- 9 Ağustos 2016
- 1.743
- 6.298
- 73
Kızlar nasılsınız bugünü cuma sandımniye kimse kilo bildirimi yapmamış diye bakıp duruyorum sonra dank etti
hala uyku sersemiyim sanırım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar nasılsınız bugünü cuma sandımniye kimse kilo bildirimi yapmamış diye bakıp duruyorum sonra dank etti
hala uyku sersemiyim sanırım
![]()
Tartı psikolojisiKolay gelsin canımm..
Benim de yapmam lazım ama hiç halim, hevesim yokkk
Sus canım ses etmee ben de cuma günündeyimm![]()
Ayy beklemek çok sıkıcı oluyo hiç sevmiyorum bankada yada postanede kargo nasıl kalabalık oluyomuydu hangi kargo buOy oy oy kargoya geldim tek memur var uzun bir sıra bekliyorum bakalım.
Kolay gelsin ablacım.Oy oy oy kargoya geldim tek memur var uzun bir sıra bekliyorum bakalım.
Ne güzel ben de ünideyken 2 haftada bir evdeydim yakın olmak çok güzelAmiin evet yurtta kaliyorum iki hafta da bir bazen cok ozkeyince her hafta gidiyorum cok uzak degil cunku :)
Galiba tartı psikolojisi kuzum hatta namaza kalktım susamıştım dedim içmeyeyim tartılayım sonra yine uyudumKolay gelsin canımm..
Benim de yapmam lazım ama hiç halim, hevesim yokkk
Sus canım ses etmee ben de cuma günündeyimm![]()
Yok valla kuzum ama psikolojim bozuldu kaç haftadır kilo vermiyorum ondan sanırımÇocuklar öyle canım. Bizimki de akşam erken yatıyor sabah d en gec 7 de zombi gibi ayaktayiz :))
Okudum kuzum gözümden kacmis pardon:)
Sabah disardaydim 12 ye kadar etrafda en yakın mc Donald's vardı . Bi kahve içtim.
Ohh ne güzel büyüyünce yatakta durmak istemiyorlar bzim haylaz hemen oyuna başlıyor.
Bencede çocuk kendi odasında oldu mu daha rahat oluyor. Tabi kişisel bir tercih ama anne baba mahremiyeti açısından da önemli. Ben 7 ayliktan itibaren ayırdım . Bence en rahatı böyle.
Amin canım seninde öyle. Seninde hakkında hayırlısı olsun.
Gunaydin. Sevindim canim daha ii olmana.
Çocuklu evde is yapmak kar yagarken kapının önünü süpürmek gibi . Hep dağınık dağınık oluyor zaten:))
Hamarat kızımız maşallah :))
Kuzum çok mu uyudun ne oldu:))
Ne gülüyon kız
Ptt Kargo hem fatura hem Kargo memurun biri izinli galiba neyse bitti işimAyy beklemek çok sıkıcı oluyo hiç sevmiyorum bankada yada postanede kargo nasıl kalabalık oluyomuydu hangi kargo bu
Sağol canımKolay gelsin ablacım.
Bizim aşurenin şekeri baya azdı hastayım sıcak sıcak iyi gelir diye normalde yarım kase yerdim ama 1 kase yedim ben jj yapamıyorum gözüm ameliyatlı olduğu için zıplamalı hareketler yasak bana ben daha çok yürüyüş cezasını yapabiliyorum öteki egzersizleri de yapmadım daha kaç yıldır mesela dün 100M cezamın yarısını yapabildim karın kaslarımda ağrı var şimdi ...Günaydınlar tembellik diz boyu yataktan çıkamadım hâlâ.
Üzüm meyve hadi ama aşure şekerle yapılıyo canm az yeseydin keşke kaptan ceza yazar ama bende 100 jj+ yazayım fazla olmasın perşembe diye o da
amin inşALLAH sağolasın ALLAH razı olsun :)Amin canım seninde öyle. Seninde hakkında hayırlısı
Tamam o zaman yürüyüş olsun 30 dkBizim aşurenin şekeri baya azdı hastayım sıcak sıcak iyi gelir diye normalde yarım kase yerdim ama 1 kase yedim ben jj yapamıyorum gözüm ameliyatlı olduğu için zıplamalı hareketler yasak bana ben daha çok yürüyüş cezasını yapabiliyorum öteki egzersizleri de yapmadım daha kaç yıldır mesela dün 100M cezamın yarısını yapabildim karın kaslarımda ağrı var şimdi ...
amin inşALLAH sağolasın ALLAH razı olsun :)
Afiyet olsun canım buralardayım ben:)))Bugun nasil ac uyandim, kahvaltidayiz kizlar.
Sizler neredesiniz?