• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Herkese merhaba bende bugün okula gittim oğlanın pkul aile birliği başkanı için oy verdik seçildi falan hazır evdeyken okulla ilgili herşeye koşturmaya çalışıuorum
Yarında eşim işe gitmeden okula uğrayıp müdürle görüşecek
Okul kantininde saçma sapan şeyler satılıyor gıda dışında ne ararsan var şimdileri çocuklar kartlara takmış kart oynuyo sınıfta tuhaf tuhaf renkli kartlar . Ben para vermiyorım ama arkadaşları verşyor eve kartlarla geliyor :KK66:
Bu okullu olmak zormuş. Şimdi şimdi anlıyorum çocuk büyütme olaylarını. Biz daha ilk okul 1. Sınıftayız daha kim bilir neler bekliyor bizi:bicak:
cocuk yetistirmek hic kolay bir is degil canim.
cocuklari cam fanusun icinde buyutemeyecegimize gore, illaki cevrelerinden etkileniyorlar.
esin bir konussun bakalim, umarim tedbir alir okul bu konularla ilgili...

Herkese hayırlı akşamlar kizlaaar Yawrukush Yawrukush canım bu yediklerim bana yetiyor pek acikmiyorum yani tabi herkesin bünyesi farklıdır nasılsın canım
evet canim ben epey oburum :)
hatta normal bayanlara kiyasla fazlaca yiyen biriyim.
doyuyorsan problem yok.
bende iyiyim canim, hamileyim, hamileligin son aylarindayim.
bebek hazirliklarindayim canim.
senin acikogretim nasil, hergun calisiyor musun?
bir duzen oturtabildin mi?

Yani insanın başında bir öğreten olmadığı için zorlaniyorim ama yinede yapmaya çalışıyorum bakalım hayırlısı bebisini inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah çok kıla aldinmi hamilelikte :)
evet canim ben epey oburum :)
hatta normal bayanlara kiyasla fazlaca yiyen biriyim.
doyuyorsan problem yok.
bende iyiyim canim, hamileyim, hamileligin son aylarindayim.
bebek hazirliklarindayim canim.
senin acikogretim nasil, hergun calisiyor musun?
bir duzen oturtabildin mi?

Yani insanın başında bir öğreten olmadığı için zorlaniyorim ama yinede yapmaya çalışıyorum bakalım hayırlısı bebisini inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah çok kıla aldinmi hamilelikte :)
sen bir duzen kur kendine canim.
hergun ne olursa olsun su kadar calisacagim de mesela planindan da sarkma.
cok sagolasin, bu hamileligimde fazla aldim kilo:)
ilk hamileligimde 12 kilo ile girmistim doguma.
Suan 1bucuk ay var doguma 12 kilo aldim :)

onca en sevdipim tatlı sütlaç şansıma evdeki abla meğer harika sütlaçlar yapıyomuş bu hafta yaptı da tüm kaseleri yememek için zor tuttum yarında yapıcak haftasonu annemler geliyor eminim sende harika yapmışsındır iyi eğlenceler size güzel
Off sütlaç mı bayılırım bende ćok güzel yaparım övünmek gibi olmasın:)) ama sırf diyetteyim diye ayda bir ancak yapıyorum yoksa benim eşimde tatlı hastası 15 kase yapsam 2 günde biter o derece:))

Cnm annenler varmış mı ankaraya?

Hamarat Gonca en sevdipim tatlı sütlaç şansıma evdeki abla meğer harika sütlaçlar yapıyomuş bu hafta yaptı da tüm kaseleri yememek için zor tuttum yarında yapıcak haftasonu annemler geliyor eminim sende harika yapmışsındır iyi eğlenceler size güzel dertleşmeler

Oohh mis mis yıka ütüle ne tatlı heyecanlat ahhh

Kuzum naber nasılsın iyimisin?

Bir kaç saattir iyiydim canım, şimdi yine halsizim biraz..

Aman cnm al bebise feda olsun :) zaten şimdi düzenmni ayarlamaya çalışıyorum çok şükür herşey yoluna giriyor :)
sen bir duzen kur kendine canim.
hergun ne olursa olsun su kadar calisacagim de mesela planindan da sarkma.
cok sagolasin, bu hamileligimde fazla aldim kilo:)
ilk hamileligimde 12 kilo ile girmistim doguma.
Suan 1bucuk ay var doguma 12 kilo aldim :)

gecmis olsun canim, dinlen firsatin varsa..
nazar olmustur canim, seni goruyor insanlar ve muazzam degisiklik var, omrenerek bile baksalar nazar olur.
yarin guzel bir odul yap sen, canin ne istiyorsa ye..
Bende bende :)))ödülün adını bile koydum börek yapıcam el açması kıymalı nezaman dır canım çekiyo:)))):KK70:

Aman cnm al bebise feda olsun :) zaten şimdi düzenmni ayarlamaya çalışıyorum çok şükür herşey yoluna giriyor :)
eminim hem okulu hem kilolari halledecegine :)
bir arkadasim okuyamamisti ortaokul, liseyi.
sonra yillar sonra calisirken basladi okumaya, suan istanbulda universite okuyor:)
istedikten sonra insan her seyi yapar...

Back
X