- 19 Ocak 2016
- 1.606
- 7.946
- 158
- 30
Mutlu pazarlar canım :)Herkese günaydın musmutlu pazarlaarr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutlu pazarlar canım :)Herkese günaydın musmutlu pazarlaarr
Günaydın kızlar buğün nasılsınız bakim :)))
Ne susmuSüslü biraz kızımızzz :)
Minicik tırnaklara da oje de sürmüşş :)
Çocuk değil de küçük bir kız kardeşim olsaydı keşke, ben böyle takılırdım onunla :)
Azaldıı, eridi bitiyor :))
hastaneye gittiginde sor gulum ama bendede oluyor.
belki seninki kadar sIk degildir..
cok az kaldi biraz daha sIk disini..
ohh anne kiz, cok ozendim size:)
masallah da diyeyim...
ben atkidan baska birsey oremem :)
birde lif:))
vuhuuuuuu harikasin canim zaten bitti neredeyse yolun, 2 kilocuk kaldi mezuniyete...
canim ben hergun kosturmama ragmen sen kadar aldim nerdeyse.
kiloyu dert etme.
cok az kaldi asyam, pozitif dusun, dogumuna odaklan, insallah her sey guzel olacak...
Günaydın canım afiyet olsunCanlarim Hepinize merhabalar.
Yeni uyandim, hemen kahvalti hazirlayayim sonra gelecegim:)
Ne susmu
İsi gucu ne zaman ruj surcwm
Banada masa yap....
:)
cumartesiye guzel bir ceza geliyor Busem bu hafta sonu biraz dagitmissin :)Kizlar iyi pazarlar iki gun girmedim menu cumartesi bi karisiklik oldu sabahtan aksama evimde degildim disardaydik veya baskasinin evindeydik hemen cuma ve cumartesi menulerimi yaziyorum. Koye gidiyoruz bugun 1 ay oldu gitmeyeli. Yoldayiz.
Cuma menum
Sabah
2 parca.ispanakli borek
Peynir
Zeytin
Cay
Aksam
Taze fasulye
Yogurt
5 6 ceviz
Gecesine 4 bira
Spor sabahtan 1.5 saat kadar yuruyus aksamina 1 saat plilates
Su saymadim ama 3 4 lt gecti
Cumartesi
Sabah
Yemedim
Ogle
Yok
Aksam
1 kase kisir
1 parxa kiymali borek
Cocuklardan artan 3 4 catal kadar muzlu pasta
Biraz alkol fazla degil ama.
Spor surekli gun icinde yurudum hizli yavas karisik ne kadar gecerli olur bilmiyorum da 15000 adimi gecti
Su 2.5 lt
3 aileydik gulum uyuyamadim onca insanin icinde:)Uyusaydin valla ne güzel .
Sana da iyi uykular canım.
