- 9 Ağustos 2016
- 1.743
- 6.298
- 73
Off ya hemde ne birikti şimdi bütün günüm cezamı yapmakla gecicek tabi hepsini yaparken pert olmazsam iyicezalarin birikti kuzum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Off ya hemde ne birikti şimdi bütün günüm cezamı yapmakla gecicek tabi hepsini yaparken pert olmazsam iyicezalarin birikti kuzum :)
Ozaman bana yarın ceza yazma bütüngün zıplayım hop hop hoplayimCanlar yarin IP ATLAMA YARISMASI yapalim..
Ipsiz oldugumuz yerde sabahtan aksam 22ye kadar hop hop hoplayalim.
ceza yazilacak canim o Allahin emri sen yinede hopla yarin:)Ozaman bana yarın ceza yazma bütüngün zıplayım hop hop hoplayim![]()
sen birinci ol belki sileriz :)Şimdi yarışmada birinci olursam bütün cezalarımı sildirebiliyomuyum ödül olarak birinci olana bide ödül gerek dimi ama![]()

Hehe goncaya söyleyim de 1200 yapmasın sonra geçemem onu kız nasıl bir hırs yapmışsa bütün gün zıplamışsen birinci ol belki sileriz :)
en kotu silmezsek de 1. olmus olursun kuzum![]()
birde nobette zipladi gonca abla utan yani Fikriyecim :))Hehe goncaya söyleyim de 1200 yapmasın sonra geçemem onu kız nasıl bir hırs yapmışsa bütün gün zıplamış![]()
Kuru kuru 1.lıği kabul etmiyorum bir tebrikle beni kandıramazsınız ödül istiyom bensen birinci ol belki sileriz :)
en kotu silmezsek de 1. olmus olursun kuzum![]()
Hayır yani nöbette hastaları bukadın niye zıplıyo delirdimi falan demedilermi çok şaşkınımbirde nobette zipladi gonca abla utan yani Fikriyecim :))
Çok utandımbirde nobette zipladi gonca abla utan yani Fikriyecim :))
Sanada iyi akşamlar canım :)))İyi akşamlarr :))
dolgunda sikinti vardr canim mutlaka goster yoksa daha agir sonuclarla karsilasabilitsin![]()
Sanada iyi akşamlar canım :)))
Ay canım geçmiş olsun diş ağrısı çok zor bilirim ama damağını nasıl incittinkiYok canım sanırım ben damağımı incitdim, şimdi hatırladım, ağrısı da geçti çok şükür..
Ağrıdan dişim mi damağım mı anlayamıyordum![]()
Özge benimle başedemedi oda kaçtı![]()