Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde 10 sene evvel dedem vefat etmisti canim..Öncelikle. Günaydın herkese dün taziye dağıldı herkes evine gitti artık bizim yakınlarınız baş sağlığına tek bizim eve gelir yani herkesin yakını kendisine gider o yüzden bugünde akşama kadar misafir agirliyacamama artık gerçekten gücüm kalmadı
5gundur hiç durmadan çay servisi,bulasik,yapiyorum bi kaç güne buraya dönerim inşallah bizim
misafirlerde biterseYawrukush
gelsin cezalarrr :))hem site vuriy hem siz be kaptanım![]()
tekrar hos geldin canim aramiza sen firsat buldugunda doldur formu, kongreden sonrada menulerini yazarsin gulum :)tamam canım enm kısa zamanda doldurayım formu ama yarından sonra kongre ve ralli için antalyay gidiyırum bu hafta menü paylaşmam zor olabilir oradaki yoğunluktan
canim hosgeldin aramiza, ilk gunden menunude yazmissin cok guzel:)bugunkü menümü yazayım
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
çok az domates
10 tane yeşil zeytin çeyrek kepek ekmeği
Ara öğün:
1 salep
orta kahve
Öğlen:
bir tabak kuru meyveli yoğurt
tekrar hosgeldin canim, ben Ozge 28 yasindayim, evliyim, 1 oglum var, 2.bebise hamileyim, bede egitimi ogretmeniyim.Kullanıcı Adı : murphy
İsim (İsteğe Bağlı ):-
Yaşınız : 26
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1
Yaşadığınız şehir: hatay
Boyunuz : 1,65
Kilonuz: 59,800
Hedef kilonuz : 53
Kilo alma hikayeniz :yıllardır aynı kilodayım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Aynada kesinlikle daha sıkı bı vucut görebilmek için
azmin daim olsun, yarina bitmesin insallah kuzum :))30 dakika bisiklet binicem birazdan Bebişi uyutayım:)))@Yawrukush
cok guzel canim, gozlerim doldu :)Bugünkü menüm
Sabah
Domates
Salatalık
2 zeytin
1 yumurta
1kk peynir
Öğlen
5yk paça
1 mandalina
1 tane galeta
Ara:türk kahvesi
Akşam
1kase yoğurt
1 mandalina
Spor:14230 adım
250 ia (cezam)
100mekik
Su:10bardak
Yawrukush
nane- limon ici canim, simdi nasilsin acaba, insallah toparlamissindir...Hepinize mutlu ve bol eksili bir hafta diliyorum kizlar . Çok kötü karnım ağrıyor neden bilmiyorum . burda okullar tatil 2 gün . eşimle çocuklari dışarı gönderdim . evi temizlemem lazım ama nasıl yapcam bilmiyorum . havada çok güzel bugün . biraz yürüsem belki iyi gelir
harikasin bugun bakalim tum hafta enerjin boyle devam edebilecek mi :))günaydın kızlar, yemekhaneye gittim yemek yedim şimdide ders başlayana kadar bilgisayar odasında takılıcam :)
yemek hanede makarnayla kompostoyu almadımadım sayarda indirdim bakalım kaç adım atıcam ,şuan 4779dayım . doğru sayıyormu acaba . bi kırtasiyeye gidip geliyorum yürüyüş olsun
![]()
hafta sonu takimimiz cok aktif olmuyor, girebilirsen girip hizlica menunu yazarsin sadece canim.:)tamamdır canım ben hafta içi her gün girerim ama haftasonu giremeyebilirim sıkıntı olurmu beni listeden atmazsınız demi![]()
canim cok dogru seyler yapiyorsun.ben kendi yaptığımdan bahsedeyim genelde ekmek yemiyorum yada çok az yiyorum
akşamları 7 den sonra bişey yemiyorum
daha önce hamilelik sonrası 77 kilodan 57 kiloya düşmüştüm 2 ayda yine yapacam kararlıyım
cok guzel:)günlük 20 dk-yarım saat sporum var canım
oğlumla mekik çekip zıplıyoz dans ediyoruz allah ne verdiyse yakalamaç oynuyoruz her telden çalıyoruz amaç hareket olsun![]()
neden veremeyesin canim, simdiye kadar hep verdin :)
benimde 10 sene evvel dedem vefat etmisti canim..
