- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
- 108
Tamam kuzum günün falan mı var
Yok kuzum kuzenlerim toplasip bana gelcekler.. gunlere girersek yandık ye iç şiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam kuzum günün falan mı var
He bende o yüzden sordum gülüm gün olursa her hafta verilenin 2 katı alınır :)Yok kuzum kuzenlerim toplasip bana gelcekler.. gunlere girersek yandık ye iç şiş![]()
Bugün ki menüm
Sabah Sirkeli su
Omlet
Domates salatalık
7 zeytin
Peynir
1 dilim ekmek
Öğlen
Taze fasulye
4 yk pilav
Akşam
Ciğer sote
Biber Turşusu 3 tane
1 dilim ekmek
Ara 1 salatalık
Su 2.5
Spor 12000 adım
He bende o yüzden sordum gülüm gün olursa her hafta verilenin 2 katı alınır :)
sabah kadının 3 makina çamaşırını attım çalıştırdım
dedim biraz dinleneyim tam gözüm kapandı ki geldiler
Yemek bulaşık bide eşim baya domates getirmiş konserve yaptım 7 kavanoz kadar ve ben pert
o yüzden takıma da uğrayamadım bugün pek offffff ya çok doluyum hüngür hüngür ağlamak istiyorum 
Bugün çok yorucu bir gün yinebir an özgenin macera ve misafir dolu günleri geldi aklıma
onlar çıkmışken spor yapayım dedim 1.5 saat yürüyüş bişiler atıştırdım banyo yıka baya yoruldum
Yemek bulaşık bide eşim baya domates getirmiş konserve yaptım 7 kavanoz kadar ve ben pert
o yüzden takıma da uğrayamadım bugün pek offffff ya çok doluyum hüngür hüngür ağlamak istiyorum
![]()
yaa Hazalim, hani esin konusacakti?Bugün çok yorucu bir gün yinebir an özgenin macera ve misafir dolu günleri geldi aklıma
onlar çıkmışken spor yapayım dedim 1.5 saat yürüyüş bişiler atıştırdım banyo yıka baya yoruldum
![]()
iyi geceler gulum, yarin olsun hayir olsun insallah...Neyse herkese iyi geceler
tamam canim bugunluk sevdigin yiyeceklere veda etmissin :)Tesekkur ederim iyiyim ☺☺ guzel gidiyo aslinda bugun biraz kendimce son kacamaklar yaptim yarindan itibaren duzenli devam edicem
Sabah : 1 haslanms yumurta
domates salatalik
zeytin
Ögle ve Akşam birlestirdim disardaydim
Köri tavuk ve makarna
Sonra dedimki bi film keyfi yapip cipsle vedalasayim ve cips yedim. 2 litre kadar su tukettim.
Ben duzenli spora gidiyordum ama yarin uyeligim bitiyor daha dogrusu ara veriyorum vizelerim bitene kadar dondurcam uyeligi sonra devam edicem
odul yapmamissan odulun olsun gulum ama baska kacamak yok:)Hayır izne ayırmayın beni söz artık kaçamak yok bu hafta ama ben bu hafta ödül yapmamıştımki yaptımda hatırlamıyom uyum yoksa![]()
rekabet baslasin :))Oo yarın hafta içi , iddialıyım![]()
biliyorum canim, Allah kolaylik versin..Özgem malum misafirim var evde full iş yaptım yine![]()
neyse az kaldi kayinvaliden gelecek canim benim..Yok be canim niye karsi olalim . Senin iyiliğini iicn ama kotu bir menü kabul et.
Gittim Özgem. Bizim dükkan her gün acik. Non stop :)
Haydeee ne deli kadinmis. Soyleyebilirler acikcasi madem o kadar dert li babasınin evine gitsin. Ne insanlar var arkadas ? ???
cok guzel olmus Sibelim..Menüm
Sabah 1 kahve ve 1 kase Kellogs
Ogle 1 kase sütlü irmik ve Ceviz
Aksam Mercimek corbasi ve Firinda tavuk , yogurt
3 lt su ve 30 dk egzersiz yaptim bahcede . @marlin18
canim hamileykende egzersiz yapabilirsin.Aslında gönlüm bisikletten yana ama malum asıl amaç bebiş zayıflama da bu süreçte gebelik olsa bile dışarı çıkamasam bile günlük yürüyüşü bantta da yapabilirim diye düşündüm ama bisikletin bir sıkıntısı olur mu onu bilmiyorum ama biraz daha araştırma yaptıktan sonra kesin karara varacağım sanırım canım
Allah kabul etsin canim, gezintinizde ne guzel olmus:)Ben bugün biraz kaçaktım.. Mevlidimiz vardı sonra da kaç gündür evden çıkmadım eşim biraz açılayım diye gezelim dedi..
cok guzel canim:)Bugün ki menüm
Sabah Sirkeli su
Omlet
Domates salatalık
7 zeytin
Peynir
1 dilim ekmek
Öğlen
Taze fasulye
4 yk pilav
Akşam
Ciğer sote
Biber Turşusu 3 tane
1 dilim ekmek
Ara 1 salatalık
Su 2.5
Spor 12000 adım
Aynen canım bisikleti almazsam bu sebepten almayacağım.. Yürüyüş iyi oldu gerçekten biraz açıldım yarın hafiften paylaştığın videolara başlamayı düşünüyorum..tamam canim bugunluk sevdigin yiyeceklere veda etmissin :)
yarin adim yarismamiz var, telefonuna adim sayar indirip sende katilsana.
birde dilersen ben senin icin evde yapabilecegin egzersizler paylasirim.
odul yapmamissan odulun olsun gulum ama baska kacamak yok:)
rekabet baslasin :))
biliyorum canim, Allah kolaylik versin..
neyse az kaldi kayinvaliden gelecek canim benim..
cok guzel olmus Sibelim..
canim hamileykende egzersiz yapabilirsin.
yuruyus bisikletten daha konforlu olur..
Allah kabul etsin canim, gezintinizde ne guzel olmus:)
cok guzel canim:)
Bugün çok yorucu bir gün yinebir an özgenin macera ve misafir dolu günleri geldi aklıma
![]()
Neyse herkese iyi geceler
Kizlar simdi evden cikiyoruz, hepinize iyi geceler, guzel istirahatler..
Bu arada @pembe hayallerr canim nasilsin, nasil oldun, merak ediyorum seni..
Çok teşekkürler paylaştığın kıymetli bilgiler için darısı başımaCanim diyetisyene gitmedim
Biyoloji mezunuyum besinlerle ilgili bilgim cok fazla
Yagmi kasmi bilemem ama sporda set sayilari tekrarlari spordan sonra beslenme tarzi seyleri biliyorum kas kaybetmemek icin onlarida kizlardesim spor akademisi okudu ona ve ozgeye danistim...
Youtube dan cok video izledim kilo verenleri ve diywtisyenleri instgramdan takip ettim
Hergun duzenli multivitamin kullandim
Spor olarak 1gun kosu bandinda min.45dk yurudum kosar adim
Diger gun20-30dk isinmak icin yuruyup kas calistim ev imkaniyla
Spordan sonra muhakkak protein aldim
Ve her gece karnim guruldayarak uyudum istisnasiz canim
Umarim aciklayici olmustur
Elbet zor bir surec ama asla imkansiz degil
Tamam kuzum:)ozledik guzelim, sohbete gel arada :)