Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugünden niye başlıyım canım sabah basliycaz akşama kadar ama tabi sen başla şimdiden anca yetişirsin banaSen başladınmı zıplamaya gonca başlamadıysan seni türk hava yolları bile kurtaramaz benden![]()
Sağol canım onerilerin için yarın ki zıplama yarışması iyi gelecek umarım menumude düzeltirimO gün dışardaydım ondan o saatlerde oldu ben normalde ya iyi bi akşam yemeği yerim ya da akşam az yemişsem erken saatte ara öğün yaparım ki dünkü ara öğünüm de 20 sularındaydınapayım iyiyim elhamdülillah diyelim iyi olalım :) sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor doğum tahmini ne zamana akın nasıl :))) türk aileyle aranız nasıl :)
Önümüzde 4 günümüz var bu günlerde bol su bol egzersiz sağlık yeterli dengeli beslenme ve 20.00dan sonra bişey yemeyerek cuma günü eksi bile görebilirsin bi de bu 4 günde tartılmamanı tavsiye ederim kiloyu tuvalet ihtiyacımız tok olmamız yorgun olmamız etkiler bu yüzden tartıya çıkıp da moral bozmaya gerek yok ablacığım sen dikkatli geçirmeye bak cuma sabaha kadar bu arada menü paylaşırken birbirimizi etiketleyelim seninlegogo2405 ablacım olur mu?
Dediğin gibi gülüm sevseydi cabalardi gerçekten. Hem evlilik nasip ve evlenecegimiz kişiyi degistiremiyormusuz nasipte kim varsa o oluyormuş yeni öğrendim bu bilgiyi.Ay az kalmıış inşALLAH sağlıklı hayırlı bir şekilde doğumun olur :) ben bazen iyiyim bazen kötü... Hani o size anlattığım beni engelleyen kişi var ya bazen aklıma geliyor evlenseydim düşündüğüm gibi mutsu mu olurdum diye düşünüyorum... Sonra diyorum ki benimle evlenmek için çaba harcasaydı evlenirdim... Sonra da diyorum ki birisine ben senle evlenmekten vazgeçtim deyince niye uğraşsın seninle niye seni ikna etmeye çabalasın diyorum... Sonra da sevseydi çabalardı diyorum. Sonra ben fırsat verseydim evlenseydim çabalayacaktı belki de diyorum... Bilmiyorum ya seven sevdiği onu reddetse bile çabalamaz mı? Ben onun için 3 yıl çaba gösterdim ama o benim için hiç çaba göstermedi... Ben de benim için çaba göstermeyen biriyle evlenmemin üzülmem anlamına geldiğini düşündüm her ne kadar onu sevmiş ve çaba göstermişsem de vazgeçtim ondan... Zaten bana senin beni sevdiğin kadar yoğun değil sevgim sana karşı demişti... Ne kadar çok isterdim benim için çabalasın beni çok sevsin iyi insan olsun ama değil malesef zihnimden çıksa bi içimdeki beklenti son bulsa artık kendimi daha iyi hissedeceğim neden sevmediğini bile bile bir gün peşimden koşar mı diye bekliyorum anlam veremiyorum kendime onunla evlenmem için peşimden koşması bir şart olmalı mıydı bilemiyorum
Benim menüden kırk kat iyi olmuş.17 Ekim Menüm
Sabah
3 kaşık pişmiş yumurta
Yarım lavaş
1 zeytin
Yeşil biber
1 Havuç
1 çay bardağı süt
Şekersiz çay
Öğlen
1 peynirli kır pidesi
Ara
1 avuç kuru üzüm
11 tane kaju
Yeşil çay
Akşam
1 kase arabaşı çorbası(birazcık hamurundan da yedim)
3 kaşık yoğurt
1 elma
Ara
Şekersiz çay
Su
12 bardak civarı
Egzersiz
30 dakika dağınık yürüyüş
Yawrukush
gogo2405
| İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
| Abesle_istigal | ODUL DINLENME | 150JJ ![]() | - | - | - | ||
| haeshin | ODUL ![]() | 250JJ 250IA | - | - | - | - | - |
| gogo2405 | 10DK Y | 250JJ | - | 400JJ | - | - | - |
| tiffany20 | ![]() | ODUL | ![]() | - | - | - | - |
| happy_moon | - | - | - | - | - | - | - |
| AKovser | ODUL ---- | - | ---- | - | - | - | |
| KarKralicesi | ![]() | ![]() | - | - | - | ||
| belindamm | ![]() | ![]() | 100JJ | - | - | - | |
| Alya008 | ODUL ![]() | 250JJ 250IA | 300IA 100DK | - | - | - | - |
| pembe hayaller | ![]() | ![]() | ODUL | - | - | - | |
| marlin18 | - | - | - | - | - | - | - |
| Saadetim33 | - | ![]() | - | - | - | ||
| gulpinargul | DINLENME | ODUL | ![]() | 100M | - | - | - |
Aras ismi çok güzel özgem akın ismiyle de uyumluinsallah canim..
