• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar esimin 50dk sonra is yerinde toplantisi var.
Dun tum gun calisti bugunde gidecek:KK43:
Simdi Akinla parktan gelmek uzeredirler, ben hemen bulasiklari kaldirayim ortadan.
Masanin yarisini topladim, yarisi ortada..
Esimi ise gonderip yine gelirim.
Simdilik optum hepinizi :)

Kolay gelsin canımm :)

yaş farkı varda çoğu kişi yaşıtı sanıyordu beni yani onlar yaşımı söylediğimde inanamıyordu. şimdi oğlanın teki okey yazmış bende ne ingilizce konuşuyosun türkçe yaz dedim şaka olarak . oda tamam ablacım ayzmış :KK43:
Canım ne okuyorsun kaç yaşındasın neden yaş farkı var benim de yaş farkı var kimseye söylemedim yaşıt sanıyorlar :(

Iim canm . Mezun oldum biraz kilo alip geri döndüm. Gecmis olsun kimyasal gebelik gecirmissin. Gelsene takíma yine verelim beraber kilolari?

Ne haftasonu kacamagi ozgem. Burdayiz her gun birbirinin ayni.
bugun de gittin mi dukkana canim?
bugun seni goremedim ondan yazdim hafta sonu kacaklari diye, ne var ne yok Sibelim?

Slm kızlar nehabersiniz bakim:)))
Yawrukush Yawrukush canım bugün kayınvaldemdeydik tümgün onun kış temizliğini yaptık halılarını serdik oyüzden giremedim yorgunum şuan size slm vermeden uyumak istemedim akının biraz daha iyi olmasına sevindim gün gün iyileşicek inşallah :))(

Back
X