• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Akini okula bitakip geldim, simdi kahvaltimi edecegim canlar, sonrada oglen yemegi hazirlayacagim Akinla kendime aperatif:)
Yoksunuz hala neredesiniz??
Herkes haftasonuna şimdiden başlamışlar demek ki bizim takıma yeni kurallar mı getirsek acaba ?
Bugünkü menüm
Sabah
1 elma
Ara:türk kahvesi
Öğlen geç yedik 4 gibi
1 peynirli sıkma
1 patatesli gözleme

Akşam yemedim orda bici yedik belki meyve yerim
Spor:40 dakika yürüyüş
Su:8bardak
Çok az yemişsin metabolizma hızının dengede kalabilmesi için biraz daha çok yeseydin iyiydi bu arada meyveyi tek başına yeme ya sütle ya yoğurtla birlikte ye hem vitamin emilimi için gerekli hem de tek başına yenilen meyve acıktırır bunun için de bu şekilde yemek gerekli

Sabah
1yumurta
Peynir
Yarim dilim tbe
Az bal

Ogle
Sucuklu beyaz peynirli tost tbe ile
Kavun

Aksam
Biraz makarna
2kofte
Yogurt

1dilim trilece
Su 3lt
Spor dinlenme
Menülerine çiğ sebze yeşillik salata da eklemelisin

Menüm

Sabah
1 dilim ekmeğe nutella sürüp yedim
ne zamandır canım çekiyordu :)

Öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
domates, salatalık

Akşam
Et patates yemeği
domates, salatalık

1 litre su
4 fincan çay

Gununuz aydin, hafta sonunuz mutlu olsun canlar.
Bugun oglen 12de Akini okuldan aldim ve aksam 7de eve girdik.
Araba surmekten, uykusu gelipte tum gun uyuyamayan huzursuz Akinla bogusmaktan, doktor kontrolunden, oradan Turk marketten, dolarcidan derken kendimi zor attim eve.
Hizlica cay demledim kahvalti ettik, ee bu kadar 40 kapinin zilini calarsak evde yemek olmaz tabi..
Sonra Akini yika yatir.Ve takima gelecektim guya ama uyumus kalmisim.
Esimde bu saate kadar calismis, az evvel hadi uyuyalim, kalkta yatagin ortusunu kaldirip yatalim diye uyandirdi beni sagolsun.
Dun doktor kontrolum vardi, cok pelvik agrim oluyordu, doktor kontrol etti bebegin kafasi asagida o yuzden baski,agri hissediyorsun dedi.
Birde tetanoz asisi oldum, her gittigimde asi yapiyorlar, delik desik ettiler:)
Bu hafta sonucumuz hic iyi degildi canlar, 8.olduk 11 takimdan, haftaya hepimizin amaci mutlaka kilo vermek olsun..
Bu hafta 4 kisi takimimizda sabit kilodaydi..
Velhasili lafi daha fazla uzatmadan gidip tekrar uyumayi deneyeyim, baktim olmuyor esime sevgilerimi ileterek, bilgisayarimi alir gelirim lak lak etmeye.
G guzelfilozof canim takim icin ne gibi yeni kurallar varsa kafanda paylas gulum?
asya_01 asya_01 canim sen neden rahatsizsin?
M M_atruska dun hic goremedim seni iyi misin kuzum?
marlin18 marlin18 canim tekrar aramiza donmene cok sevindim kilolari veririz hic merak etme.
gogo2405 gogo2405 ablacim misafirinle keyifli vakit gecirmeler.
Dahlia_ Dahlia_ bugun nasilsin canim?
happy_moon happy_moon bu hafta sonunda mezun edebildik seni guzelim, tekrar hayirli olsun:)
Pembis Hayaller Pembis Hayaller canim ilk haftaya gore cok guzel kilo vermissin cok tebrik ediyorum seni :)
B belindamm Sibelim takimin nabzini tutuyorsun, eksik olma bacim..
zey zey zey zey kilon gayet guzel canim, is yerinde de sIkintiya sokma kendini, her seyin yolunda olmasina cok sevindim kuzum :)
Hepinizi opuyorum 4. takimin fistiklari :)