ve misafirlere hizmet etmekten kendi acimizi yasayamamistik.
o kadar uzulmus ve sinirlenmistim ki bu duruma, seni cok iyi anliyorum.
insanlar bassagligina gelsinler, sagolsunlar ama yedirmek, icirmek neden hic aklim almiyor...
gelsin cezalarrr :))
tekrar hos geldin canim aramiza sen firsat buldugunda doldur formu, kongreden sonrada menulerini yazarsin gulum :)
canim hosgeldin aramiza, ilk gunden menunude yazmissin cok guzel:)
fakat menunu sabah, oglen, aksam, ara ogunler, su miktari ve egzersizlerin olacak sekilde tam yazarsan, bende menu-egzersiz tablomuza rahatca isleyebilirim :)
tekrar hosgeldin canim, ben Ozge 28 yasindayim, evliyim, 1 oglum var, 2.bebise hamileyim, bede egitimi ogretmeniyim.
diyet-egzersiz ile alakali aklina her ne takilirsa her zaman sorabilirsin :)
iyiyiz canim sen nasilsin?Merhabalaf nasilsiniz acaba aksama kaldim bugun dimiii :)
senin hissettiklerinin aynisini hissetmistim canim cok haklisin...Ya gerçekten bnde anlayamıyorum insan herşeyi bırakıyor misafirlerin derdine dusuyo ya yine geliyorlar Allah razı olsun ama çay yemek vermeden kalkamiyorlar çok sinir oldum bnde ama yapacak bisey yok
aaa eşlerim değişmiş :) neye göre belirledin bu eşleri özgecim :)TAKIM ICI ESLESTIRME
Eslerimizin motivasyonu duserse destek olacagiz,yarismalara katilimlarini tesvik edecegiz.
- Kizlar bugunden itibaren haftaya pazartesi gunune kadar herkes takimdaki eslerinin, gunluk olarak menulerine, egzersizlerine ve ictikleri su miktarlarina yorumlar ve yapici elestiriler yazacak.
Yeni haftamiz herkese bol eksiler getirsin.
1.GRUP
umutLatahzen
B Burcak41
B belindamm
2. GRUP
Ebush_354
@Dersaadet_
fyzanur
3.GRUP
murphymercy
Alya008
@Saadetim33
4.GRUP
gogo2405
KarKralicesi
Adsr
5.GRUP
marlin18
G guzelfilozof
Dahlia_
6.GRUP
tiffany20
@edsoff
haeshin
işte uyum sağlamaya çalışıyorum olduğu kadar :)sagol canim, seninn okulun nasil gecti?
Okuldaydim ya bol bol dinlemeli bir gundu. Fiziksel olarak olmasa da beynimizi oldukça yoran bir gun oldu geldim yurttayim yemek yedim ancak uzandim iki hafta sonra vizelerim başlıyor ondan biraz yoğun bir dönem siz neler yaptiniz? İyidir insallah gununuz :)))iyiyiz canim sen nasilsin?
Okulda miydin, nasil gecti gunun?
AKovser e benzedim açken mutluyum![]()
ne çok sigara içiyosun kıracam o elini senin
ben bugün bayağı yürüdüm kendimce , senin sporunuda bekliyorum
sana daha çok ayar çekti
ayyyy bebişim benim aferin hep böyle ol yollarımı gözle
bekliyorum 20 gibi napacan o saatte kadar![]()
Canlar biz yarim saat sonra evden cikacagiz.
Akini okula goturecegim, bugun burada cadilar bayrami.
Okula cocuklar kostumlu gidecekler.
Akinda spiderman olacak:)
Ancak hazirlaniriz, okuldan sonra gorusmek uzere...