- 9 Ağustos 2016
- 1.743
- 6.298
- 73
toplu gelinHerkese sataşma kuzum toplanır döveriz bak seni![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
toplu gelinHerkese sataşma kuzum toplanır döveriz bak seni![]()

Çıkışta bekle bizitoplu gelin![]()

Ben buraların yabancısıyım hangi çıkışta tarif edermisin sitenin çıkışındamı yoksa kadınlar klübü çıkışındamıÇıkışta bekle bizi![]()
Ögretiriz yavrum ögretiriz. Sen hiç merak etme.Ben buraların yabancısıyım hangi çıkışta tarif edermisin sitenin çıkışındamı yoksa kadınlar klübü çıkışındamı![]()

Senmii hahaha tek rakibim Türk hava yollarıNiye bana rakipmisin hodri meydan![]()

Aa ne menopozu ablam sen daha genceciksin.Ben geldim bugün arkadaşımı yolcu edicem sonra kurabiye yapmam lazım yarın mesai çıkışı tayini çıkan bir arkadaşa veda yapıcaz
Kankami çok ozliycem ama yapacak bişey yok. İki gündür çok güzel zaman geçirdik. Menü yazamadım daha doğrusu siteye pek giremedim ama dün baya kaçamak yaptım pasta yedim katmer yedim artık yarından itibaren toparlanma zamanı ve spora da başlamam gerek zorda olsa. Rrglim de başlamadı son zamanlarda hep zor olmaya başladı. Menopoza girmiycemdir umarım.
Akin iyi isim bulmuş özgem. Berber anne:))Nasilsiniz kizlar?
Kahvalti ettik, ortaligi topladim.
Akinin saclarini tiras ettim epey uzamisti, sonra banyoya soktum.
Bana diyor ki babayla Akin birer tamircidir, annede berberdir:)
Simdide banyodan cikaricam, ustunu giydirecegim.
Akina bir ara ogun hazirlarim, o onlari atistirirken bende ogle yemegini hizlica hazirlamaya calisirim..
Aksamustu arkadaslarla coluk cocuk parka gidip kahve icelim dedik.
O zamana dek kosturmam bitmez.
Parkta Akini esime paslayabilirsem super olur.
Ha bu arada esim iste her zamanki gibi...
Gecmisi okuyayim, Akin hala banyoda takiliyorken :))
Kız ben hamileyim şurda accik kivrilayim deseydin:))cumartesiye guzel bir ceza geliyor Busem bu hafta sonu biraz dagitmissin :)
3 aileydik gulum uyuyamadim onca insanin icinde:)
pasta mi, spor yok muuu abowww :))
evet canim gece uyanmalarina bir guzel alistim:)
sen nasilsin bugun?
ay insallah canim yaa :)
eheheh tahmin ediyorum Busem, koy nasil,?
Bravo kız takımın akıl küpü :)))güzel bir fikir olmuş.Az önce düşündüm şöyle bir sistem kursak herkesin belli bi kişinin menüsüne yorum yapma zorunluluğu olsun mesela a b c d e isimlerinde kişiler var diyelim. Söz misali a c ye c dye b e ye e a ya d b kişisine yorum yapma Zorunluluğunda olsun. Sonraki ay ya da hafta yorum yapma zorunluluğu olduğu kişiler değişsin. Böylece paylaşılan her menüye farklı kişiler yorum yapmış olur. Bu da farklı bi motivasyon arttırıcı etki oluşturur bence...
İnşALLAH :)
Tahini biz pekmezle katıp yiyoruz sen nasıl yiyorsun tatsız değil mi? Bi de dikkatimi çekti hep aynı saatte aynı şeyler yiyorsun özellikle sabahları her çeşitten her zaman diliminde azar azar yesen daha iyi olabilir bence
