Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşAllah sağ salim varırlar cnmcanim 1 saat sonra yola cikacaklar, sabaha Ankarada olurlar.
Sen nasilsin, spor nasildi bugun :)
Onların uyku zamanları bizim vazgeçilmez nimetimiz. Uykusu nasıl prensesin gece uyanıyor mu?Benim kız iyi çok şükür canım yeni uyuttum şimdi yeşil çay yapıp içicem o uyuduktan sonra ancak keyfime bakıp rahat bir nefes alıyorum :)))
Mis gibi kokar o minnoş kıyafetler şimdi .Nasilsiniz kizlar okuldan geldim eve.
Bugun aksam yemege davetliyiz arkadaslarimiza.
O yuzden bugunde bebek elbiseleri yikama, kurutma, yikananlari utuleme yapacagim.
Sizler nasilsiniz bugun takim cok durgun, hayirdir?
Yarına kadar toparlanirsin inşallah Fatimem.Öğlene kadar kötüydüm canım, akşama doğru toparlandım çok şükür..
Sesim yok sinirim bozuluyor konuşunca :)
Geldim sen gittin kuzum :))gogo2405 ablacim kankanla bol keyifli vakitler gecir:)
@Alya008 nasilsin kuzum?
@KarKralicesi spor yaptin mi guzellik?
@gulpinargul kuzum yuruyus yaptin mi bugun?
@pembe hayallerr sen nasilsin Meliscim?
@Saadetim33 kuzum senide goremedim bugun?
B belindamm gulum buralarda misin, gel azicik sohbet edelim:)
Evet özgem. Bu önümüzdeki hafta yoğunum. Pazartesi varis tedavim var. Çarşamba da bu formasyonla ilgili görüşmem var. Hakkımda hayırlısı artık.afiyet olsun canim :)
canim o zaman hic zaman kaybetme bu isleri hallet biran evvel.
hangisi en cok icine siniyorsa, bolum olarak onu sec.
cok sevindim senin icin Sibelim..
o yuzden canan tartli cekiyordur kuzum.
refik etkilesede sorun yok dert etme :)
zaten 2 kilon kaldi..
canim cok degildi herhalde patates kizartmasi degil mi?
sabah yumurtada yemissin canim afiyet olsun :)
oglen ve aksam az yemissin sanki, ya da ben oburum bana az geliyor Meliscim :))
Kıyamam kadriyecim hepimize oluyor kriz anı. Yarına süper bir ödül yaparsın.Yok cnm
Suanda elime tatli gecse asla birakamam o haldeyimmm
Basimda agriyor uzandim
Dus al markete git Asya gecikti onu beklerken sinuzittt azdiii
Masumca yattim ozgecimmm
İnanki durduramam kendimi
Boyle iradesiz hic olmamistim
Resmen nazar degdi ya
Bugun yine bir kuzenim aradi banada anlat diyeee
Dun gece biri msj atti fln
Resmen irademle mucadele ediyorum
7 aydir hic yasamamistim boyle seyler
Daha çok zor yollardan gecicez sanırım senaycim. Benimki daha küçük gerçi ama çocuk yetiştirmek dünyanın en zor görevi.Herkese merhaba bende bugün okula gittim oğlanın pkul aile birliği başkanı için oy verdik seçildi falan hazır evdeyken okulla ilgili herşeye koşturmaya çalışıuorum
Yarında eşim işe gitmeden okula uğrayıp müdürle görüşecek
Okul kantininde saçma sapan şeyler satılıyor gıda dışında ne ararsan var şimdileri çocuklar kartlara takmış kart oynuyo sınıfta tuhaf tuhaf renkli kartlar . Ben para vermiyorım ama arkadaşları verşyor eve kartlarla geliyor
Bu okullu olmak zormuş. Şimdi şimdi anlıyorum çocuk büyütme olaylarını. Biz daha ilk okul 1. Sınıftayız daha kim bilir neler bekliyor bizi![]()
Aynen benimkide öyle. Benim bildiğim kadınlar tatlı krizine girer biz de benim kocam girer krizeOff sütlaç mı bayılırım bende ćok güzel yaparım övünmek gibi olmasın:)) ama sırf diyetteyim diye ayda bir ancak yapıyorum yoksa benim eşimde tatlı hastası 15 kase yapsam 2 günde biter o derece:))
Iim Hazalım . Ben de giriyorum ne ses ne seda var.@ belindamm iyiyim kuzum geliyorum kimse yok bende yazmadan çıkıyorum sen nasilsin
Bende bende :)))ödülün adını bile koydum börek yapıcam el açması kıymalı nezaman dır canım çekiyo:))))![]()
Onların uyku zamanları bizim vazgeçilmez nimetimiz. Uykusu nasıl prensesin gece uyanıyor mu?
