• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Konuşmaması sıkıntı değil galiba, benim gördüğüm çocuklar da öyle, mesela biri görümcemin kızı, kasımda 2 yaşı olucak ama hala doğru düzgün birşey söylemiyor.. Ufak tefek konuşarak derdini anlatmaya çalışıyor :))

Allah yardımcın olsun canım, İnşaAllah güzel sonuçlar alırsın :KK68:
yok canm fazla takmiorum konusur acelesi yok cocuk okula gitcek hali yok . yavas yavas :)

Ilahi sen :KK66: iyiyim kuzum bdv de bir kadın vardı vefat eden belki duymuşsundur onun yazılarını okudum çok üzüldüm sen nasilsin

Kaç gündür yazılanları görüyordum sonunda açıp okudum, Allah rahmet eylesin diyecek pek fazla birşeyimiz yok :(

Ben de iyiyim işte mutfakta dolanıyorum, yemiyorum yalnış anlaşılmasın toparlamaya çalışıyorum :))

muge anlidaki konuyugordunuzmu kanım dondu kizlar hala etkisindeyim 2 gundur ya

Onu da bugün okudum benn, kaç gündür kaçıyordum okumicam dedim ama sonunda dayanamadım..
Nasıl iğrenç insanlar yaşıyor dünyada..

bende bu gruba katılabilirmiyim diye bir giriş mi yapsam :-)nasıl dönsem acaba öhümm böhümmm ...okuldaki internet sorunumu cuma günü çözdüm gittim başka bölümün sekreterliğinden istedim internet şifresini ,başta vermedi de yalvarınca kıyamadı kadın:-) bugünde bayağı ekmek yedim menümü yarınmı yazsamki :KK23:
özgecim geçmiş bana yazdığın mesajlarını okudum . çok iyi geldi canım çok teşekkür ederim:)şu spor aktivitesine felan katıl dediğin mesajı diyorum :)

Kaç gündür yazılanları görüyordum sonunda açıp okudum, Allah rahmet eylesin diyecek pek fazla birşeyimiz yok :KK43:

Ben de iyiyim işte mutfakta dolanıyorum, yemiyorum yalnış anlaşılmasın toparlamaya çalışıyorum :))

Onu da bugün okudum benn, kaç gündür kaçıyordum okumicam dedim ama sonunda dayanamadım..
Nasıl iğrenç insanlar yaşıyor dünyada..
Yesen iyi olur tatlım menü hep boş toparlarken mutfağı bişiler de ye ;) ama sağlıklı şeyler tabi

muge anlidaki konuyugordunuzmu kanım dondu kizlar hala etkisindeyim 2 gundur ya
Ya İki gündür bende öyleyim canım nasıl üzüldüm anlatamam aģladım bile yavrucağa daha ana kuzusu 3.5 yaşında minicik allah ailesine sabır versin bir anne ićin ne kadar zor bişey kendimi onun yerine koyamıyorum düşündüğüm anda çıldırıyorum:KK61:

bende bu gruba katılabilirmiyim diye bir giriş mi yapsam :-)nasıl dönsem acaba öhümm böhümmm ...okuldaki internet sorunumu cuma günü çözdüm gittim başka bölümün sekreterliğinden istedim internet şifresini ,başta vermedi de yalvarınca kıyamadı kadın:-) bugünde bayağı ekmek yedim menümü yarınmı yazsamki :KK23:
özgecim geçmiş bana yazdığın mesajlarını okudum . çok iyi geldi canım çok teşekkür ederim:)şu spor aktivitesine felan katıl dediğin mesajı diyorum :)
Yaz canım menünü yazda cezanın dibine vur sen cezaları özlemişsindir cezasız yapamıyon nede olsa:KK70::KK70:

Merhaba kızlar. Sabah gelemedim bilmiyorum gelmiş yazmista olabilirim nöbet sersemi hatırlamıyorum. Eve geldim yattım hemen 1 de kalktım beyim kahvaltı hazırlamış yedik içtik evi bi süpürdüm topladım kahvemi içtim şimdi kvalidemlere gidiyoruz pazara falan gitcez.

tanımadığım çok kişi var ... kendimi tanıtayım :) ismim feyza 26 yaşındayım , bugün 78.6 kiloydum . boyum 1.59 :)
Karabatak gibisin kız görünüp kayboluyon bu sefer gitme taammi
Okadar şey yazdım kimse cevap yazmıyor neyse ben odaları dolaşmaya devam edim yoksa akşam gonca nın diline düşerim biraz yürüyüşüm olsunda goncayı geçim akşam onunla uğraşim hehey seviyorum gonca seni:KK70:
Bende seni seviyom adım konusunda iddialı değilim pek bakalım artık akşam

Hoşgeldin kaçakkkk :KK45:

Dahlia_ Dahlia_ şu yarışmaları daha çok evde yapılanlardan düzenlesen ya bebişle çıkamıyorum yürüyüşe sabahtan beri evin odalarında ordan oraya giriyorum delidanalara döndüm resmen biri görse bu kadın ne yapıyo der:KK70:

Tamam canım :)
Yarını geç yarın da adım var, pazartesiye güzel birşeyler düşünürüzz :rapci:

feyza yazıp yazıp kaçıyon :KK4: ıhı tuttum saçından bırakmam artık kaçamazsın:KK70:
kolumdan tutsaydın yazık saçıma,zaten dökülüyo :D
Karabatak gibisin kız görünüp kayboluyon bu sefer gitme taammi

Bende seni seviyom adım konusunda iddialı değilim pek bakalım artık akşam
taaamm ablacım,zaten şişko kaldım buralarda size çok ihtiyacım var :KK61:
Hoşgeldin kaçakkkk :KK45:
hoşbuldum canım ,nasılsın :)

Back
X