• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabaha eksiyle uyandım kızlar çok mutluyum
Ayyy ne yemek yapacağımı bilmiyorum ya offfff

Ne güzell, cumaya kadar biraz da iner inşaAllah :)

Hoşbulduk fatimem. Şükür iyiyim. Kizla uğraşıyorum işte. Birde yemek yapsaydım iyi olcak

Yemek derdi her evde var ya :)) Birazdan benim annem de başlar akşama ne yapayım diye :))

Canım ben 4 normal doğum yaptım ama şu an 3 kızım var. İlk kızım erken doğdu ve 2 gün yaşadı malesef

Başın sağ olsun canım :( Allah diğer evlatlarını sana bağışlasın..

4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :burcak41
İsim (İsteğe Bağlı ): burçak
Yaşınız :20
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:-
Yaşadığınız şehir:kocaeli
Boyunuz :160
Kilonuz:53
Hedef kilonuz :47
Kilo alma hikayeniz :cocukken kilolu bir ergenlik geçirdim hala devamını surduruyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? En çok alışveriş yaparken mutsuz oluyorum
Hoşgeldin canım. Kilon yokmuş aslında ama sen nasıl kendini rahat hissediyorsan öyle olsun. Ben Sibel 28 yasındayım 1 oğlum var 2 yaşına girecek.
Kellogs hangisinden yiyorsun canım ? Special K mı ?
Evet Fatimem .
@happy_moon Senayim artik resmi olarak mezunsun.:KK73::KK71:
Karneni buradan gorebilirsin canim.:KK200:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlari.126756/page-54#post-48500292
Ayrica eger dilersen basari hikayenide bu linke tiklayarak yazabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/
Seninle gurur duyuyorum, darisi tum takimimizin basina...:KK9:
Resmi olarak tebrik ediyorum senaycim seni:)))
Günaydın kızlar kötü bir gece geçirdim uyku tutmadı dün dudağımda uçuk çıkıyordu üç tane hemde biraz daha büyüdüler baş ağrısı vardı ağrı kesici içtim reglim hala başlayamadı acınacak haldeyim eve gidip duş alıp yatmak istiyorum.
Salı menum
Sabah 2 dilim the arası peynir haşlanmış yumurta zeytin bir dilim baklava yine

Öğlen çiğköfte dürüm çay yeşillik

Sade kahve kuş lokumu

Akşam 1 kepçe çorba dalyan köfte 1 dilim ekmek

Sade kahve

Su 2.5 lt
Spor 1200 zıplama 3000 adım G guzelfilozof
Ablam geçmiş olsun ya yorgunluktan olmuştur uçuk . Guzelce dinlenme fırsatı bulursun umarım.
B belindamm canım ben 15 yıldır burdayım. Ama hala zor geliyor.
Evet canım 4 normal doğum yaptım ve sonuc buu :oops::oops:.fırsat bulup da bir Dr gideyim en iyisi
Kaç yaşındaydın canım? Ben niye seni Danimarka da oturuyor diye hatırlıyorum. ? Burdaki biriyle mi karıştırdım?
Neredesinizzzz boş kalmış yine buralar :oha:

Ben su an itibariyle eve girdim . Oğlan kreste birazdan gidip alcam Fatimem
Kız senin menuleri n niye eksik öyle . Çok düzensiz yiyorusun be kuzum. ..

Canım benim anlamadigim şey sen hala bu insanla görüşüyor musun? Ya da ileriye dair bi planın mi var?
Tabiki hayat senin bize saygı duymak düşer ama sadece bizimle derdini paylaştığın için söylüyorum. Bi kere sen bi kadın olarak o insanın başka kadına daha fazla ilgi gösterdiğini hissediyorsan zaten sen o adamla nasıl evlenebilirsin?
Hayatının her anında şüphe duyarsın hele ki zaafı olan br erkekse. Başını yastığa rahat koyamazsin. Sürekli aklında soru işaretleri olur ve bu seni bitirir. Gönlünden ve gözünden çıkarmanı temenni ederim.

Canım benim evli değilim ama hazırlık yolundayım anladığım kadarından sana sadece şu kadarını söyleyebilirim böyle bir adamla yaşanmaz...
Yazdıklarından hep gönül eğlendiren biriymiş gibi hissediyordum ve de öyle sanırım...
Hem seni sevmiyor, açık aşikar ortada bu.. Sana değer vermeyen biri için hiç üzülmene bile değmez..
Sen ne kadar seversen sev karşındaki seni sevmiyorsa bitmiştir.. Evlenirseniz de üzülen, kırılan sürekli sen olursun..

