- 29 Nisan 2013
- 22.030
- 116.169
- 798
İyiyim canım sen nasılsın :))
Çok şükür iyiyim ben de, soğuk havaya alışmaya çılıyorum, kalktığımdan beri kendime gelemedim :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim canım sen nasılsın :))
Az yemişsin canım. Suyun da az olmuş.Menüm
Sabah yemedim
Öğlen
1 döner
Akşam
Sulu köfte yemeği
1 dilim ekmek
domates, salatalık
Su 1.5 litre
Geçmiş olsun canım.Hepinize iyi geceler kizlar. Uğrayamadım bugün yine.gece burnum tıkandı.öksürük de var biraz Doğru dürüst uyuyamadım. Bi üsütmuşum galiba.hava soğudu bir anda
Sağol özgem.ellerine saglik canim :)
canim ben bu soruna cevap verdim diye hatirliyorum , acaba alintilayip sonra cevap yazamadim mi?
ama cok guzel dusunmussun Hazalim, sporunu arttir, ENder saracin programinida yap.
Fakat yemek miktarini biraz arttir gulum.
menu , spor cok guzel olmus canim:)
Allah kabul etsin simdiden Sibelim:)
Gecmis olsun canim, dikkat et kendine..
Burada da 2 gecedir soguk olumaya basladi.
Gunduzleri sicak ama geceleri isi cok dusuyor.
Sen de sicak birseyler ic, balli sut yap kendine, vicks sur ayagina.
Cabuk toparlan ki tum aileye sen bakiyorsun canim...
Aynen canım burda da sabah ve akşam soğuk oluyo henüz ama Öģlen saatleri ćok sıcak bu arada azimli anne neden siteye girişi engellenmiş hangi kuralı ihlal etmiş artık hić giremicekmiÇok şükür iyiyim ben de, soğuk havaya alışmaya çılıyorum, kalktığımdan beri kendime gelemedim :)))
Aynen canım burda da sabah ve akşam soğuk oluyo henüz ama Öģlen saatleri ćok sıcak bu arada azimli anne neden siteye girişi engellenmiş hangi kuralı ihlal etmiş artık hić giremicekmi
Kizlar hepinize günaydın. Mutlu pazarlar. Benim bebiş biraz önce düştü ve kafasını kaloriferin tamda sivri yerine çarptı. Alni baya şişti ve morardı. Evde yanlizim cok korkuyorum ya ne yapsam bilmiyorum. Baya ağladı buz koysam dedim daha çok bağırdı. Esim eve gelince iyi bir tartışma bizi bekliyorr.bende iyi değilim hala burnum tıkalı öksürük var
Yawrukush ,
Dahlia_ kızlar bana bu hafta izin verin olurmu.kendkmi biraz toparlar toparlamaz tekrar gelirim.moralimde bozuk bu aralar
Biraz fazla karbonhidrat olmuş sankiSabah
1bardak sogan suyu
1dilim cavdarli ekmek
Az yagda 1yumurta pisirdim
Ogle
Karişik tost
Akşam
Karişik kizartma
1dilim kek
1sade soda
1saat yuruyuş
3lt su
Geçmiş olsun canım illa düşe kalka büyüyorlar çocuklar. Evde viks merhem varsa sür Biraz iyi gelirKizlar hepinize günaydın. Mutlu pazarlar. Benim bebiş biraz önce düştü ve kafasını kaloriferin tamda sivri yerine çarptı. Alni baya şişti ve morardı. Evde yanlizim cok korkuyorum ya ne yapsam bilmiyorum. Baya ağladı buz koysam dedim daha çok bağırdı. Esim eve gelince iyi bir tartışma bizi bekliyorr.bende iyi değilim hala burnum tıkalı öksürük var
Yawrukush ,
Dahlia_ kızlar bana bu hafta izin verin olurmu.kendkmi biraz toparlar toparlamaz tekrar gelirim.moralimde bozuk bu aralar
Canım geçmiş olsun ćocuklar işte bianda neolucağını kestiremiyosun düşe kalka büyüyorlar korkma bişey olmaz biraz şişebilir morarabilir buz koy şişmeyi önlerKizlar hepinize günaydın. Mutlu pazarlar. Benim bebiş biraz önce düştü ve kafasını kaloriferin tamda sivri yerine çarptı. Alni baya şişti ve morardı. Evde yanlizim cok korkuyorum ya ne yapsam bilmiyorum. Baya ağladı buz koysam dedim daha çok bağırdı. Esim eve gelince iyi bir tartışma bizi bekliyorr.bende iyi değilim hala burnum tıkalı öksürük var
Yawrukush ,
Merhabalar guzeller nasilsiniz?
Yataktan yaziyorum, uyandim da kalkamadim yataktan :)
Sizlerde ne var ne yok?
@gulpinargul nasil oldun canim?
Kizlar hepinize günaydın. Mutlu pazarlar. Benim bebiş biraz önce düştü ve kafasını kaloriferin tamda sivri yerine çarptı. Alni baya şişti ve morardı. Evde yanlizim cok korkuyorum ya ne yapsam bilmiyorum. Baya ağladı buz koysam dedim daha çok bağırdı. Esim eve gelince iyi bir tartışma bizi bekliyorr.bende iyi değilim hala burnum tıkalı öksürük var
Yawrukush ,
Canım geçmiş olsun çocuk sonuçta ne kadar dikkat edilirse edilsin düşe kalka büyüyorlar. inşallah eşinle tartışma olmazKizlar hepinize günaydın. Mutlu pazarlar. Benim bebiş biraz önce düştü ve kafasını kaloriferin tamda sivri yerine çarptı. Alni baya şişti ve morardı. Evde yanlizim cok korkuyorum ya ne yapsam bilmiyorum. Baya ağladı buz koysam dedim daha çok bağırdı. Esim eve gelince iyi bir tartışma bizi bekliyorr.bende iyi değilim hala burnum tıkalı öksürük var
Yawrukush ,
Valla abliş hafta içi de pek coşkulu değil buna da şükürHaftasonu durgunlugu var yine takımda
Günaydın özgem hala takımda kimsecikler yok şansa bugün de hiç işim yok full takıma girip çıktımMerhabalar guzeller nasilsiniz?
Sizlerde ne var ne yok?
Süpersin canım süperrrNihayet geldim spora
Saol canım idare eder sen nasılsın oğluşun nasl? Havalar nasıl oralarda soğuk muMerhabalar guzeller nasilsiniz?
Sizlerde ne var ne yok?