Ne güzel Hazalim ben de tatliya zaafliyim :))Benim tatlıyla aram pek yok hele de pekmezle. ben böyle daha çok seviyorum. aynı saatte aynı şeyler derken tam anlamadım tatlım. Sabah genelde herseyden yerim sadece bir haftadır peynir tüketiyorum neden bilmem :)
Yapıştı bu grip sana Fatimem.Öksürük ve grip geçerse iyi olucam canım ama benim hastalığım uzun sürer maalesef. Daha bir kaç günü var gibi..
Özgem dün sızmısım . Kusura bakmayın menümü yazmayı unuttum.B belindamm dun menunu yazmadin kuzum , iyi misin, merak ettim seni?Birde bugun muydu formasyon icin gorusmen SIbelim?
marlin18 nerelerdesin canim, hani kilolar gidene kadar bir daha gitmek yoktu??
Alya008 Fikriyecigim sende yoktun dun, gezmelerde misin guzellik?
@Fyfyfy Fatos ablacim sende gelecegim dedin, gozlerimiz yollarda...
Allah kabul etsin.
Evet gelelim papara kısmına. Börek yemişsin hem de 2 dilim. Böreklere gelesin Fikriye. Hem de kıymalı börekler koştursun seni. Bi de aşure hupletmis üstüne ohhh suyundanda yeseydin. Bizimle diyılsııııın:)))Dünkü menüm
Sabah
Domates
Salatalık
İki dilim kıymalı börek
Òglen fırsat olmadı yiyemedim
Akşam
Tavuk ızgara
Salata
1kase aşure
Spor:yok
Su:8bardak
Yawrukush
Sağol bitanem . Kalktım hava yağmurlu evin etrafında 20 dk yürüyüş yaptım. Açıldim vallahi.Aleyküm selam canım..
Dinlen sen, buralardayız biz :)
Nereye gidiyosun dur sabah menümü yazmıştım beni azarlada öyle git![]()
Sibelim tedavin nasıl geçti kuzum sanırım dün doktora gitmiştinAa ne menopozu ablam sen daha genceciksin.
Akin iyi isim bulmuş özgem. Berber anne:))
Kız ben hamileyim şurda accik kivrilayim deseydin:))
Bravo kız takımın akıl küpü :)))güzel bir fikir olmuş.
Ne güzel Hazalim ben de tatliya zaafliyim :))
Yapıştı bu grip sana Fatimem.
Özgem dün sızmısım . Kusura bakmayın menümü yazmayı unuttum.
Allah kabul etsin.
Evet gelelim papara kısmına. Börek yemişsin hem de 2 dilim. Böreklere gelesin Fikriye. Hem de kıymalı börekler koştursun seni. Bi de aşure hupletmis üstüne ohhh suyundanda yeseydin. Bizimle diyılsııııın:)))
Sağol bitanem . Kalktım hava yağmurlu evin etrafında 20 dk yürüyüş yaptım. Açıldim vallahi.
Yazdım az geldiyse gene yazabilirim :))))
* * * YARIŞMA * * *
Canlar yarın zıplama yarışması yapıyoruz.. Durduğumuz yerde zıplıyoruz sadece..
Akşam saat 22-ye kadar kaç adet zıpladığınızı beni etiketleyerek yazınız...
Kolay gelsin :)
Çok teşekkür ederim canım amin darısı mezun olmak isteyen herkeseIyiyiz canim sen nasilsin gözün aydın mezun oluyorsun artık inşallah gelmez birdaha o pis kilolar
Ay sorma ya ama Allah verir bir kolaylığını inşallah canımSenay bizimkilerin 1. Sinifa basladigini dusunemiyorum 15 birine 15 birine 30 sayfa odev :O zihnimin yaylari gevsiyor dusundukce :)
Sabah ve öğleni beğendim hani akşam yemeğin aç kalmışsın aćlıktan ölüceksin olmadı bu menü yemek yeeeeDünkü menüm
Sabah 3 yk yoğurt , peynir , domates, salatalık, zeytin, yarım bardak portakal suyu ( taze sıkma) 2 dlm tbe
Ara kahve ve Ceviz
Öğlen 4 yk pilav ve kabak yemeği
Ara çay ve 1 mandalina 1 erik
Aksam 1 bardak süt
3.5 lt su 30 dk bisiklet
Alya008 evet yorumunu alayım? ???

