• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

@Yawrukush özgecim sirkete yeni bi yonetici geldi ve hemen hemen herkesin internet kullamini cekti tabi benim kendi yoneticim yanima gelmeden once ben takima gelebiliyordum ya onlarda cikti tabiki adam bireyse biai demedi ama toplu mailde "kadinlara ait ozel klup sitelerinde gezinme"diye eklemis gondermis herkese :))
tabi mailde diger seylerde oldugu icin pek gize batmadi ama adamla her goz goze gelisimizde bi utaniyorum :))

Sen nasilsin bebisin nasil ?

Kizlar sizler nasilsiniz kbakmayin gelemiyorum artikk
Zeynep o ne ya o kadar sıkı mı tutuyolar. Yani suistimal eden de oluyodur mutlaka da. Iyi olmamis senin icin. Sen tor indir oraya deep weeb ten baglan bize :))) kimse takip edemesin :p

Selam canım bende bugün evde yemek hazırlığına giriştim.. annem ve babam bana kalmaya geldiler yemekler yaptım kendilerine çok özledim ben onlara gittim ama onlar bana bayaadır gelememişti..
hamzanında 15 sayfa ödevi vardı. 10 sayfa yaptı yarın bitirecek baya onunla ilgilendim market alışverişi derken bir hayli yoruldum. Az önce de hasanı yıkayıp uyuttum şuan kendimi yatağa zor attım...
Senin doktor kontrolün nasıl geçti? Prensimiz nasılmış annesi? Senin sağlığın nasıl? Akın kardeşini görünce ultrasonda ne tepki veriyor? Gittiğin doktor Türk mü ?
Senay bizimkilerin 1. Sinifa basladigini dusunemiyorum 15 birine 15 birine 30 sayfa odev :O zihnimin yaylari gevsiyor dusundukce :)

Selam canlar nasilsiniz?
Gece resmen uyuyabilmek icin debelendim.
Off birkez uyaninca bir daha uyku haram bana..
Kahvaltidan kalktik az evvel.
Sizler neler yapiyorsunuz?
canım normaldir uyuyamaman son aylarda bebekten dolayı bende yatamazdım sürekli gece tekmelerdi seni alıştırıyor bebek gece kalkmalarına:)))
canim uzme kendini her sey yoluna girer, buyuk kizina gecmis olsun.
kucuk de biliyorsun buyudukce duzelecek.
gelde biraz laflayalim:)

veririz kilolari hic merak etme canim:)

kizarmiyiz hic ablam, bol keyifli vakit gecirmeler :)

tebrikler kuzuum :)

canim bu hafta biraz spor ve yediklerin duzensizlesmisti, ama eminim haftaya kilolar gidecek:)

canim vermissin epey:)

cok guzel olmus canim :)

evet gulum 2 haftalik rutin kontrolumdu.

odulun afiyet olsun gulum :)
nasilsin, bidigin nasil?
Teşekkürler canım bıdıģımda iyi ćok şükür Bütün gün onunla uğraşıyorum :)))

Gununuz aydin, hafta sonunuz mutlu olsun canlar.
Bugun oglen 12de Akini okuldan aldim ve aksam 7de eve girdik.
Araba surmekten, uykusu gelipte tum gun uyuyamayan huzursuz Akinla bogusmaktan, doktor kontrolunden, oradan Turk marketten, dolarcidan derken kendimi zor attim eve.
Hizlica cay demledim kahvalti ettik, ee bu kadar 40 kapinin zilini calarsak evde yemek olmaz tabi..
Sonra Akini yika yatir.Ve takima gelecektim guya ama uyumus kalmisim.
Esimde bu saate kadar calismis, az evvel hadi uyuyalim, kalkta yatagin ortusunu kaldirip yatalim diye uyandirdi beni sagolsun.
Dun doktor kontrolum vardi, cok pelvik agrim oluyordu, doktor kontrol etti bebegin kafasi asagida o yuzden baski,agri hissediyorsun dedi.
Birde tetanoz asisi oldum, her gittigimde asi yapiyorlar, delik desik ettiler:)
Bu hafta sonucumuz hic iyi degildi canlar, 8.olduk 11 takimdan, haftaya hepimizin amaci mutlaka kilo vermek olsun..
Bu hafta 4 kisi takimimizda sabit kilodaydi..
Velhasili lafi daha fazla uzatmadan gidip tekrar uyumayi deneyeyim, baktim olmuyor esime sevgilerimi ileterek, bilgisayarimi alir gelirim lak lak etmeye.
@gulpinargul canim takim icin ne gibi yeni kurallar varsa kafanda paylas gulum?
asya_01 asya_01 canim sen neden rahatsizsin?
M M_atruska dun hic goremedim seni iyi misin kuzum?
@marlin18 canim tekrar aramiza donmene cok sevindim kilolari veririz hic merak etme.
@gogo2405 ablacim misafirinle keyifli vakit gecirmeler.
Dahlia_ Dahlia_ bugun nasilsin canim?
@happy_moon bu hafta sonunda mezun edebildik seni guzelim, tekrar hayirli olsun:)
Pembis Hayaller Pembis Hayaller canim ilk haftaya gore cok guzel kilo vermissin cok tebrik ediyorum seni :)
B belindamm Sibelim takimin nabzini tutuyorsun, eksik olma bacim..
@zey zey kilon gayet guzel canim, is yerinde de sIkintiya sokma kendini, her seyin yolunda olmasina cok sevindim kuzum :)
Hepinizi opuyorum 4. takimin fistiklari :)
Ozgecim her zamanki gibi yogun bi gun olmus senin icin. Bebeğin gelmesine az kaldi cikmak istiyor artik tabi yeri daraldi :)) saglikla dogsun da. Senaya da yazdim kiz bi de bu sipaciklarin ilkokula basladiklarini da gorcez insallah o zaman napcaz biz :)))