Son düzenleme:
Araba surmekten, uykusu gelipte tum gun uyuyamayan huzursuz Akinla bogusmaktan, doktor kontrolunden, oradan Turk marketten, dolarcidan derken kendimi zor attim eve.
Hizlica cay demledim kahvalti ettik, ee bu kadar 40 kapinin zilini calarsak evde yemek olmaz tabi..
Esimde bu saate kadar calismis, az evvel hadi uyuyalim, kalkta yatagin ortusunu kaldirip yatalim diye uyandirdi beni sagolsun.
Dun doktor kontrolum vardi, cok pelvik agrim oluyordu, doktor kontrol etti bebegin kafasi asagida o yuzden baski,agri hissediyorsun dedi.
Bu hafta sonucumuz hic iyi degildi canlar, 8.olduk 11 takimdan, haftaya hepimizin amaci mutlaka kilo vermek olsun..
Velhasili lafi daha fazla uzatmadan gidip tekrar uyumayi deneyeyim, baktim olmuyor esime sevgilerimi ileterek, bilgisayarimi alir gelirim lak lak etmeye.
G guzelfilozof canim takim icin ne gibi yeni kurallar varsa kafanda paylas gulum?
marlin18 marlin18 canim tekrar aramiza donmene cok sevindim kilolari veririz hic merak etme.
happy_moon happy_moon bu hafta sonunda mezun edebildik seni guzelim, tekrar hayirli olsun:)
Pembis Hayaller Pembis Hayaller canim ilk haftaya gore cok guzel kilo vermissin cok tebrik ediyorum seni :)
zey zey zey zey kilon gayet guzel canim, is yerinde de sIkintiya sokma kendini, her seyin yolunda olmasina cok sevindim kuzum :)
bilmiyorum son günlerde kalbim sıkışıyor gülüm

Dünkü menüm
Sabah
1bardak suda bekletilmiş kayısı
1haşlanmış yumurta
1dilim beyaz peynir
1dilim tamtahıllı ekmek
1ıhlamır
ögle
musakka
pilav
yogurt
1ıhlamur
akşam
1tabak kuru fasulye
turşu
soslu soğan
2gün kurusu kayısı
1avuc fıstık

4lt su
yarım saat yürüyüş

Yine çok yorulmuşsun canım..

Ben de iyi sayılırım, iyileşiyorum, herşeyden azıcık kaldı işte grip, öksürük falann :)

IMG-20161014-WA0007.webp hayırlı günler bol bol gülümsemeyi unutmayalım :)

Özgem yordun kendini tabi . E zmaninda da yaklaştı. Dikkat et gülüm. Allah bir avazada kurtarsın inşallah.

TaKimin nabzını tutmaya çalıştım ama pek geri dönüş olmuyor nedense. Feedback lazım bu takimda :)
stresten mi oldu bilmiyorum gülüm ya yaklaşık 1 haftadır kalbim sıkışıyor nefesimi kesiyor sıkışırken resmen.sen nasılsın
Ben ıim asyam bildiği n gib oglanla uğraşıyorum.
Kuzum stres etme kendine az kaldı zmanin bak. Doğumuna odaklan. Hazırlıklarına başladın mı ? Çanta , bebis kıyafetleri bunlara odaklan sen. Bak minnoşun gelicek kucağına ailenize huzur getirecek.

Merhabalar kızlar ben dün menümü yazdığımı sandım ama göremedim sayfada. Tekrar yazıyorum.
Menüm
Sabah 2 dlm tbe yarım ymt Çökelek ve avakado
Ogle tavuk ve fırın sebze , yogurt

Ara 2 dlm bisküvi ve çay

Akşam 3 çatal yogurtlu dereotlu makarna
3l t su yarım lt maden suyu.
30 dk yürüyüş ve 50 squat.

pome.webp

Yemesi zahmetli olan, ekşiliği nedeniyle biraz da yüz ekşitirek yenen narın faydaları saymakla bitmiyor. Kalp sağlığını koruyor, kanser hücrelerinin gelişimini engelliyor, bağışıklık sistemini güçlendiriyor. İşte narın faydaları:

nar2.JPG

nar.jpg

İster tek tek tanelerini yiyerek tüketin, ister suyunu sıkarak için nar, pek çok derdin devası.

Narın ve nar suyunun faydalarını Alman Hastanesi´nde görev yapan Beslenme ve Diyet Uzmanı Gürsel Doğan anlattı:

´Yaz aylarında serin meyve suyu ya da ferahlatıcı bir kokteyl olarak karşımıza çıkan nar, sağlık açısından da özellikle kış aylarında bol bol tüketilmesi gereken bir meyve.

