• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

CUMA MENÜM
Sabah
tam tahıllı ekmekten tost(peynir)
1ıhlamır
ögle
1kase corba
yarım karnıyarık
2kaşık pilav
cacık
akşam
1kase corba
1kücük dilim kek
3lt su
yarım saat yürüyüş

CUMARTESİ MENÜM
sabah
2yumurta omlet
1dilim ekmek
2dilim peynir
1-2 zeytin
Öğle
1cıtır simit
akşam
fırında yarım balık(palamut)
1kase salata
bol limonlu roka
2çatal irmik helvası
2lt su
1saat yürüyüş(camlar silindi balkonlar yıkandı perdeler yıkandı) sormayın gerisini (:

PAZAR MENÜM
2-3dilim antep peyniri
2-3catal omlet
1kücük dilim cıtır simit
2-3 zeytin
2-3tatlı kaşıgı kücük pekmez tahin
1az şekerli türk kahvesi
İkindi
4köfte
1kase salata
2dilim ekmek
3top dondurma

Hehehe artık 1 hafta boyunca beraber tavuk yerik:KK70:
ben daha tavuga gecemedim ya adapte olmak istoyorum psikolojik olarak . gene ayni yemeklere devam edip miktarlarini azaltiom baklim bu hafta bole gecsin :) yoksa pes ediorum birden yuklenirsem kendime . cunku yeme hastasiyim durdurak bilmiyorum normalde .
haftaya artik tavuk seruveni baslar :)

Selam canlar..
Sabah kalktım elektrikler kesilmiş..
Sonrasında hem bahçede, hem evde işim vardı, onları hallettim şimdi oturdum ama yine kalkıyorum :)
Bir size bakayım dedim, sayfalar birikmemiş acelem var diye sevindim birazcıkk :oops:

Dün menümü yazmayı unutmuşum, inşaAllah akşam 2-sini beraber yazarım..
Kaçıyorum şimdilik, akşam görüşürüz :KK15:

aynen canım ya zorlaya zorlaya içiyorum .

bide başımıza kafa çıkarma en iyisi dişçiye git :)geçmiş olsun bitanem

unutuyorum valla sevmeyince unutuluyor demekki :)

ayyyy ben şimdi okula gidicem 5,6 gibi gelirim . yorgun olmazsam zıplamaya çalışıcam gelince.

başın sağ olsun canım ,Allah sabır versin inşallah .

Çok sağol canım :)
Ağrı çabuk geçince gerek kalmadı :))

ben daha tavuga gecemedim ya adapte olmak istoyorum psikolojik olarak . gene ayni yemeklere devam edip miktarlarini azaltiom baklim bu hafta bole gecsin :) yoksa pes ediorum birden yuklenirsem kendime . cunku yeme hastasiyim durdurak bilmiyorum normalde .
haftaya artik tavuk seruveni baslar :)

Hani sen gaza gelmiştinnn nerde senin eşinnn ?? Çağır gelsin, sana kilo almışsın desinn :KK53::KK53:
Hemen adepte olursunn :)))

IMAG1019.webp
Cuma fotoğraf çekememiştim bugün hala aynıyım hafta sonu tartilmadim sabit olmakta iyi yine

Bugün evdeyim yarın 24 nöbetçiyim çarşamba sabah diş hastanesine gidicem inşallah aradım hallettim randevu işini esimide ayarttim onunda çürüğü var gelecek benimle. Disciden korkuyorum biraz o yüzden yanımda birinin olması iyi geliyor.

Back
X