- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
hava guzel olurda cikarsin insallah canim..Canım ben alışmışım dışarıda yürümeye . Evde kalınca ruhum sıkılıyor. İnşallah yarın çıkabilirim
cikamasanda arada evde leslie yapmakta guzel.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hava guzel olurda cikarsin insallah canim..Canım ben alışmışım dışarıda yürümeye . Evde kalınca ruhum sıkılıyor. İnşallah yarın çıkabilirim
canim cuma tarti gunumuz ya, persembeleri yaris yapmiyoruz, hafif egzersizlerle geciriyoruz.Yarin icin var mi bu adim :)
canim sana evde yapabilecegin egzersizler paylasayim ama rahatsizligin vardi sanki agir egzersiz paylasmayayim degil mi?Yawrukush Aslında kendime bir plan yapmak istiyorum canım ben.malum havalar bozuk. Hergün yürüyüş zor olur.iyi havalarda yürüsem kötü havada evde kardiyo çalışsam diyorum.belki daha hızlı kilo veririm. Hem vücudumun toplanmasi lazım. Ne tavsiye edersin canım bana
Sağol kuzumsupersiniz kizlar :))
evet gulum orta dogu restoraninda olacak.Iyidir özgem sen nasilsin. parti restoranda olacakmış sevindim en azından yorucu olmayacak
Çok teşekkür ederim başta sana ve bu yolda destek olan herkese.. ben istediğim kilodayım umarım en kısa sürede sizlerede nasip olur hepinizi seviyorumhappy_moon Senayim artik resmi olarak mezunsun.
Karneni buradan gorebilirsin canim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlari.126756/page-54#post-48500292
Ayrica eger dilersen basari hikayenide bu linke tiklayarak yazabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/
Seninle gurur duyuyorum, darisi tum takimimizin basina...![]()
Fazla hoplamali ziplamali şeyler dizlerimi ağrıtıyor canımcanim sana evde yapabilecegin egzersizler paylasayim ama rahatsizligin vardi sanki agir egzersiz paylasmayayim degil mi?
Tamam canım bekliyoruzevet gulum orta dogu restoraninda olacak.
kiz kiza bulusacagiz, yer iceriz.
bende pasta siparisi verdim arkadanda pastayi keseriz insallah.
foto yuklerim buradanda :)
Saol sibelim mucksHoşgeldin canım. Kilon yokmuş aslında ama sen nasıl kendini rahat hissediyorsan öyle olsun. Ben Sibel 28 yasındayım 1 oğlum var 2 yaşına girecek.
Evet Fatimem .
Resmi olarak tebrik ediyorum senaycim seni:)))
Ablam geçmiş olsun ya yorgunluktan olmuştur uçuk . Guzelce dinlenme fırsatı bulursun umarım.
Kaç yaşındaydın canım? Ben niye seni Danimarka da oturuyor diye hatırlıyorum. ? Burdaki biriyle mi karıştırdım?
Ben su an itibariyle eve girdim . Oğlan kreste birazdan gidip alcam Fatimem
Kız senin menuleri n niye eksik öyle . Çok düzensiz yiyorusun be kuzum. ..
Mezuniyetin hayırlı olsun canım. İnşallah hep istediğin kiloda kalırsın ve tekrar kilo almazsin.Çok teşekkür ederim başta sana ve bu yolda destek olan herkese.. ben istediğim kilodayım umarım en kısa sürede sizlerede nasip olur hepinizi seviyorum
bizde seni seviyoruz canim, bir daha hic kilo problemin olmaz insallah :)Çok teşekkür ederim başta sana ve bu yolda destek olan herkese.. ben istediğim kilodayım umarım en kısa sürede sizlerede nasip olur hepinizi seviyorum
tamam canim sabah kalktiginda paylasmis olurum, gorursun canim :)Fazla hoplamali ziplamali şeyler dizlerimi ağrıtıyor canım
iyi geceler canim :)Kizlar şarjım bitiyor. Hepinize iyi geceler
Wuuuuuuu tebrikler harikasınnn@AKovser 22819 adım Fatimem
Süpersin kadrişşş
Çok teşekkür ediyorum canım şimdiki tek temennim artı yarm kg bile almamak hatta bir kilo daha verme hedefim var kendimceMezuniyetin hayırlı olsun canım. İnşallah hep istediğin kiloda kalırsın ve tekrar kilo almazsin.
Darısı başımıza kızlar
cok cok guzel olmus canim :)Bugün ki menüm
Sabah
Omlet
Peynir
2 dilim ekmek
Öğlen
1 küçük lahmacun
Salata
Akşam
Et haşlama
Soda
Su 2 litre
Spor 12000 adım
iyi geceler canim :)Kızlar harika adımlar atılmış hepinizi tebrik ediyorumIyi geceler herkese
![]()