• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sen başladınmı zıplamaya gonca başlamadıysan seni türk hava yolları bile kurtaramaz benden:KK70:
Bugünden niye başlıyım canım sabah basliycaz akşama kadar ama tabi sen başla şimdiden anca yetişirsin bana
O gün dışardaydım ondan o saatlerde oldu ben normalde ya iyi bi akşam yemeği yerim ya da akşam az yemişsem erken saatte ara öğün yaparım ki dünkü ara öğünüm de 20 sularındaydı :KK66: napayım iyiyim elhamdülillah diyelim iyi olalım :) sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor doğum tahmini ne zamana akın nasıl :))) türk aileyle aranız nasıl :)

Önümüzde 4 günümüz var bu günlerde bol su bol egzersiz sağlık yeterli dengeli beslenme ve 20.00dan sonra bişey yemeyerek cuma günü eksi bile görebilirsin bi de bu 4 günde tartılmamanı tavsiye ederim kiloyu tuvalet ihtiyacımız tok olmamız yorgun olmamız etkiler bu yüzden tartıya çıkıp da moral bozmaya gerek yok ablacığım sen dikkatli geçirmeye bak cuma sabaha kadar bu arada menü paylaşırken birbirimizi etiketleyelim seninle gogo2405 gogo2405 ablacım olur mu?
Sağol canım onerilerin için yarın ki zıplama yarışması iyi gelecek umarım menumude düzeltirim
Ay az kalmıış inşALLAH sağlıklı hayırlı bir şekilde doğumun olur :) ben bazen iyiyim bazen kötü... Hani o size anlattığım beni engelleyen kişi var ya bazen aklıma geliyor evlenseydim düşündüğüm gibi mutsu mu olurdum diye düşünüyorum... Sonra diyorum ki benimle evlenmek için çaba harcasaydı evlenirdim... Sonra da diyorum ki birisine ben senle evlenmekten vazgeçtim deyince niye uğraşsın seninle niye seni ikna etmeye çabalasın diyorum... Sonra da sevseydi çabalardı diyorum. Sonra ben fırsat verseydim evlenseydim çabalayacaktı belki de diyorum... Bilmiyorum ya seven sevdiği onu reddetse bile çabalamaz mı? Ben onun için 3 yıl çaba gösterdim ama o benim için hiç çaba göstermedi... Ben de benim için çaba göstermeyen biriyle evlenmemin üzülmem anlamına geldiğini düşündüm her ne kadar onu sevmiş ve çaba göstermişsem de vazgeçtim ondan... Zaten bana senin beni sevdiğin kadar yoğun değil sevgim sana karşı demişti... Ne kadar çok isterdim benim için çabalasın beni çok sevsin iyi insan olsun ama değil malesef zihnimden çıksa bi içimdeki beklenti son bulsa artık kendimi daha iyi hissedeceğim neden sevmediğini bile bile bir gün peşimden koşar mı diye bekliyorum anlam veremiyorum kendime onunla evlenmem için peşimden koşması bir şart olmalı mıydı bilemiyorum
Dediğin gibi gülüm sevseydi cabalardi gerçekten. Hem evlilik nasip ve evlenecegimiz kişiyi degistiremiyormusuz nasipte kim varsa o oluyormuş yeni öğrendim bu bilgiyi.
17 Ekim Menüm
Sabah
3 kaşık pişmiş yumurta
Yarım lavaş
1 zeytin
Yeşil biber
1 Havuç
1 çay bardağı süt
Şekersiz çay

Öğlen
1 peynirli kır pidesi

Ara
1 avuç kuru üzüm
11 tane kaju
Yeşil çay

Akşam
1 kase arabaşı çorbası(birazcık hamurundan da yedim)
3 kaşık yoğurt
1 elma

Ara
Şekersiz çay

Su
12 bardak civarı

Egzersiz
30 dakika dağınık yürüyüş

Yawrukush Yawrukush

gogo2405 gogo2405
Benim menüden kırk kat iyi olmuş.

Bugünde fena bi gündü benim için
1 dilim baklava 2 peynirli bir tatlı kurabiye 2 çatal pasta 2 çiğ köfte 2 parça haşhaşlı ve çeyrek simit 4 kaşık patates salatası bir parça yufka çay kahve yarım bardak kola bütün gün yediklerim
Su 3 lt
Spor 5000 adım
@gulpinargul Yawrukush Yawrukush pazar kaçamak yapmadım ama
Sabah normal kahvaltı geç saatte ve akşam balık salata çorba yedim.

Menüm

Öğlen
Balık
2 kaşık pilav
domates

Ara
1 fincan çay

Akşam
Et kavurma
domates, salatalık
1 dilim ekmek

1 litre su
2 fincan çay

Küçük bir parça lavaş arasında un helvası yedim, 1 çay kağışı kadar helva ancak olurdu..
Birisi adak adamış, kabul olmuş onun için helva dağıtıyormuş, ben de böyle şeyleri hep şifa niyetine yerim :)

:KK200:En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

:KK200::kk77:PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Abesle_istigalODUL DINLENME:KK200: :KK200:150JJ :halay::KK76: :KK76:---
haeshinODUL :eğlence:250JJ 250IA :KK200:-----
gogo240510DK Y250JJ-400JJ :KK76:---
tiffany20:eğlence: :eğlence:ODUL :KK200::halay: :halay:----
happy_moon-------
AKovserODUL -----:halay: ----:KK76: -------
KarKralicesi:eğlence: :eğlence::KK200: :KK200::halay: :halay::KK76: :KK76:---
belindamm:eğlence: :eğlence::KK200: :KK200::halay: :halay:100JJ :KK76:---
Alya008ODUL :eğlence:250JJ 250IA300IA 100DK ----
pembe hayaller:eğlence: :eğlence::KK200: :KK200::halay: :halay:ODUL :KK76:---
marlin18-------
Saadetim33-:KK200: :KK200::halay: :halay::KK76: :KK76:---
gulpinargul:eğlence:DINLENMEODUL :KK200::halay: :halay:100M :KK76:---

