• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gogo2405 gogo2405 teşekkür ederim

Yawrukush Yawrukush inşALLAH bundan sonra mutlaka haber vereceğim böyle bir durum olursa tekrar motive oldum artık yine menü paylaşımlarımı ve kilo bildirimlerimi düzenli olarak yapacak elimden geldiğince sohbetlere katılmaya çalışacağım inşALLAH... Ve ben malesef bu sabah 81.6 çoktım :KK43: 600 gram almışım :KK43: bu hafta d vitamini ampülü kullandım ya ondan ya börek yemiştim bu hafta 5-6 tane ya ondan ya da düğün evinde yediğim yağlı pilavdan ve kuru pastadan kaynaklı sanırım haftaya perşembeye dahiliyeye randevu aldım o zamana dek kendi bildiğim gibi besleneceğim

sagol canım mezun olmussun ne güzel ilaçlar tedaviler ben tede tekrar aldım kiloyu..inşallah verelim canım.

hoşbulduk canım bende bi düzen istiyorum gelsem güzel olacak tekrardan

evet canım kızlarla görüştük inşallah beraber verelim tekrar kiloları

hoşbulduk canım nasılsın kabul ederseniz dönmek istiyorum.
Mezun oldum ama kilo aldim geri geldim be gülüm :))))

Yawrukush Yawrukush inşALLAH bundan sonra mutlaka haber vereceğim böyle bir durum olursa tekrar motive oldum artık yine menü paylaşımlarımı ve kilo bildirimlerimi düzenli olarak yapacak elimden geldiğince sohbetlere katılmaya çalışacağım inşALLAH... Ve ben malesef bu sabah 81.6 çoktım :KK43: 600 gram almışım :KK43: bu hafta d vitamini ampülü kullandım ya ondan ya börek yemiştim bu hafta 5-6 tane ya ondan ya da düğün evinde yediğim yağlı pilavdan ve kuru pastadan kaynaklı sanırım haftaya perşembeye dahiliyeye randevu aldım o zamana dek kendi bildiğim gibi besleneceğim
börek sayısını niye söylüyosun ya aklına şimdi yine ben gelecem:KK23::KK23::KK23:

Bugün çok yorucu bir gün yine :KK43: bir an özgenin macera ve misafir dolu günleri geldi aklıma :bicak: sabah kadının 3 makina çamaşırını attım çalıştırdım:KK11: onlar çıkmışken spor yapayım dedim 1.5 saat yürüyüş bişiler atıştırdım banyo yıka baya yoruldum :skandal: dedim biraz dinleneyim tam gözüm kapandı ki geldiler :kızgın: Yemek bulaşık bide eşim baya domates getirmiş konserve yaptım 7 kavanoz kadar ve ben pert :oha: o yüzden takıma da uğrayamadım bugün pek offffff ya çok doluyum hüngür hüngür ağlamak istiyorum :KK42::KK42:
Kuzum yorma kendini fazla . Biraz kendi isini yapsin kadin. Bu neymis ya ne Gamsız kadin ? ???
tamam canim bugunluk sevdigin yiyeceklere veda etmissin :)
yarin adim yarismamiz var, telefonuna adim sayar indirip sende katilsana.
birde dilersen ben senin icin evde yapabilecegin egzersizler paylasirim.

odul yapmamissan odulun olsun gulum ama baska kacamak yok:)

rekabet baslasin :))

biliyorum canim, Allah kolaylik versin..

neyse az kaldi kayinvaliden gelecek canim benim..

cok guzel olmus Sibelim..

canim hamileykende egzersiz yapabilirsin.
yuruyus bisikletten daha konforlu olur..

Allah kabul etsin canim, gezintinizde ne guzel olmus:)

cok guzel canim:)
10 gün sonra geliyor ozgem :))
Yawrukush Yawrukush
gogo2405 gogo2405
Arkadaşımın düğününe yatılı olarak katıldığım için kilo bildiriminde bulunamadım
Yediğime içtiğime az çok dikkat ettim ama düğün evinden cırcır kapmışım iyi değildim yeni yeni adapte olmaya başlıyorum sağlıklı beslenme ve spor düzenime tekrar... Bu yüzden menü de paylaşamadım... Şimdi kurallara göre halim nedir cezam nedir? Ne yapmam gerekiyor bu süreçten sonra... Bu hafta içi hastanenin diyetisyenine gideceğim o zamana dek kendi bilgilerime göre sağlıklı beslenmeye çalışacağjım bugünden itibaren menümü de her gün yazmaya devam edeceğim...

@tiffany20 seni nle eştik bu hafta ama malesef bu hafta adapte olamadım hastaneyle uğraştım d vitamini eksikliği için ampül ilaç yazdılar ondan içtim dikkatliydim bu hafta ama menü yazma olayına adapte olamadım haliyle senin menülerine de bakamadım kusuruma bakma lütfen :KK43:
Canim nasilsin moralini durumun nasil???
selam kızlar aranıza yeni katıldım. 59,80 kiloyum hedef 53 inşallah zayıflarım bende artık ya
Hosgeldin canim. Ben Sibel 28 yasındayım bir oglum var Fransa da yaşıyorum. 67 kiloyum.
Hepinize mutlu ve bol eksili bir hafta diliyorum kizlar . Çok kötü karnım ağrıyor neden bilmiyorum . burda okullar tatil 2 gün . eşimle çocuklari dışarı gönderdim . evi temizlemem lazım ama nasıl yapcam bilmiyorum . havada çok güzel bugün . biraz yürüsem belki iyi gelir
Gecmis olsun canim. Yürüdün mü ?
Kaptanım bugün hiç kaçamak yapmadım bil istedim:KK66::KK70:
Vallahi bravo :))))

aramiza tekrar donmene cok sevindim canim..
600 gr verirsin cumaya kadar merak etme hic...

Selam guzeller nasilsiniz?
Akin uyuyor o kalkana kadar takima bakayim dedim:)
Alya008 Alya008 harikasin canim:)
Teşekkürler tatlım :KK23::KK48:
ne çok sigara içiyosun kıracam o elini senin :sinirli:

ben bugün bayağı yürüdüm kendimce , senin sporunuda bekliyorum:KK19:

sana daha çok ayar çekti :KK70:

ayyyy bebişim benim aferin hep böyle ol yollarımı gözle :KK70:

bekliyorum 20 gibi napacan o saatte kadar :63:
Eminmisin bence ayar konusunda eşitiz:KK48:
Kuzum yorma kendini fazla . Biraz kendi isini yapsin kadin. Bu neymis ya ne Gamsız kadin ? ???

10 gün sonra geliyor ozgem :))

Canim nasilsin moralini durumun nasil???

Hosgeldin canim. Ben Sibel 28 yasındayım bir oglum var Fransa da yaşıyorum. 67 kiloyum.

Gecmis olsun canim. Yürüdün mü ?

Vallahi bravo :))))
Ben bile kendime inanamıyorum :KK70:

Back
X