Sevmeyen insan umursamaz tabi ki. Onu olduğu yerde bırak sen yoluna devam et

canim ben hic tanimadigim birisi hakkinda yorum yapmayi sevmiyorum ama anlattiklarindan bu adam seni uzmeye devam edecekmis gibi hissediyorum..
sen aramadan aramiyor, yeterince ilgi gostermiyor, baskalariyla samimi durumlari var.
sen neden bu adam diye diretiyorsun gulum?
bulunmaz hint kumasi mi?
evlenince nisanlilik donemlerindeki ilgi ,alaka, romantiklik kalmiyor ama bu insan daha basindan boyle..
ne olur biraz mantiginla karar ver.
daha iyilerini hakediyorsun Pinarcim, hakkinda hayirlisi...

Çok sağolun içimin haykırdığı bu cümleleri sizlerden duymak beni ruhen biraz daha rahatlattı evet biliyorum şimdiye kadar üzenin şimdiden sonra da üzeceğini vazgeçmeyi çok istiyorum ondan defalarca kez ondan vazgeçtim onu engelledim sonra gururumu ayaklar altına alıp tekrar konuşma başlatan ben oldum zihnimde hep aşkta gurur olmaz gurur varsa aşk yoktur sesi yankılanıyordu bu yüzden engelleyip hayatımdan sildiğim adama tekrar geri yazıyordum tek istediğim beni sevmeseydi ve ben olsam onun yerinde benim için bunca çaba harcamış birini çok severdim hep emek harcadım seviyordur herhalde artık yanılgısını yaşadım ama hep onun beni sevmediği gerçeğiyle karşılaşıp durdum. Şu an zihnim hala bana oyun oynuyor... Sevmiyor mu beni gerçekten de diye düşünüyorum... Sanki beni sevmediğine dair daha net bi kanıtım olsun istiyormuşum gibi... Bi keresinde aralık 2014te bunla görüşmeyi bitirdim ve onun beni sevmediğine kesin olarak inanmıştım artık... 15 mart 2015te bana mesaj attı konuşmaya başladı benimle ve yine mesajla bana benimle evlenmek istediğini söyledi başta kabul etmedim üzüldüğünü söyledi ben de dayanamadım kabul ediyorum dedim... O zamanlar üniversite son sınıftaydım okulun bitmesine 3 ay vardı daha... Biz bunla teklifi kabul ettikten sonra normal mesajlaşıyorduk... Daha doğrusu ben mesaj atarsam cevap yazıyordu sonra attığım her mesaja değil de bazılarına cevap vermeye başladı... Ben de ayrıldım tekrar... Sonrasında yine benim konuşma çabalarım vardı... 2016 yılında da temmuz ayında o benimle görüşmek istedi ben görüşmedim... Evlenmek istediğini söyledi reddettim. Sonra ağustosta ben yazdım deneyelim diye ailesiyle istemeye geleceklerdi... O başka kızlara yakınlık gösterdiği için ayrıldım... Şimdi son olanların üstünden iki buçuk ay feçti... O kendini haklı beni suçlu görüyor. Benim onun beni sevmediğini düşünmem saplantıymışmış. Bu arada ben onu 23 ağustos 2013ten beri seviyorum onun için çabalıyorum... Benonun için defalarca uğraşmışken ben ona bir kez hayır dedim mi evet dedirtmek için uğraşmıyor... İlgi desen yok... İçimden söküp atabilirim inşALLAH onu... RABB'im iyi kimselerle karşılaştırsın inşALLAH, bunu da unuttursun inşALLAH bana... Güzel yorumlarınız için ALLAH razı olsun üzüntü paylaştıkça azalır diyorlar hakikaten de öyleymiş iyi ki varsınız RABB'im her konuda cümlemizin yar ve yardımcısı olsun inşALLAH...