Çünkü insan sağlığına olan faydalarını saymakla bitirmek mümkün değil. Adeta bir ´ilaç´, hatta antibiyotik olan nar, özellikle bağışıklık sistemini güçlendirerek pek çok hastalıktan koruyor. İçerdiği bazı maddelerle kolesterol ve şekeri de dengeleyen nar, kalp sağlığını koruduğu gibi, kanser hücrelerinin de gelişmesini engelliyor.´

Latince adı ´Punica Granatum´ olan nar, özellikle içerdiği antioksidanlar sayesinde vücudun savunma sistemini güçlendiriyor.

10 bardak yeşil çaya ve 4 bardak kızılcık suyuna eşdeğer antioksidan

Beslenme ve Diyet Uzmanı Gürsel Doğan, yapılan araştırmalarda nar suyunun cilt kanserine ve erkeklerde prostat kanserine karşı koruyucu etkisinin görüldüğünü söyledi:

´Kış mevsiminde portakal, mandalina ve limonun yanı sıra narı da taze şekilde veya suyunu sıkarak tüketmek son derece önemli.

Narın en önemli özelliklerinden biri de genel damar sağlığını, özellikle de kalbi koruması.

Ay bn zaten bayılıyorum nara daha bi çok sevdim
Eki Görüntüle 1898350

Yemesi zahmetli olan, ekşiliği nedeniyle biraz da yüz ekşitirek yenen narın faydaları saymakla bitmiyor. Kalp sağlığını koruyor, kanser hücrelerinin gelişimini engelliyor, bağışıklık sistemini güçlendiriyor. İşte narın faydaları:

nar2.JPG

nar.jpg

İster tek tek tanelerini yiyerek tüketin, ister suyunu sıkarak için nar, pek çok derdin devası.

Narın ve nar suyunun faydalarını Alman Hastanesi´nde görev yapan Beslenme ve Diyet Uzmanı Gürsel Doğan anlattı:

´Yaz aylarında serin meyve suyu ya da ferahlatıcı bir kokteyl olarak karşımıza çıkan nar, sağlık açısından da özellikle kış aylarında bol bol tüketilmesi gereken bir meyve.

Çünkü insan sağlığına olan faydalarını saymakla bitirmek mümkün değil. Adeta bir ´ilaç´, hatta antibiyotik olan nar, özellikle bağışıklık sistemini güçlendirerek pek çok hastalıktan koruyor. İçerdiği bazı maddelerle kolesterol ve şekeri de dengeleyen nar, kalp sağlığını koruduğu gibi, kanser hücrelerinin de gelişmesini engelliyor.´

Latince adı ´Punica Granatum´ olan nar, özellikle içerdiği antioksidanlar sayesinde vücudun savunma sistemini güçlendiriyor.

10 bardak yeşil çaya ve 4 bardak kızılcık suyuna eşdeğer antioksidan

Beslenme ve Diyet Uzmanı Gürsel Doğan, yapılan araştırmalarda nar suyunun cilt kanserine ve erkeklerde prostat kanserine karşı koruyucu etkisinin görüldüğünü söyledi:

´Kış mevsiminde portakal, mandalina ve limonun yanı sıra narı da taze şekilde veya suyunu sıkarak tüketmek son derece önemli.

Narın en önemli özelliklerinden biri de genel damar sağlığını, özellikle de kalbi koruması.

Özgem yordun kendini tabi . E zmaninda da yaklaştı. Dikkat et gülüm. Allah bir avazada kurtarsın inşallah.

TaKimin nabzını tutmaya çalıştım ama pek geri dönüş olmuyor nedense. Feedback lazım bu takimda :)

Ben ıim asyam bildiği n gib oglanla uğraşıyorum.
Kuzum stres etme kendine az kaldı zmanin bak. Doğumuna odaklan. Hazırlıklarına başladın mı ? Çanta , bebis kıyafetleri bunlara odaklan sen. Bak minnoşun gelicek kucağına ailenize huzur getirecek.
inşallah gülüm yaa eşimde bende tedirginiz şeker hastası olduğum için özelde yapmak istemiyorum yoğun bakım ünitesi yetersiz olur diye.herkes böyle sorun etmiyordur tabi ben şekerden dolayı çok korkuyorum asıl onu çok takıyorum kafama.dr umda doğru düzgün insanı rahatlatıcak bişey söylemiyor ki doğumla ilgili hastalığımla ilgili.kesilmemiş bir karpuz yaşayıp görücez artık

Back
X