Şerefine be zalim dünya ohhh :))))
pasta mi, spor yok muuu abowww :))Dünkü menüm
Sabah
Domates
Salatalık
Zeytin
Peynir
Ara :türk kahvesi
Öģlen :
Yoğurtlu makarna 5yk
Akşam
1 salkım üzüm
1dilim pasta
Spor:yapamadım
Su:8bardak
evet canim gece uyanmalarina bir guzel alistim:)canım normaldir uyuyamaman son aylarda bebekten dolayı bende yatamazdım sürekli gece tekmelerdi seni alıştırıyor bebek gece kalkmalarına:)))
Teşekkürler canım bıdıģımda iyi ćok şükür Bütün gün onunla uğraşıyorum :)))
ay insallah canim yaa :)Ozgecim her zamanki gibi yogun bi gun olmus senin icin. Bebeğin gelmesine az kaldi cikmak istiyor artik tabi yeri daraldi :)) saglikla dogsun da. Senaya da yazdim kiz bi de bu sipaciklarin ilkokula basladiklarini da gorcez insallah o zaman napcaz biz :)))
eheheh tahmin ediyorum Busem, koy nasil,?Bence cok dogru dusunmussunuz donanimli bir devlet hastanesinde yap dogumunu. Sonra bebegi bi yere seni bi yere yogun bakima kuveze falan yolluyolar yetersiz ozel hastanelerde. Ama orda memorial hastanesi var duymuştum donanimli olabilir. Ama fiyatlari nasil bilmiyorum. Valla asya ben devletin dogum evinde 5 tl ye dogurdum biliyosun. Sirf secme sebebim de ikiz diye yogun bakima ihtiyac duyabiliriz diyeydi ama simdi tek bile olsa giderim yine devlette yaparim cok memnun kaldik bi
Ozge bil bakalim nasi geciyorbugun koydeyiz bakalim nasil gececek 1 aydir gitmiyoz
canim insallah saglikli , hayirli dogumlarin olsun.sgk mız yok ya gülüm o hastaneninde altından kalkamıyoruz adım atsan para o derece.bizde öyle düşündük gülüm yoğun bakım ünitesi yeterli olmayınca ambulansla devlete gönderiyolar mış ne anladım o işten.büyük ihtimal devlete gidicez zaten Allahtan bişey çıkmazsa.
oy oy oy canim benim :)Evet kuzum 2 tane yedim![]()
ablacim haftasonu icin toptan ceza yazayim ben:)Ben geldim bugün arkadaşımı yolcu edicem sonra kurabiye yapmam lazım yarın mesai çıkışı tayini çıkan bir arkadaşa veda yapıcaz
Kankami çok ozliycem ama yapacak bişey yok. İki gündür çok güzel zaman geçirdik. Menü yazamadım daha doğrusu siteye pek giremedim ama dün baya kaçamak yaptım pasta yedim katmer yedim artık yarından itibaren toparlanma zamanı ve spora da başlamam gerek zorda olsa. Rrglim de başlamadı son zamanlarda hep zor olmaya başladı. Menopoza girmiycemdir umarım.
elbette kuzum izin ne demek askolsun.Ne susmu
İsi gucu ne zaman ruj surcwm
Banada masa yap....
:)
Ozgem mezun olunca bitmeyecekki
O 69u gormeyi cok istiyorum
Liste disi devam etmeyi planliyorum izin verirsen sende
Yuzdum yuzdum kuyruguna geldim
En iyisi olmadan birakmak bana yakismaz:)
Gecmis bitti, Akini artik banyodan cikariyorum.
Yoksa sabaha kadar sudan cikmaz, su kusu :))
Yine gelecegim guzeller :)
Az önce düşündüm şöyle bir sistem kursak herkesin belli bi kişinin menüsüne yorum yapma zorunluluğu olsun mesela a b c d e isimlerinde kişiler var diyelim. Söz misali a c ye c dye b e ye e a ya d b kişisine yorum yapma Zorunluluğunda olsun. Sonraki ay ya da hafta yorum yapma zorunluluğu olduğu kişiler değişsin. Böylece paylaşılan her menüye farklı kişiler yorum yapmış olur. Bu da farklı bi motivasyon arttırıcı etki oluşturur bence...G guzelfilozof canim takim icin ne gibi yeni kurallar varsa kafanda paylas gulum?
İnşALLAH :)canim bu hafta biraz spor ve yediklerin duzensizlesmisti, ama eminim haftaya kilolar gidecek:)
Tahini biz pekmezle katıp yiyoruz sen nasıl yiyorsun tatsız değil mi? Bi de dikkatimi çekti hep aynı saatte aynı şeyler yiyorsun özellikle sabahları her çeşitten her zaman diliminde azar azar yesen daha iyi olabilir benceBugün ki menüm
Sabah
2 dilim ekmek
Domates Biber salatalık
Omlet
Tahin
Öğlen
Karnıyarık
5 yk pilav
Yarım kase çorba
Ara 2 kuru incir
Akşam
Karnıyarık