- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
amin bitanem :)Allah razı olsun canım inşallahh.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin bitanem :)Allah razı olsun canım inşallahh.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin![]()
menuler tehlikeli pure, pilav, supangle var ama onlari yemesende doyarsin bayagi doyurucu menuler :)
aynen öyle gülüm ya sakınan göze çöp batıyor inanki.çevremde görüyolar tatlı tuzlu yemediğimi amann yegitsin boşver iç gitsin boşver ya varya sinir oluyorum sinir.bide örnek veren var ben hergün 1 lt kola içerdim diye zıkkım iç diyesim geliyor![]()
şu kadınbudu köftemi neyse ondan yiyebilirmiyim o serbest mi ? onu yağda kızartıyorlar dedi arkadaş az önce ... sanırım sadece salatayla çorbayı alıcam ,bide ekmek alırımmenuler tehlikeli pure, pilav, supangle var ama onlari yemesende doyarsin bayagi doyurucu menuler :)
bosver herkes konusur, herkesin dedigini kafamiza takarsak hasta oluruz..
duyma , he he de gitsin gulum...
canim icine biraz pirinc koyuyorlar, yagda kizariyor, 1 tane ye canim, corba ve salatayla..şu kadınbudu köftemi neyse ondan yiyebilirmiyim o serbest mi ? onu yağda kızartıyorlar dedi arkadaş az önce ... sanırım sadece salatayla çorbayı alıcam ,bide ekmek alırım
tamam canımcanim icine biraz pirinc koyuyorlar, yagda kizariyor, 1 tane ye canim, corba ve salatayla..
kolay gelsin özgecim :)Kizlar kahvaltimiz bitti, masayi, bulasiklari toplayayim, birde Akinin beslenmesini hazirlayayim, sonra yine gelirim![]()
500 kalori napacan içmissin artıkağğğğğğğ erkek kardeşim kahve getirmiş ,şekersiz sandım 1 yudum aldım şekerli çıktıaneemmmm kalori aldım kalorii aldımmm öldümm bittimmm bennn
1 yudumda ne kadar kalori vardır ki
![]()
de getttt500 kalori napacan içmissin artık![]()
şarkı dinliyorum ben , sen napıyosun :)Napıyosunuz bakim tatlışlar:))
Haber izliyorum bur yandan geçmişi okudum:)))şarkı dinliyorum ben , sen napıyosun :)
Yazdım menümü napacan yorummu yapacan hehede getttthani senin menün nerde
Canım buralardayım arada uğruyorum ders çalışıyorum o yüzden pek aktif olamıyorum nasılsın@gulpinargul , @tiffany20 , @haeshin nasilsiniz kizlar?
@edsoff kiz yine mi kactin takimdan sen yoksa:)
@Masalim_ , @naneli_sekerim nasilsiniz kizlar, gununuz nasil gecti, diyetiniz nasil?
@belindamm kuzum nasil gecti doktor kontrolun?
@asya_01 nasilsin gulum?
@umutLatahzen , @Ebush_354 egzersizi denediniz mi kizlar, ne var ne yok?
@Dersaadet_ canim cumaya kadar bizim takimdasin hemen kacmak yok:)
@murphymercy seni dun goremedik canim, iyi misin?
Alya008 , M M_atruska sizler nerelerdesiniz fistiklar??
salkım var salkım var boyutu neydi kesin çok yemişsindir sen beğenmedim
Tamam canım bekliyorum uyumazsam tabiKizlar kahvaltimiz bitti, masayi, bulasiklari toplayayim, birde Akinin beslenmesini hazirlayayim, sonra yine gelirim![]()
Ay napim üzüm hastasıyım çok seviyorum kaç gündür yemiyodum ara öğün yaptım onu hem meyve bu puaça değilki hehesalkım var salkım var boyutu neydi kesin çok yemişsindir sen beğenmedim![]()
canim successtory diyede arattim ancak yine bulamadim bilgilerini...
iremcim spor yapmadikca kilo vermen cok zor guzelim...
sagol canim :)
ablacim annem bir gelsin bakalim dahada mi simaracak, kardes gelince ne olacak, artik o zaman bir yol yordam dusunecegiz...
yine senin 2 saat benim 8 saat :))
diyetinin yolunda gitmesine cok seviniyorum.
bu duzene alistin sakin bozma canim...
iyi eglenceler canim :)
Kız sen misafirlerin varken daha aktiftin misafirlerini gerimi çağırsak napsakCanım buralardayım arada uğruyorum ders çalışıyorum o yüzden pek aktif olamıyorum nasılsın