- 25 Ocak 2016
- 1.473
- 2.233
- 53
- 35
Allah gönlüne göre versin öncelikle. Hayırlı bur evlat sahibi olursun insallah. Ama öncelikle kafanı rahat tut. Hem kilo için hem bebek için. Pozitif yönde kendini şartla. Zayiflayacagim kısa süre sonra hamile olacağım diye. İnşallah bu kez sağlıkla kucağına alırsın ama kaygiya yer verme. Nasibi olan geliyor. Rabbim ol desin yeter. Cennet kokusunu bir an önce içine çekmem duasıyla.. su an 1.5 yaşında hasta bebeğinin başında bekleyen anne olarak sanaboyle dua ederim arkadaşım... Bir süre bende çocuğum olmuyor diye bir düşünceye kapıldım. Dr a gidip testler yaptırdım dr un söylediği şey aynen su: sagliklisin bir problem görünmüyor ama olmuyor diye düşünmeye devam edersen olacağı varsa da olmaz.... Pozitif düşün arkadsim. Güzel duusn. Olacak de Rabbim kısmet ederse sağlıklı doğum yapacağım de. İmtihandasin her halin tavrın çok mühim. Daarilmak gücenmek ümid kesmek yok...umutla yola devam... bilmeyiz ne hayırlar saklıdır..muhakkak Rabbimiz herseyi hakkıyla gören duyandirMerhaba canlar sizlerle bisey paylasmak istedim
Ben 87den suan 86.100 gösteriyorum ama bazen oluyor 88 gösteriyorum nedensiz yere sisiyorum sanirim bide hamilelik icin oldugu icin tamamen bu durumu baski oluşuyor sanirim ve pskolojik anlamda kendimi rejime veremiyorum esimde cocuk istiyor ben bi bebegimi.karnimdaykem kaybettim 1 sene önce... artik evlat sahibi olmak istiyoruz ALLAHIN izniyle... aralikta baslicaz nasipse ama 1 ay kaldi ben hala 7leri goremedim neden kilo veremedim kendimi sucluyorum simdi bu kiloyla hamile kalsam yine bebegimi kaybedermiyim
okadar anne olmak istiyorum ki kiloyu gözüm görmüyor

su içelim acıktıkça su içelim,eksi çıkmamız lazım