canim oglen kir pidesi, aksam arabasi corbasinin biraz hamurundan ve birde 1 avuc kuru uzum yemissin.
karbonhidrat azicik fazla olmus ondan 100M..
Tamamdır kaptanım en kısa sürede cezamı tatbik edeceğim kır pidesi azdı aslında 2 dilim gelir arabaşının çorbası da 1 dilim gelirdi ancak ama olsun normalde yürüyüş dışında egzersiz yapmayı tercih etmiyorum ama sen yazdığın için mekik çekeceğim :) ben menülerimi hesaplarken ekmek süt et sebze meyve grubu olarak değerlendiriyorum normalde en az 3 pors meyve en az 8 ince dilim ekmek veya en fazla 4 pors meyve veya en fazla 11 ince dilim ekmek hakkım var o günkü hareketliliğime bağlı değişiyor ama ben genelde 6 ince dilim ekmek grubu tüketmeye çalışıyorum az olsun karbonhidrat diye :) ondan bulamadım demek 100M niye diye :) ama menü bahane mekik şahane bence :)

Günaydın kızlar kötü bir gece geçirdim uyku tutmadı dün dudağımda uçuk çıkıyordu üç tane hemde biraz daha büyüdüler baş ağrısı vardı ağrı kesici içtim reglim hala başlayamadı acınacak haldeyim eve gidip duş alıp yatmak istiyorum.
Salı menum

Sade kahve kuş lokumu

Sade kahve

Su 2.5 lt
Çok zıplamaktan mı oldu ki ablacım acaba şimdi nasılsın geçmiş olsun salı günü menün güzel olmuş yoğurt da ye her gün ihmal etme ablacım

Geçmiş olsun ablacim
Sağol canım
Kızlar nerdesiniz yoksa herkes yürüyüşte mi
Uykudaa
B belindamm canım ben 15 yıldır burdayım. Ama hala zor geliyor.
Evet canım 4 normal doğum yaptım ve sonuc buu :oops::oops:.fırsat bulup da bir Dr gideyim en iyisi
Sistosel sanırım ameliyatı var onun
Kızlar çamaşır yikadim nasil yoruldum anlatamam :))
Elindemi yıkadın yoksa
Çok sağolun içimin haykırdığı bu cümleleri sizlerden duymak beni ruhen biraz daha rahatlattı evet biliyorum şimdiye kadar üzenin şimdiden sonra da üzeceğini vazgeçmeyi çok istiyorum ondan defalarca kez ondan vazgeçtim onu engelledim sonra gururumu ayaklar altına alıp tekrar konuşma başlatan ben oldum zihnimde hep aşkta gurur olmaz gurur varsa aşk yoktur sesi yankılanıyordu bu yüzden engelleyip hayatımdan sildiğim adama tekrar geri yazıyordum tek istediğim beni sevmeseydi ve ben olsam onun yerinde benim için bunca çaba harcamış birini çok severdim hep emek harcadım seviyordur herhalde artık yanılgısını yaşadım ama hep onun beni sevmediği gerçeğiyle karşılaşıp durdum. Şu an zihnim hala bana oyun oynuyor... Sevmiyor mu beni gerçekten de diye düşünüyorum... Sanki beni sevmediğine dair daha net bi kanıtım olsun istiyormuşum gibi... Bi keresinde aralık 2014te bunla görüşmeyi bitirdim ve onun beni sevmediğine kesin olarak inanmıştım artık... 15 mart 2015te bana mesaj attı konuşmaya başladı benimle ve yine mesajla bana benimle evlenmek istediğini söyledi başta kabul etmedim üzüldüğünü söyledi ben de dayanamadım kabul ediyorum dedim... O zamanlar üniversite son sınıftaydım okulun bitmesine 3 ay vardı daha... Biz bunla teklifi kabul ettikten sonra normal mesajlaşıyorduk... Daha doğrusu ben mesaj atarsam cevap yazıyordu sonra attığım her mesaja değil de bazılarına cevap vermeye başladı... Ben de ayrıldım tekrar... Sonrasında yine benim konuşma çabalarım vardı... 2016 yılında da temmuz ayında o benimle görüşmek istedi ben görüşmedim... Evlenmek istediğini söyledi reddettim. Sonra ağustosta ben yazdım deneyelim diye ailesiyle istemeye geleceklerdi... O başka kızlara yakınlık gösterdiği için ayrıldım... Şimdi son olanların üstünden iki buçuk ay feçti... O kendini haklı beni suçlu görüyor. Benim onun beni sevmediğini düşünmem saplantıymışmış. Bu arada ben onu 23 ağustos 2013ten beri seviyorum onun için çabalıyorum... Benonun için defalarca uğraşmışken ben ona bir kez hayır dedim mi evet dedirtmek için uğraşmıyor... İlgi desen yok... İçimden söküp atabilirim inşALLAH onu... RABB'im iyi kimselerle karşılaştırsın inşALLAH, bunu da unuttursun inşALLAH bana... Güzel yorumlarınız için ALLAH razı olsun üzüntü paylaştıkça azalır diyorlar hakikaten de öyleymiş iyi ki varsınız RABB'im her konuda cümlemizin yar ve yardımcısı olsun inşALLAH...

