- 9 Ağustos 2016
- 1.743
- 6.298
- 73
Evlimiydin canım senCanim ilk basta fitt miraydi sonra successtory oldum simdide ugur getrsn diye nasip olursa kizima koyucagim ismi yazym dedim masal![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlimiydin canım senCanim ilk basta fitt miraydi sonra successtory oldum simdide ugur getrsn diye nasip olursa kizima koyucagim ismi yazym dedim masal![]()
Listede oldugumu hatırlıyorum kuzumda ama 6 ay gecti saniyodum sanirim 5 ay geçti tam emin değilimCanım belkide listeye girmeden ayrıldın olabilirmiki

Evet kuzum 1 yil 2aylik evliyimEvlimiydin canım sen
Sanırım bebek istiyosun bide kız istiyosun hayırlısı olsun bakalımEvet kuzum 1 yil 2aylik evliyim![]()

Canım Akovseri etiketleyip adım sayını yazman gerek@AKovser kuzum 40dk Yurus yaptim![]()
Cok tesekkur ederim canim hemen osekil.yazayimCanım Akovseri etiketleyip adım sayını yazman gerek
Bi tane bebegimi dusuk sonucu kaybettim 8 ay önceSanırım bebek istiyosun bide kız istiyosun hayırlısı olsun bakalım![]()
Bi dur silme facebook tan falan az uzak dur insanlardan biraz tanımaya çalış zaten yaşları senden küçük dahada 4 sene var önündeaynen bu kızla ve diğeriyle bir daha gerekmedikçe muhattap olmayı düşünmüyorum. facebook hesabıdanda silsemmi acaba yoksa kalsamı bilemedim.özgeninde yorumlarını alayımda bi:) öfkeyle kalkan zararla oturur demişler sinirli sinirli yalnış birşey yapmayım.
Ev işleri pazar falan işte birazda yürüdüm şimdi de jj yapayım diyorum.Selamlar kizlar nasilsiniz, gununuz nasil geciyor?
Bugun hic gecmis birikmemis, nerelerdesiniz bakalim?? :)
Hakkında hayırlısı yolun açık olsun canım.Kizlar ben gruptan ayrimak durumundayim. cunku sinavlarim okulum stajim ve okumalarim var tez yazimi asamasindayim onlara zaman ayirmam lazim grip burayi konusmalri takip edemiyorum kusura bakmayim. Sevgiyle kalin umarim herkes hedefine istedugu goruntuye ve kiloya saglikli bir sekilde ulasir. Cok candan ve eglencelisiniz. Hoscakalin ☺
Aman hasta olma canım dikkat et kendine. Ne pahalıymış biletler 21 inden önceye alınca iyi olur.suyun icine meyve sebze koy , tadi degissin meyve suyu gibi gelsin:)
birde maden suyuda seviyorsan ic canim..
dun biletlere baktim kuzum, bu ayin 21sinde sukran gunu basliyor.
21inden sonraki biletler cok pahali 1250$ civari gidis donus.
ama 21inden oncekiler saka gibi 700$
eger hala ayniysa biletler, annemle tarihi netlestirip 20sine almayi planliyorum canim..
bugun cok enerjisizim, Akin hastaligini bana satti bogazim agriyor:)
onun haricinde yeni bir diziye basladik dun gece oyyy ne bicim bir diziydi butun gece ne ruyalar gordum Allahim:)
sende ne var ne yok, kardesin dondu mu Konyaya?
Olur canım merak etme ićini ferah tut şöyle düşün enazından birsorunun yok çok şükür hamilede kalabiliyosun daha zamanı var dua et bol bol bide Meryem süresini sıksık oku hamile kalmaya faydası varmış bu sureninBi tane bebegimi dusuk sonucu kaybettim 8 ay öncesagliklica kucagima aliyimda erkek kiz farketmez kiz olursa adını masal koyucam hayalim canim INŞALLAH cok cok cok sagol canimmm
![]()
abla 2 yıllık elektronörofizyoloji okuyorum hacettepede :) 4 yıl yok ama haklısın dediğiniz gibi yapıyorum aynen :)Bi dur silme facebook tan falan az uzak dur insanlardan biraz tanımaya çalış zaten yaşları senden küçük dahada 4 sene var önünde
Ev işleri pazar falan işte birazda yürüdüm şimdi de jj yapayım diyorum.
Hakkında hayırlısı yolun açık olsun canım.
Aman hasta olma canım dikkat et kendine. Ne pahalıymış biletler 21 inden önceye alınca iyi olur.
sen ye dondurmayı ben supangle yiycemfeyza hadi dondur ma yiyelim ben ısmarlıyorum Böğürtlenli
0 kalori hehe
![]()
Gonca nasılsın pek göremiyoz tatlım seniBi dur silme facebook tan falan az uzak dur insanlardan biraz tanımaya çalış zaten yaşları senden küçük dahada 4 sene var önünde
Ev işleri pazar falan işte birazda yürüdüm şimdi de jj yapayım diyorum.
Hakkında hayırlısı yolun açık olsun canım.
Aman hasta olma canım dikkat et kendine. Ne pahalıymış biletler 21 inden önceye alınca iyi olur.
Ayy şuan bir ćikolatalı pasta olsa gözümün önünde tatlılar geziyo reglim yakın tatlıya aşeriyorum resmensen ye dondurmayı ben supangle yiycem![]()
ne çok konuştun , zaten iradesi zayıf insanım yapma böyleAyy şuan bir ćikolatalı pasta olsa gözümün önünde tatlılar geziyo reglim yakın tatlıya aşeriyorum resmen
Bide geçen pazar günü karamio ilkdefa yedim hani reklamda ćıkan tadı çok güzeldi ya ödül gününde dene derim feyza tadı resmen ćikolatalı pastasen ye dondurmayı ben supangle yiycem![]()