence: :eğlence:-----
Alya008:halay: :halay:ODUL :eğlence:-----
azimli anne-------
marlin18:halay: :halay:ODUL :eğlence:-----
Saadetim33:halay: :halay::eğlence: :eğlence:-----
bnnu-------
gulpinargul:halay: 10DK Y------

[/td][/td][/td][/td]

**UYELERIMIZIN BILGISINE**

***1 haftadan uzun suredir takima ugramayip, menu ve spor yazmadigi icin uyelerimizden, L Leopardesenlitayt , Zypzyp Zypzyp ve E Ey0609 menu ve spor tablomuzdan cikarilmis, takim kurallarinda uymadiklarindan takim disi kalmislardir!

*** azimli anne azimli anne isimli uyemiz 24 Eylulden beri Kadinlar Kulubu sitesinin kurallarindan birini ihlal ettigi icin, siteye girisi engellenmistir.

*** oluroylebazen oluroylebazen canim menu ve spor yazamadigin icin senide tablomuzdan cikardim, umarim diyete aynen devam ediyorsundur.

*** haeshin haeshin Busem ve bnnu bnnu Banucum 2 gundur menu yazmadiniz, yarinda yazmazsaniz 30dk spor cezasi alacaksiniz.

*** Son olarak uyelerimizden abesle_istigal abesle_istigal pazar gunu sehir disindan evine donecekti bir aksilik cikmazsa.

Gunaydin canlarim, hepinize saglikli, enerjik, kacamaksiz, mutlu pazarlar.:KK200:
download (1).webp

Back
X