stresten mi oldu bilmiyorum gülüm ya yaklaşık 1 haftadır kalbim sıkışıyor nefesimi kesiyor sıkışırken resmen.sen nasılsın
Asyacim bebek akcigerlerine baski yapıyor o yuzden cok normal sıkışma. Canim saglikla dogsun bir cirpida insallah. Oyle böyle bitirdin neredeyse asya cok az kaldi :))

inşallah gülüm yaa eşimde bende tedirginiz şeker hastası olduğum için özelde yapmak istemiyorum yoğun bakım ünitesi yetersiz olur diye.herkes böyle sorun etmiyordur tabi ben şekerden dolayı çok korkuyorum asıl onu çok takıyorum kafama.dr umda doğru düzgün insanı rahatlatıcak bişey söylemiyor ki doğumla ilgili hastalığımla ilgili.kesilmemiş bir karpuz yaşayıp görücez artık
Bence cok dogru dusunmussunuz donanimli bir devlet hastanesinde yap dogumunu. Sonra bebegi bi yere seni bi yere yogun bakima kuveze falan yolluyolar yetersiz ozel hastanelerde. Ama orda memorial hastanesi var duymuştum donanimli olabilir. Ama fiyatlari nasil bilmiyorum. Valla asya ben devletin dogum evinde 5 tl ye dogurdum biliyosun. Sirf secme sebebim de ikiz diye yogun bakima ihtiyac duyabiliriz diyeydi ama simdi tek bile olsa giderim yine devlette yaparim cok memnun kaldik biz.

inşallah gülüm yaa eşimde bende tedirginiz şeker hastası olduğum için özelde yapmak istemiyorum yoğun bakım ünitesi yetersiz olur diye.herkes böyle sorun etmiyordur tabi ben şekerden dolayı çok korkuyorum asıl onu çok takıyorum kafama.dr umda doğru düzgün insanı rahatlatıcak bişey söylemiyor ki doğumla ilgili hastalığımla ilgili.kesilmemiş bir karpuz yaşayıp görücez artık
Bence cok dogru dusunmussunuz donanimli bir devlet hastanesinde yap dogumunu. Sonra bebegi bi yere seni bi yere yogun bakima kuveze falan yolluyolar yetersiz ozel hastanelerde. Ama orda memorial hastanesi var duymuştum donanimli olabilir. Ama fiyatlari nasil bilmiyorum. Valla asya ben devletin dogum evinde 5 tl ye dogurdum biliyosun. Sirf secme sebebim de ikiz diye yogun bakima ihtiyac duyabiliriz diyeydi ama simdi tek bile olsa giderim yine devlette yaparim cok memnun kaldik bi
bu hafta ne guzel eksi gormussun Busem,cok sevindim :)

nabersin cnaim benim, nasil geciyor hafta sonun?
Ozge bil bakalim nasi geciyor :D bugun koydeyiz bakalim nasil gececek 1 aydir gitmiyoz

Bence cok dogru dusunmussunuz donanimli bir devlet hastanesinde yap dogumunu. Sonra bebegi bi yere seni bi yere yogun bakima kuveze falan yolluyolar yetersiz ozel hastanelerde. Ama orda memorial hastanesi var duymuştum donanimli olabilir. Ama fiyatlari nasil bilmiyorum. Valla asya ben devletin dogum evinde 5 tl ye dogurdum biliyosun. Sirf secme sebebim de ikiz diye yogun bakima ihtiyac duyabiliriz diyeydi ama simdi tek bile olsa giderim yine devlette yaparim cok memnun kaldik biz.
sgk mız yok ya gülüm o hastaneninde altından kalkamıyoruz adım atsan para o derece.bizde öyle düşündük gülüm yoğun bakım ünitesi yeterli olmayınca ambulansla devlete gönderiyolar mış ne anladım o işten.büyük ihtimal devlete gidicez zaten Allahtan bişey çıkmazsa.

Back
X