[/td][/td][/td][/td]

Gunaydin guzeller, mutlu, enerjik, kacamaksiz bir gun diliyorum.
Bugun ZIPLAMA YARISMAMIZ var unutmayiniz!
Eslerimizin menulerine de yorum ve elestiri yapmayi unutmayalim:)
9522c024dc99d785d1e91cb26472952e.webp

turk-cayi.webp

:KK5:TAKIM ICI ESLESTIRME:KK5:

• Canlarim @gulpinargul arkadasimizin onerisiyle, bu hafta boyunca takim arkadaslarimizla eslestirilip, birbirimizin egzersizlerine, menulerine, ictigimiz su miktarlarina yorumlar yapacagiz.:KK19:
  • Daha oncede yaptigimiz bir uygulamaydi bu haftada pozitif sonuclarini aliriz umarim.
  • Haftaya pazartesi yeniden eslestirme yapacagim.Lutfen pazartesiye kadar hergun eslerimize yorum ve gerekirse pozitif elestiri yapmayi unutmayalim.:KK19:
Dipnot:Eger sizlerinde aklina, takimimizi gelistirecegini, pozitif etkileyecegini dusundugunuz faaliyetler gelirse, bizlerle paylasin, hemen uygulayalim canlar.

insallah canim..
bilmiyorum hic o diziyi ama Aras ismi suan bizim favori ismimiz:)
Akin surekli kardesine Aras diyor, bakalim :)

birazcik karbonhidrati arttirmissin guzel olmus canim :)

Hay Allah bu oglanlarin garezi bize bacim.
insallah iyi gelir tedavi.
8-10 kisi olacagiz Sibelim, herkes sagolsun bir cesit yapip getirecek, bende kolay seyler hazirlarim :)
foto atarim tabiki :)

ahh su rekabet hissi nelere kadirsin :)
Nabersin Kadris?
Aras ismi çok güzel özgem akın ismiyle de uyumlu ;)

Ay az kalmıış inşALLAH sağlıklı hayırlı bir şekilde doğumun olur :) ben bazen iyiyim bazen kötü... Hani o size anlattığım beni engelleyen kişi var ya bazen aklıma geliyor evlenseydim düşündüğüm gibi mutsu mu olurdum diye düşünüyorum... Sonra diyorum ki benimle evlenmek için çaba harcasaydı evlenirdim... Sonra da diyorum ki birisine ben senle evlenmekten vazgeçtim deyince niye uğraşsın seninle niye seni ikna etmeye çabalasın diyorum... Sonra da sevseydi çabalardı diyorum. Sonra ben fırsat verseydim evlenseydim çabalayacaktı belki de diyorum... Bilmiyorum ya seven sevdiği onu reddetse bile çabalamaz mı? Ben onun için 3 yıl çaba gösterdim ama o benim için hiç çaba göstermedi... Ben de benim için çaba göstermeyen biriyle evlenmemin üzülmem anlamına geldiğini düşündüm her ne kadar onu sevmiş ve çaba göstermişsem de vazgeçtim ondan... Zaten bana senin beni sevdiğin kadar yoğun değil sevgim sana karşı demişti... Ne kadar çok isterdim benim için çabalasın beni çok sevsin iyi insan olsun ama değil malesef zihnimden çıksa bi içimdeki beklenti son bulsa artık kendimi daha iyi hissedeceğim neden sevmediğini bile bile bir gün peşimden koşar mı diye bekliyorum anlam veremiyorum kendime onunla evlenmem için peşimden koşması bir şart olmalı mıydı bilemiyorum
Kuzum çok düşünüp kafanı bulandırma o kadar. farkındaysan soru soruyu doğurmuş ayrıca böyle şeyler kısmet işi varsa alın yazında o her türlü kavuşursun zorlamamak lazım kuzum

Menüm

Öğlen
Balık
2 kaşık pilav
domates

Ara
1 fincan çay

Akşam
Et kavurma
domates, salatalık
1 dilim ekmek

1 litre su
2 fincan çay

Küçük bir parça lavaş arasında un helvası yedim, 1 çay kağışı kadar helva ancak olurdu..
Birisi adak adamış, kabul olmuş onun için helva dağıtıyormuş, ben de böyle şeyleri hep şifa niyetine yerim :)
Kuzum kahvaltın nerde. Menün güzel adağı Rabbim kabul etsin sana da şifa olsun hemen iyileş. ama kahvaltı önemli kuzum

İyi akşamlar canlar menumu paylaşalım
Sabah
1 dilim ekmek
Biraz tereyağı
1bardak Yeşilçay
Ara
1 nar
Öğlen
1 tabak kabak yemeği
4ykbulgur pilavı
1 bardak ayran
Akşam
4 lahana sarması 1 biber 1 patlıcan dolması
Bugün biraz fazla oldu galiba :)
2 litre su
1 saat yürüyüş
50 mekik
Dahlia_ Dahlia_ M M_atruska

Güzel olmuş canım :) Baklavayı ödüle saydık, dolmaları görmezden geldik :))

Back
X