• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnsaallah canim kendine guven olurmu
Bana imkansiz geliyordu ama oldu hic vazgecme
Daha 6kilo vermem lazim istedigim gibi olmak icin:)
Ay inşALLAH onu da verebilirsin :) inşALLAH ben de verebilirim o kadar kilo :) peki verdiğin kilolar yağdan mı gitti kastan mı gitti? Bu ara en çok kafama takılan soru bu ben şimdiye kadar 6,5 kilo verdim ve şu an d vitamini eksikliği çıktı bende :KK43: daha doktora kan sonucumu göstermedim interrnetten baktım sonucuma kaç gündür canım sıkkın ben küçükken de 6 aylıktan 2 yaşına kadar d3 vitamini kullanmışım... Bu arada sen bunca kiloyu verirken diyetisyene de gittin mi spor olarak ağırlıklı ne yaptın?
Aslında 60 ama 62 olsam yeter bu ara sporu boşladım bakalım haftaya yeni bir başlangıç yapmak istiyorum
İnşALLAH verebilirsin ablacım çok az kalmış ha gayret :KK66:

Yawrukush Yawrukush

bende talesemi taşıyıcılığı var bu yüzden kan değerlerim hep düşük kan değerlerime uygun yazılmış diyetim vardı 2014e ait ona başlayım dedim sonra saçım çok döküldüğü için doktora gittim d vitaminim düşük çıktı kan sonucumda daha doktora gitmedim tekrar bu sonucu netten ben gördüm doktor da salı günü bakıp ilaç verir herhalde :KK43: bu ara süt yoğurt tüketmeye güneşte dolaşmaya özen fösteriyorum muhtemelen yeni bir diyet listesi de alacağım salı günü... Canım sıkıldı... Şimdiye dek verdiğim 6.5 kiloyu kastan mı kaybettim acaba :KK43: bu arada karın kasım hala ağrıyor mekiği yanlış mı yaptım ne yaptım... Ben sadece yürüuüş cezası alsam olur mu acaba? Çekemediğim 50 mekiği de bu hafta sonundaki yürüyüşlerden düşsek olur mu? Ben küçükken de 6 aylıktan 2 yaşına kadar annem mamama d3 katmış hep... Bu arada benim adet kanamam da çok oluyor henüz bitmedi ama bitmek üzere... Onu da dicem doktora.. Takıntı konusunu da %80 aşmış durumdayım elhamdülillah :) kolay kolay depresifleşmem bu ara ALLAH'ın izni ile :KK66:

3 günlük menüm

21 Ekim Cuma
Menüm
Yine dikkat ettiğim bir gündü ayrıntıları hatırlayamıyorum fakat ödül olarak küçük bir çikolata ve küçük bir kek yedim
Su miktarı iyiydi
Egzersiz ise yapmadım(dinlendim)

22 Ekim Cumartesi
Menüm
Yine dikkatli bir gündü ödül olarak minik bir kek ve bisküvi yedim
Su miktarım idealdi
Egzersiz
55 dakika yürüyüş(15 dksı yürüyüş bandı 40 dksı dağınık yürüyüş)
Bunu da 100 mekik cezasından geriye kalan 50 mekiğin yerine saysak olur mu?

23 Ekim Pazar
Sabah
1 kibrit kutusu kaşar peyniri
İki dilim ekmek
Bir salatalık
3 zeytin

Ara
Yarım kaşıkden biraz fazla salçalı yumurta şekersiz çay
Biraz Çekirdek

Öğlen
Bir kibrit kutusu kaşar peyniri
İki dilim ekmek
salatalık domates marul
Biraz fıstık
Biraz Badem
1-2 tane kuru erik

Akşam
Üç kaşık pirinç pilavı
dört kaşık nohut
Marul

Ara(20.30dan önce)
Kuru erikli yoğurt

Su
Tahmini 9 bardak civarı

Egzersiz
40 dakika yürüyüş( 25 dksı yürüyüş bandı 15 dksı dağınık)
Buradaki 10 dk yürüyüş kaptanımızın cezası
15 dk da gonca ablanın 30 dk yürüyüş cezasının ikinci yarısı

