• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

@seyhan77 ablacim ne guzel oldu senden mesaj gormek, masallah ablacim kizina, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Benimde 1 bucuk ayim kaldi doguma.Bekliyoruz ablam:)
B Burcak41 ve Pembis Hayaller Pembis Hayaller nasil gidiyor kizlar diyetler:)
@asya_01 gulum ne var ne yok?
@abesle_istigal kuzum mezun mu ediyoruz seni yahu bugun, icim bir tuhaf oldu:KK43:
@KarKralicesi , Dahlia_ Dahlia_ nasil oldunuz kizlar?
@haeshin nerelerdesin canim, kizlar nasil oldu?
@tiffany20 senide ozledik be guzelim...
@gulpinargul canim her egzersizden once isinma hareketleri yapmalisin.Mekik cekerken ve sonrasinda yasadigin kas agrisida oldukca normal gulum.Kaslarin calistigi ve gelistigi icin oluyor o agri.Su esneme hareketlerine bak gulum sagligini kotu etkilemezse yap canim.Baktin bu egzersizler zorluyor seni 5dk yuruyus yapip sonra mekik gibi egzersizleri yapabilirsin.

Çok sağol canım benim, daha iyiyim :)

Gunaydinlarr hepinize hayirli cumalar olsun ben de ogleden sonra bildirimimi yapacagiiim

Günaydınnn :)
Hayırlı Cumalar..

Yawrukush Yawrukush simdilik keyifle bedenimin patates kizartmasiolmadan daha mutlu oldugunu hissediyorum. Psikolojik olarak bile daha mutluyum siz de durumlar nasiiil

Ne güzel, zararlı şeyler yemeden de yaşabiliyormuşuz değil mi :))
Canım patates kızartması çekti ama :KK48:

Dahlia_ Dahlia_ hemde cok daha guzel oluyormuş mide yanması geçiyor bir kere. Devlet yurdunda kalıyorum kyk da. Cok cesit var ama hep sagliksizliga tesvik ediyor bu durum her gun patates kizartmasi yerdim sicak sicak çıtır çıtır

Aslında tam aksine öyle yerlerde sağlıklı yemekler olmalı ama olmuyor maalesef..

Seyhan ablam gittin unuttun bizi. Allah bir avazda kurtarsin kızını da. Takıma dön artık bak gidenler br bir dönüyor :)

Aklımı celiyo ya her hafta 100 gr nedir ama ben bu hafta biraz fazla yicemm yok böyle olmuyor.

Kuzum çok da yüksek değil aslında ama hamile olduğun için endişelendiriyor seni haliyle. Bi şey olmaz kuzuna Allah in izniyle korkma. Bulbildin mi donanımlı bir devlet hastanesi.

Maşallah yüzdeye kossss :))

Tebrik ederim hepinizi Süpersiniz.

Kız sen o yemelere rağmen verisn 100 gr helal olsun.

Biz bu hafta fazla yiyelim biraz Hazalım gercekten bir de böyle deneyelim.
Sibelim aslında geçen hafta 71.9 çıktım regliden dolayı. bu hafta bana mucize gibi geldi. karbonhidrat arttırdım iyi geldi gibi gerçekten arttırmak lazım

Back
X