bilmiyorum hic o diziyi ama Aras ismi suan bizim favori ismimiz:)
Akin surekli kardesine Aras diyor, bakalim :)
birazcik karbonhidrati arttirmissin guzel olmus canim :)
Hay Allah bu oglanlarin garezi bize bacim.
insallah iyi gelir tedavi.
8-10 kisi olacagiz Sibelim, herkes sagolsun bir cesit yapip getirecek, bende kolay seyler hazirlarim :)
foto atarim tabiki :)
ahh su rekabet hissi nelere kadirsin :)
Nabersin Kadris?
Sana da iyi geceler özgemGunaydin guzeller, mutlu, enerjik, kacamaksiz bir gun diliyorum.
Bugun ZIPLAMA YARISMAMIZ var unutmayiniz!
Eslerimizin menulerine de yorum ve elestiri yapmayi unutmayalim:)
Eki Görüntüle 1899478
Eki Görüntüle 1899479
Geçmiş olsun kuzum ekim ayı hekim ayı valla dikkat etmek lazımSelam. Grip olmuşemmmm aneyyy aneyyy
Bogazimda kotu.
Kuzum çok düşünüp kafanı bulandırma o kadar. farkındaysan soru soruyu doğurmuş ayrıca böyle şeyler kısmet işi varsa alın yazında o her türlü kavuşursun zorlamamak lazım kuzumAy az kalmıış inşALLAH sağlıklı hayırlı bir şekilde doğumun olur :) ben bazen iyiyim bazen kötü... Hani o size anlattığım beni engelleyen kişi var ya bazen aklıma geliyor evlenseydim düşündüğüm gibi mutsu mu olurdum diye düşünüyorum... Sonra diyorum ki benimle evlenmek için çaba harcasaydı evlenirdim... Sonra da diyorum ki birisine ben senle evlenmekten vazgeçtim deyince niye uğraşsın seninle niye seni ikna etmeye çabalasın diyorum... Sonra da sevseydi çabalardı diyorum. Sonra ben fırsat verseydim evlenseydim çabalayacaktı belki de diyorum... Bilmiyorum ya seven sevdiği onu reddetse bile çabalamaz mı? Ben onun için 3 yıl çaba gösterdim ama o benim için hiç çaba göstermedi... Ben de benim için çaba göstermeyen biriyle evlenmemin üzülmem anlamına geldiğini düşündüm her ne kadar onu sevmiş ve çaba göstermişsem de vazgeçtim ondan... Zaten bana senin beni sevdiğin kadar yoğun değil sevgim sana karşı demişti... Ne kadar çok isterdim benim için çabalasın beni çok sevsin iyi insan olsun ama değil malesef zihnimden çıksa bi içimdeki beklenti son bulsa artık kendimi daha iyi hissedeceğim neden sevmediğini bile bile bir gün peşimden koşar mı diye bekliyorum anlam veremiyorum kendime onunla evlenmem için peşimden koşması bir şart olmalı mıydı bilemiyorum
Kuzum kahvaltın nerde. Menün güzel adağı Rabbim kabul etsin sana da şifa olsun hemen iyileş. ama kahvaltı önemli kuzumMenüm
Öğlen
Balık
2 kaşık pilav
domates
Ara
1 fincan çay
Akşam
Et kavurma
domates, salatalık
1 dilim ekmek
1 litre su
2 fincan çay
Küçük bir parça lavaş arasında un helvası yedim, 1 çay kağışı kadar helva ancak olurdu..
Birisi adak adamış, kabul olmuş onun için helva dağıtıyormuş, ben de böyle şeyleri hep şifa niyetine yerim :)
Kuzum kahvaltın nerde. Menün güzel adağı Rabbim kabul etsin sana da şifa olsun hemen iyileş. ama kahvaltı önemli kuzum
Bugün ki menüm
Sabah
Sirkeli su
Çorba
Peynir
Zeytin
Ara çay
1 kaşık un helvası
Öğlen
Pilav Yoğurt
Salata
Akşam
Taze fasulye
Salata
Su 2 litre
Spor 10000 adım Ve egzersizler
Dahlia_
Pembis Hayaller
Güzel olmuş canım :) Baklavayı ödüle saydık, dolmaları görmezden geldik :))