Mis gibi kokar o minnoş kıyafetler şimdi .
Yarına kadar toparlanirsin inşallah Fatimem.
Geldim sen gittin kuzum :))
Evet özgem. Bu önümüzdeki hafta yoğunum. Pazartesi varis tedavim var. Çarşamba da bu formasyonla ilgili görüşmem var. Hakkımda hayırlısı artık.
Kıyamam kadriyecim hepimize oluyor kriz anı. Yarına süper bir ödül yaparsın.
Daha çok zor yollardan gecicez sanırım senaycim. Benimki daha küçük gerçi ama çocuk yetiştirmek dünyanın en zor görevi.
Aynen benimkide öyle. Benim bildiğim kadınlar tatlı krizine girer biz de benim kocam girer krize) Sofrayi kaldırırım hemen: Aşkım kahve yok mu ? Aşkım kahvenin yanına ağzımıza atacak bi şey yok mu ? :)))
Iim Hazalım . Ben de giriyorum ne ses ne seda var.
Abowww neyy ???börek mi??? el açması mi ??????kıymalı mı? ????
Size misafir olabilir miyim?????
Aynen öyle canımcocuk yetistirmek hic kolay bir is degil canim.
cocuklari cam fanusun icinde buyutemeyecegimize gore, illaki cevrelerinden etkileniyorlar.
esin bir konussun bakalim, umarim tedbir alir okul bu konularla ilgili...
Bizim evdede durum o bi kere oğlum 6 yaşında 4 kase yedi 5. Kaseyi asla vermem dedim :) eşim desem bayılıyor bana bırakmıyosunux diye isyanlarda kendimi tutmasam bi oturuşta 3 kase çok rahat yerim :))) en iyisi senin yaptığın canım hiç yapmamakOff sütlaç mı bayılırım bende ćok güzel yaparım övünmek gibi olmasın:)) ama sırf diyetteyim diye ayda bir ancak yapıyorum yoksa benim eşimde tatlı hastası 15 kase yapsam 2 günde biter o derece:))
Canım çok geçmiş olsun dikkat et lütfen kendineBir kaç saattir iyiydim canım, şimdi yine halsizim biraz..
Aynen öyle canım
İlgisiz bir gün bırakmaya gelmiyor. Evlat yetiştirmek inanılmaz emek isteyen bir şey. İtinayla yapmasını sağlıyorum ödevlerini,severek isteyerek... ne bilim az önce pantolonunun kenarı sökülmüş diktim ütüledim .. beslenmesine yarın gözleme istedi saati06:00 a kurdum kalkıp onu yapıcam.uyandır kahvaltısını yaptır diş fırçala temiz çamaşır çorap ; giyinmesi saç taraması parfüm sıkmasıo aralarda aman oğlum ses yapma kardeşin uyanıp ağlamasın demeler ama ses yapması, al hasanı emzir pışpışla koştur koştur servise binmesini izle el sallamacalar öpücükler övgüler..
amaaan sırtlrım ağrıyor
Sabaha kadar kim bilir kaç kere hasan ağlayacak emecek pışpışlanacak... yinede iyiki doğurmuşum paşalarımı can kurban evlatlarımıza
Bizim evdede durum o bi kere oğlum 6 yaşında 4 kase yedi 5. Kaseyi asla vermem dedim :) eşim desem bayılıyor bana bırakmıyosunux diye isyanlarda kendimi tutmasam bi oturuşta 3 kase çok rahat yerim :))) en iyisi senin yaptığın canım hiç yapmamak
Canım çok geçmiş olsun dikkat et lütfen kendine
Kolay gelsin o zaman. MatematikSel düşün şarkilari öyle ezberleBide 29 ekim için öğretmen şiir vermiş Hamzaya 2 kıta yarın onu ezberletmeye başlicam
Benim eZberim kötüdür oğlum da biraz zorlanıyor biliyorum.. benim kafa sayısal ben mesela asla bir şarkıyı tam ezberleyemem. Eşim çok dalga geçer sallıyosun yuh diye![]()
İyi geceler canım benim :)Acaip yazasım varrrr :))) o kadar yorucu bir tempoyduki bu gün yarın daha da yorucu olacak...
yatayım ben
Öptüm güzeller hepinizi tatlı rüyalar benli rüyalar ahhh eskiler ahhh
![]()
Iim ablam. Kankan geliyor işin yoğundur hazırlık yapmışsın sütlaç , sarma afiyet olsun. Keyifli sohbetlerde yiyin.
Teşekkürler canlarım benimgogo2405 ablacim kankanla bol keyifli vakitler gecir:)
@Alya008 nasilsin kuzum?
@KarKralicesi spor yaptin mi guzellik?
