Ay inşALLAH onu da verebilirsin :) inşALLAH ben de verebilirim o kadar kilo :) peki verdiğin kilolar yağdan mı gitti kastan mı gitti? Bu ara en çok kafama takılan soru bu ben şimdiye kadar 6,5 kilo verdim ve şu an d vitamini eksikliği çıktı bende

daha doktora kan sonucumu göstermedim interrnetten baktım sonucuma kaç gündür canım sıkkın ben küçükken de 6 aylıktan 2 yaşına kadar d3 vitamini kullanmışım... Bu arada sen bunca kiloyu verirken diyetisyene de gittin mi spor olarak ağırlıklı ne yaptın?
İnşALLAH verebilirsin ablacım çok az kalmış ha gayret
Yawrukush
bende talesemi taşıyıcılığı var bu yüzden kan değerlerim hep düşük kan değerlerime uygun yazılmış diyetim vardı 2014e ait ona başlayım dedim sonra saçım çok döküldüğü için doktora gittim d vitaminim düşük çıktı kan sonucumda daha doktora gitmedim tekrar bu sonucu netten ben gördüm doktor da salı günü bakıp ilaç verir herhalde

bu ara süt yoğurt tüketmeye güneşte dolaşmaya özen fösteriyorum muhtemelen yeni bir diyet listesi de alacağım salı günü... Canım sıkıldı... Şimdiye dek verdiğim 6.5 kiloyu kastan mı kaybettim acaba

bu arada karın kasım hala ağrıyor mekiği yanlış mı yaptım ne yaptım... Ben sadece yürüuüş cezası alsam olur mu acaba? Çekemediğim 50 mekiği de bu hafta sonundaki yürüyüşlerden düşsek olur mu? Ben küçükken de 6 aylıktan 2 yaşına kadar annem mamama d3 katmış hep... Bu arada benim adet kanamam da çok oluyor henüz bitmedi ama bitmek üzere... Onu da dicem doktora.. Takıntı konusunu da %80 aşmış durumdayım elhamdülillah :) kolay kolay depresifleşmem bu ara ALLAH'ın izni ile