Sen başladınmı zıplamaya gonca başlamadıysan seni türk hava yolları bile kurtaramaz bendenSenmii hahaha tek rakibim Türk hava yolları![]()
O gün dışardaydım ondan o saatlerde oldu ben normalde ya iyi bi akşam yemeği yerim ya da akşam az yemişsem erken saatte ara öğün yaparım ki dünkü ara öğünüm de 20 sularındaydıcumartesi odulleri tam odul olmus Pinarcim:)
aksam yemegini cok erken yememeye calis ki guzelim, aksamdan sonra ara yapma.
nasilsin gorusmeyeli?
Önümüzde 4 günümüz var bu günlerde bol su bol egzersiz sağlık yeterli dengeli beslenme ve 20.00dan sonra bişey yemeyerek cuma günü eksi bile görebilirsin bi de bu 4 günde tartılmamanı tavsiye ederim kiloyu tuvalet ihtiyacımız tok olmamız yorgun olmamız etkiler bu yüzden tartıya çıkıp da moral bozmaya gerek yok ablacığım sen dikkatli geçirmeye bak cuma sabaha kadar bu arada menü paylaşırken birbirimizi etiketleyelim seninleG guzelfilozof sevgili eşim elinden geleni ardına bırakma çok fenayım ben teslim başlamak üzere haftasonu yedim içtim spor hakgetire maalesef bugün çok fena artidayim.
cok yorulmusssun canim ama kacamak da yapmissin ahh ahhhh...Günaydın tatlım evet dün giremedim sabah eşime börek yaptım Öģlen 2 ye kadar aşureyle uğraştım Öģlen eltim kayınvaldemler falan geldi akşam 11 ekadar bizdelerdi mangal yaptık bide anlayacağın akşama kadar hić oturmadım dün çok yorucu bir gündü sonrasında hemen uyudum oyüzden giremedim canım:)))
Allah kabul etsin ellerine saglik canim:)
haftayada sizi eslestiririm :)Bana kar kralicesini verin ben ona ćok güzel yorumlar yapıcam![]()
bu haftasonu sende epey yorulmussun ablacim, hem dinlen artik hemde o artilari yolcu edelim :)Günaydınlar kızlar dün yine gelemedim arkadaşımı yolcu ettim eve geldim biraz uyudum geceden uykusuzdum sonra gorumceme yemeğe gittik akşam dönüşte kurabiye yaptım bugün tayini çıkan bir arkadaşımıza veda yapıcaz iş çıkışı.
Eslesmeler güzel olmuş özgem eline sağlık.
G guzelfilozof sevgili eşim elinden geleni ardına bırakma çok fenayım ben teslim başlamak üzere haftasonu yedim içtim spor hakgetire maalesef bugün çok fena artidayim.
Ellerine sağlık Allah kabul etsin canım
harikasin Fatimem, ohh var mi yarisma gibisi :))* * * YARIŞMA * * *
Canlar yarın zıplama yarışması yapıyoruz.. Durduğumuz yerde zıplıyoruz sadece..
Akşam saat 22-ye kadar kaç adet zıpladığınızı beni etiketleyerek yazınız...
Kolay gelsin :)
canim nasil gecti doktor randevun, tedavi uyguladilar mi?Selamlar kızlar. Dr dan geldim. Simdi biraz dinlenicem. Oğlan da kreste . Geçmişe söyle bir göz attım eşleşme olmuş.Alya008 yediğine ictigine dikkat et ona gre; )))
Sonra gelirim öpüyorum şimdilik. ..
Sibelim diger 2 arkadas da hamileydi yalniz ben degil :)Aa ne menopozu ablam sen daha genceciksin.
Akin iyi isim bulmuş özgem. Berber anne:))
Kız ben hamileyim şurda accik kivrilayim deseydin:))
Bravo kız takımın akıl küpü :)))güzel bir fikir olmuş.
Ne güzel Hazalim ben de tatliya zaafliyim :))
Yapıştı bu grip sana Fatimem.
Özgem dün sızmısım . Kusura bakmayın menümü yazmayı unuttum.
Allah kabul etsin.
Evet gelelim papara kısmına. Börek yemişsin hem de 2 dilim. Böreklere gelesin Fikriye. Hem de kıymalı börekler koştursun seni. Bi de aşure hupletmis üstüne ohhh suyundanda yeseydin. Bizimle diyılsııııın:)))
Sağol bitanem . Kalktım hava yağmurlu evin etrafında 20 dk yürüyüş yaptım. Açıldim vallahi.
Yazdım az geldiyse gene yazabilirim :))))
eyvah eyvah :)Oo çok iyi hadi bakalım ama bu durumdan ev sahibi biraz rahatsız olacak üstüne ustune zipladigim için![]()
biliyorum canim normalde cok dikkat ediyorsun.O gün dışardaydım ondan o saatlerde oldu ben normalde ya iyi bi akşam yemeği yerim ya da akşam az yemişsem erken saatte ara öğün yaparım ki dünkü ara öğünüm de 20 sularındaydınapayım iyiyim elhamdülillah diyelim iyi olalım :) sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor doğum tahmini ne zamana akın nasıl :))) türk aileyle aranız nasıl :)
Önümüzde 4 günümüz var bu günlerde bol su bol egzersiz sağlık yeterli dengeli beslenme ve 20.00dan sonra bişey yemeyerek cuma günü eksi bile görebilirsin bi de bu 4 günde tartılmamanı tavsiye ederim kiloyu tuvalet ihtiyacımız tok olmamız yorgun olmamız etkiler bu yüzden tartıya çıkıp da moral bozmaya gerek yok ablacığım sen dikkatli geçirmeye bak cuma sabaha kadar bu arada menü paylaşırken birbirimizi etiketleyelim seninlegogo2405 ablacım olur mu?