Yawrukush Yawrukush

gogo2405 gogo2405

Aleyküm selam canım :)
Dişim ağrıyor kafamı duvara vurasım varr :KK34:
Ayy geçmiş olsun bikaç gündür benimde agriyo ağrı kesici içip oturuyorum çekilmesi lazım halbuki
Sağol canım..
Normalde ağrımaması gerek diş, daha önce tedavi ettirdim çünkü, adını yalnış bilmiyorsam dolgu yapıldı..
Niye ağrıyor anlamadım..
Doğunun altından çürümeye devam etmiş olmasın bi baktır
Hehe goncaya söyleyim de 1200 yapmasın sonra geçemem onu kız nasıl bir hırs yapmışsa bütün gün zıplamış:KK70:
Tamam yapmam o kadar
Hayır yani nöbette hastaları bukadın niye zıplıyo delirdimi falan demedilermi çok şaşkınım :KK70:
Hastalar görmedi canım wc ye kaçıp yaptım
Nerdesiniz kızlar cezamı sildiricem bana destek olunsana hepiniz uyudunuzmu:sopa:
Bak yaa cezamı siliniyor
Pembis Hayaller Pembis Hayaller Meliscim nasil oldun canim, daha iyi misin, aklim sende...
@Burcak41 canim nasil gecti sozunuz, verdiniz mi kuzenini Allahin emriyle:KK200:
marlin18 marlin18 kuzum misafirlik nasildi?Ben misafirliklerde Akinin pesine kosmaktan helak oluyo

Ayy geçmiş olsun bikaç gündür benimde agriyo ağrı kesici içip oturuyorum çekilmesi lazım halbuki

Doğunun altından çürümeye devam etmiş olmasın bi baktır

Tamam yapmam o kadar

Hastalar görmedi canım wc ye kaçıp yaptım

Bak yaa cezamı siliniyor

Çok sağol ablacım geçti çok şükür..
Bilmiyorum yani tekrar ağrırsa doktorluk olucam, bana damağım ağrıyor gibi geldi ama bakalım..
Sen boşuna ağrı çekiyorsun o zaman, gerçi çekilme de hiç kolay değil.. sadece 1 defa çektirdim iğneden sonra tansiyonum düştü, çekildikten sonra yataktaydım ağrıdan :))

Ay inşALLAH onu da verebilirsin :) inşALLAH ben de verebilirim o kadar kilo :) peki verdiğin kilolar yağdan mı gitti kastan mı gitti? Bu ara en çok kafama takılan soru bu ben şimdiye kadar 6,5 kilo verdim ve şu an d vitamini eksikliği çıktı bende :KK43: daha doktora kan sonucumu göstermedim interrnetten baktım sonucuma kaç gündür canım sıkkın ben küçükken de 6 aylıktan 2 yaşına kadar d3 vitamini kullanmışım... Bu arada sen bunca kiloyu verirken diyetisyene de gittin mi spor olarak ağırlıklı ne yaptın?

İnşALLAH verebilirsin ablacım çok az kalmış ha gayret :KK66:

Yawrukush Yawrukush

bende talesemi taşıyıcılığı var bu yüzden kan değerlerim hep düşük kan değerlerime uygun yazılmış diyetim vardı 2014e ait ona başlayım dedim sonra saçım çok döküldüğü için doktora gittim d vitaminim düşük çıktı kan sonucumda daha doktora gitmedim tekrar bu sonucu netten ben gördüm doktor da salı günü bakıp ilaç verir herhalde :KK43: bu ara süt yoğurt tüketmeye güneşte dolaşmaya özen fösteriyorum muhtemelen yeni bir diyet listesi de alacağım salı günü... Canım sıkıldı... Şimdiye dek verdiğim 6.5 kiloyu kastan mı kaybettim acaba :KK43: bu arada karın kasım hala ağrıyor mekiği yanlış mı yaptım ne yaptım... Ben sadece yürüuüş cezası alsam olur mu acaba? Çekemediğim 50 mekiği de bu hafta sonundaki yürüyüşlerden düşsek olur mu? Ben küçükken de 6 aylıktan 2 yaşına kadar annem mamama d3 katmış hep... Bu arada benim adet kanamam da çok oluyor henüz bitmedi ama bitmek üzere... Onu da dicem doktora.. Takıntı konusunu da %80 aşmış durumdayım elhamdülillah :) kolay kolay depresifleşmem bu ara ALLAH'ın izni ile :KK66:
canim bundan sonra cezalik bir durum olursa hep yuruyus yazarim kusuruma bakma.
d vitamini icinde gunesli havalarda bol bol yuru..
iyi olmanada cok sevindim, sali gunude doktordan guzel haberler getirirsin insallah..