Tamamdır kaptanım en kısa sürede cezamı tatbik edeceğim kır pidesi azdı aslında 2 dilim gelir arabaşının çorbası da 1 dilim gelirdi ancak ama olsun normalde yürüyüş dışında egzersiz yapmayı tercih etmiyorum ama sen yazdığın için mekik çekeceğim :) ben menülerimi hesaplarken ekmek süt et sebze meyve grubu olarak değerlendiriyorum normalde en az 3 pors meyve en az 8 ince dilim ekmek veya en fazla 4 pors meyve veya en fazla 11 ince dilim ekmek hakkım var o günkü hareketliliğime bağlı değişiyor ama ben genelde 6 ince dilim ekmek grubu tüketmeye çalışıyorum az olsun karbonhidrat diye :) ondan bulamadım demek 100M niye diye :) ama menü bahane mekik şahane bence :)

Çok zıplamaktan mı oldu ki ablacım acaba şimdi nasılsın geçmiş olsun salı günü menün güzel olmuş yoğurt da ye her gün ihmal etme ablacım
Dün nobetciydim geldimi üst üste geliyor herşey neyse bugunumuze şükür yine.
Unut o adamı canım sen aşkta gurur yok ama karsilikliysa yok tek tarafliysa var canım gurur.

Salı menum

Sade kahve kuş lokumu

Sade kahve

Su 2.5 lt
cok gecmis olsun ablalarin guzeli, dinlenebildin mi nobet sonrasi?

Günaydın canlar :)

Dün menümü yazmamışım
Sabah midem kötüydü geçer dedim geçmedi, akşama kadar birşey yiyemedim yalnış hatırlamıyorsam :KK43:

Akşam
2 kaşık makarna + 1 kaşık sos
Birazdan acıkınca peynir ekmek yedim.

3-4 dilim elma

1 litre su
2 fincan çay
canim hicbir sey yememissin ki...
nasil oldun?

Merhabalar herkese gunaaaayydiiin
merhaba canim nasilsin bugun?

Ama bnde hazirlaniyorum yuruyuse hastaneye gidicem birazdan gidişte taksiye binerek ama gelişte yürümeyi düşünüyorum yol 1 saat birazda tirsiyorum ama hadi bakalım :)
supersin Meliscim:)

Herkese merhaba kızlar. Nasılsınız ne var ne yok. Ben yürüyüşe gitmeyi planlıyordum ama sabah bir kalktım ki yağmur yağıyor ve çok rüzgarlı. Bakalım artık hayırlısı. Belki biraz hafiflerde çıkarım
nasilsin canim benim, gunun nasil gecti?
kuzun uslu muydu bugun?

Sabaha eksiyle uyandım kızlar çok mutluyum
Ayyy ne yemek yapacağımı bilmiyorum ya offfff
ohh ohh yandan:)
yemegi coktan hazirlamissindir heralde.
ben aksama patlican musakka, pilav, cacik yapacagim..

Canım ben 4 normal doğum yaptım ama şu an 3 kızım var. İlk kızım erken doğdu ve 2 gün yaşadı malesef
basiniz sagolsun canim:(

Evet canım kontrollerim vardı onları yaptırdım sonuçta diyet yapıyorum kan değerlerinin falan duserse haberim olsun ona göre hareket ederim ama herşey normalmisss çok şükür
cok iyi yapmissin canim, duzenli beslenmeyle degerlerin dahada iyilesecek goreceksin :)

KahvaltıM; 1 yumurta;zeytin, peynir;domates biber,2 yaprak marul, bir avuç badem ceviz
Öğle; 1 kase tarhana çorbası içine 3 kaşık haşlanmış yeşil mercimek koydum. Bir kase yoğurt, 4 kaşık aşure
Aksam;1 kase çorba ,fırında biber yogurtlu,2 parça fırın mücver,salata
Spor ;evde lesli 2mil
Su ;2 litre olur

Back
X