• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yawrukush Yawrukush Aslında kendime bir plan yapmak istiyorum canım ben.malum havalar bozuk. Hergün yürüyüş zor olur.iyi havalarda yürüsem kötü havada evde kardiyo çalışsam diyorum.belki daha hızlı kilo veririm. Hem vücudumun toplanmasi lazım. Ne tavsiye edersin canım bana
canim sana evde yapabilecegin egzersizler paylasayim ama rahatsizligin vardi sanki agir egzersiz paylasmayayim degil mi?

Iyidir özgem sen nasilsin. parti restoranda olacakmış sevindim en azından yorucu olmayacak
evet gulum orta dogu restoraninda olacak.
kiz kiza bulusacagiz, yer iceriz.
bende pasta siparisi verdim arkadanda pastayi keseriz insallah.
foto yuklerim buradanda :)

happy_moon happy_moon Senayim artik resmi olarak mezunsun.:KK73::KK71:
Karneni buradan gorebilirsin canim.:KK200:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlari.126756/page-54#post-48500292
Ayrica eger dilersen basari hikayenide bu linke tiklayarak yazabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/
Seninle gurur duyuyorum, darisi tum takimimizin basina...:KK9:
Çok teşekkür ederim başta sana ve bu yolda destek olan herkese.. ben istediğim kilodayım umarım en kısa sürede sizlerede nasip olur hepinizi seviyorum

evet gulum orta dogu restoraninda olacak.
kiz kiza bulusacagiz, yer iceriz.
bende pasta siparisi verdim arkadanda pastayi keseriz insallah.
foto yuklerim buradanda :)
Tamam canım bekliyoruz ;) inşallah çok güzel geçer hem sana da iyi gelir doğum öncesi stresini at kuzum

Hoşgeldin canım. Kilon yokmuş aslında ama sen nasıl kendini rahat hissediyorsan öyle olsun. Ben Sibel 28 yasındayım 1 oğlum var 2 yaşına girecek.

Evet Fatimem .

Resmi olarak tebrik ediyorum senaycim seni:)))

Ablam geçmiş olsun ya yorgunluktan olmuştur uçuk . Guzelce dinlenme fırsatı bulursun umarım.

Kaç yaşındaydın canım? Ben niye seni Danimarka da oturuyor diye hatırlıyorum. ? Burdaki biriyle mi karıştırdım?

Ben su an itibariyle eve girdim . Oğlan kreste birazdan gidip alcam Fatimem
Kız senin menuleri n niye eksik öyle . Çok düzensiz yiyorusun be kuzum. ..
Saol sibelim mucks

Çok teşekkür ederim başta sana ve bu yolda destek olan herkese.. ben istediğim kilodayım umarım en kısa sürede sizlerede nasip olur hepinizi seviyorum
Mezuniyetin hayırlı olsun canım. İnşallah hep istediğin kiloda kalırsın ve tekrar kilo almazsin.
Darısı başımıza kızlar

Wuuuuuuu tebrikler harikasınnn

@AKovser
Yawrukush Yawrukush
11.895 adim

50dk bant
Sporum
Süpersin kadrişşş

Mezuniyetin hayırlı olsun canım. İnşallah hep istediğin kiloda kalırsın ve tekrar kilo almazsin.
Darısı başımıza kızlar
Çok teşekkür ediyorum canım şimdiki tek temennim artı yarm kg bile almamak hatta bir kilo daha verme hedefim var kendimce
Darısı başınıza

Back
X