:KK200:En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

:KK200::kk77:PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Edsoff--:KK200: :KK200:----
haeshin10 DK Y10 DK Y10 DK Y----
gogo2405:rapci: :rapci::KK76: :KK76:-----
tiffany20:rapci: :rapci::KK76: :KK76:-----
Burcak41ODUL :rapci::KK76: :KK76::KK200: :KK200:----
AKovser10 DK YODUL-----
KarKralicesi10DK Y10DK Y10 DK Y----
belindammODUL :rapci::KK76: :KK76:-----
Alya008ODUL 10DK Y150JJ :KK76:100M 100S:KK200:----
pembe hayaller:rapci: :rapci:ODUL :KK76:-----
marlin18ODUL :rapci::KK76: :KK76::KK200: :KK200:----
Saadetim33:rapci: :rapci::KK76: :KK76:-----
fyzanur--:KK200: :KK200:----
gulpinargulODUL DINLENME10DK Y :KK76::KK200: :KK200:----

[/td][/td][/td][/td]

**TAKIM ICI ESLESTIRME**

• Haftaya pazartesi gunune dek, eslerimizin menulerine, sporlarina ve ictikleri su miktarlarina hergun mutlaka yorum ve yapici elestirilerde bulunmayi unutmayalim.:KK5:
  • Eslerimizin motivasyonu duserse destek olalim.:KK19:
  • Yarismalarimiz icinde eslerimizi tesvik edelim.:KK4:
  • Yani butun esler birbirinden sorumlu canlar.:p
  • Tum takima guzel kilo vermeler dilerim.:KK200:

Canlarim hepinize gunaydinlar ve mutlu haftalar.:KK68:
9522c024dc99d785d1e91cb26472952e.webp

blogger-image--922783984.webp

bende unutuyorum ya muhtemel sende sevmiosun su icmeyi
aynen canım ya zorlaya zorlaya içiyorum .

Aleyküm selam canım :)
Dişim ağrıyor kafamı duvara vurasım varr :KK34:
bide başımıza kafa çıkarma en iyisi dişçiye git :)geçmiş olsun bitanem

Çok doğru çocukla bir yere gidilmiyor . Bizimki biri onu sevmeye çalışınca ağlama krizne giriyor. Var mı Sizinkiler de böyle bi şey? ?

Su icmeyi nasıl unutuyorsunuz arkadas:))

Haklısın özgem yoruluyorum. Sen de dinlen bari ev sessizken.
unutuyorum valla sevmeyince unutuluyor demekki :)

:spor:YARISMA DUYURUSU:spor:

Guzeller bugun sabahtan aksam saat 22'ye kadar, oldugunuz yerde, ipsiz IP ATLAMA yarismasi yapiyoruz.
Saat 22'de Dahlia_ Dahlia_ kaptanimizi etiketleyerek kac adet yaptiginizi yaziyorsunuz.
:spor:Bol ter atmalar.:spor:
ayyyy ben şimdi okula gidicem 5,6 gibi gelirim . yorgun olmazsam zıplamaya çalışıcam gelince.
Selam kızlar herkese günaydın evet yepyeni bir hafta biraz daha iyiyim aile desteğiyle çok şükür unutmaya alışmaya çalışıyorum :KK43:
başın sağ olsun canım ,Allah sabır versin inşallah .

Selam kızlar herkese günaydın evet yepyeni bir hafta biraz daha iyiyim aile desteğiyle çok şükür unutmaya alışmaya çalışıyorum :KK43:
aliskanliklardan vazgecmez zor oluyor ewet . ama hayatimizin en onemli gercegide malesef ölüm .yasarken ölümü unutuyoruz bu her canli icin gecerli . iste bende bu hayatta biseye birine fazla baglanmaya alismaya korkuyorum. cunku hepsi birgun elimizden gidecek .. ama sonsuzlukta bulusucaz :) kedin seni bekliyor misal belki cennet kpisinda bilemessinki :)

Çok haklsiin canım maalesef ölümü unutuyoruz ama o bizi asla unutmuyor inşallah kızıimla cennete kavusurum bekliyorum o günü :KK42:
aliskanliklardan vazgecmez zor oluyor ewet . ama hayatimizin en onemli gercegide malesef ölüm .yasarken ölümü unutuyoruz bu her canli icin gecerli . iste bende bu hayatta biseye birine fazla baglanmaya alismaya korkuyorum. cunku hepsi birgun elimizden gidecek .. ama sonsuzlukta bulusucaz :) kedin seni bekliyor misal belki cennet kpisinda bilemessinki :)

Back
X