@gulpinargul kuzum yuruyus yaptin mi bugun?
@pembe hayallerr sen nasilsin Meliscim?
@Saadetim33 kuzum senide goremedim bugun?
B belindamm gulum buralarda misin, gel azicik sohbet edelim:)
Güzel yapıyosun diyolarda ben pek sevmem sütlaç can dostum çok seviyo eşimde seviyo onlar yerler .Cnm annenler varmış mı ankaraya?
Hamarat Gonca en sevdipim tatlı sütlaç şansıma evdeki abla meğer harika sütlaçlar yapıyomuş bu hafta yaptı da tüm kaseleri yememek için zor tuttum yarında yapıcak haftasonu annemler geliyor eminim sende harika yapmışsındır iyi eğlenceler size güzel dertleşmeler
Oohh mis mis yıka ütüle ne tatlı heyecanlat ahhh
Kuzum naber nasılsın iyimisin?
insallah canim.İnşAllah sağ salim varırlar cnm
Ben iyiyim sabah spor Harikaydı
Evdede çalıştım biraz :)
Sen nasılsın? Hamilelik nasıl gidiyor bol bol tekme atıyor mu bebiş?
Sibelim insallah varsi tedaviside , formasyon gorusmende iyi gecer gulum.Onların uyku zamanları bizim vazgeçilmez nimetimiz. Uykusu nasıl prensesin gece uyanıyor mu?
Mis gibi kokar o minnoş kıyafetler şimdi .
Yarına kadar toparlanirsin inşallah Fatimem.
Geldim sen gittin kuzum :))
Evet özgem. Bu önümüzdeki hafta yoğunum. Pazartesi varis tedavim var. Çarşamba da bu formasyonla ilgili görüşmem var. Hakkımda hayırlısı artık.
Kıyamam kadriyecim hepimize oluyor kriz anı. Yarına süper bir ödül yaparsın.
Daha çok zor yollardan gecicez sanırım senaycim. Benimki daha küçük gerçi ama çocuk yetiştirmek dünyanın en zor görevi.
Aynen benimkide öyle. Benim bildiğim kadınlar tatlı krizine girer biz de benim kocam girer krize) Sofrayi kaldırırım hemen: Aşkım kahve yok mu ? Aşkım kahvenin yanına ağzımıza atacak bi şey yok mu ? :)))
Iim Hazalım . Ben de giriyorum ne ses ne seda var.
Abowww neyy ???börek mi??? el açması mi ??????kıymalı mı? ????
Size misafir olabilir miyim?????
annelik ,cocuk bakimi cok emek , zaman, itina, ozveri isteyen bir sey.Aynen öyle canım
İlgisiz bir gün bırakmaya gelmiyor. Evlat yetiştirmek inanılmaz emek isteyen bir şey. İtinayla yapmasını sağlıyorum ödevlerini,severek isteyerek... ne bilim az önce pantolonunun kenarı sökülmüş diktim ütüledim .. beslenmesine yarın gözleme istedi saati06:00 a kurdum kalkıp onu yapıcam.uyandır kahvaltısını yaptır diş fırçala temiz çamaşır çorap ; giyinmesi saç taraması parfüm sıkmasıo aralarda aman oğlum ses yapma kardeşin uyanıp ağlamasın demeler ama ses yapması, al hasanı emzir pışpışla koştur koştur servise binmesini izle el sallamacalar öpücükler övgüler..
amaaan sırtlrım ağrıyor
Sabaha kadar kim bilir kaç kere hasan ağlayacak emecek pışpışlanacak... yinede iyiki doğurmuşum paşalarımı can kurban evlatlarımıza
Bizim evdede durum o bi kere oğlum 6 yaşında 4 kase yedi 5. Kaseyi asla vermem dedim :) eşim desem bayılıyor bana bırakmıyosunux diye isyanlarda kendimi tutmasam bi oturuşta 3 kase çok rahat yerim :))) en iyisi senin yaptığın canım hiç yapmamak
Canım çok geçmiş olsun dikkat et lütfen kendine
ezberler canim Hamza, daha epey zaman var, hergun azar azar calissaniz hallolur..Bide 29 ekim için öğretmen şiir vermiş Hamzaya 2 kıta yarın onu ezberletmeye başlicam
Benim eZberim kötüdür oğlum da biraz zorlanıyor biliyorum.. benim kafa sayısal ben mesela asla bir şarkıyı tam ezberleyemem. Eşim çok dalga geçer sallıyosun yuh diye![]()
Nerelerdesin canim benim?Bugünkü menüm
sabah
1 kk peynir
domates salatalık biber
6 adet zeytin
2 dilim ekmek
çay
sahanda yumurta
ara
1 adet elma
öğle
mantar çorbası