• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba canlar sizlerle bisey paylasmak istedim

Ben 87den suan 86.100 gösteriyorum ama bazen oluyor 88 gösteriyorum nedensiz yere sisiyorum sanirim bide hamilelik icin oldugu icin tamamen bu durumu baski oluşuyor sanirim ve pskolojik anlamda kendimi rejime veremiyorum esimde cocuk istiyor ben bi bebegimi.karnimdaykem kaybettim 1 sene önce :KK43:... artik evlat sahibi olmak istiyoruz ALLAHIN izniyle... aralikta baslicaz nasipse ama 1 ay kaldi ben hala 7leri goremedim neden kilo veremedim kendimi sucluyorum simdi bu kiloyla hamile kalsam yine bebegimi kaybedermiyim :KK43: okadar anne olmak istiyorum ki kiloyu gözüm görmüyor
Allah gönlüne göre versin öncelikle. Hayırlı bur evlat sahibi olursun insallah. Ama öncelikle kafanı rahat tut. Hem kilo için hem bebek için. Pozitif yönde kendini şartla. Zayiflayacagim kısa süre sonra hamile olacağım diye. İnşallah bu kez sağlıkla kucağına alırsın ama kaygiya yer verme. Nasibi olan geliyor. Rabbim ol desin yeter. Cennet kokusunu bir an önce içine çekmem duasıyla.. su an 1.5 yaşında hasta bebeğinin başında bekleyen anne olarak sanaboyle dua ederim arkadaşım... Bir süre bende çocuğum olmuyor diye bir düşünceye kapıldım. Dr a gidip testler yaptırdım dr un söylediği şey aynen su: sagliklisin bir problem görünmüyor ama olmuyor diye düşünmeye devam edersen olacağı varsa da olmaz.... Pozitif düşün arkadsim. Güzel duusn. Olacak de Rabbim kısmet ederse sağlıklı doğum yapacağım de. İmtihandasin her halin tavrın çok mühim. Daarilmak gücenmek ümid kesmek yok...umutla yola devam... bilmeyiz ne hayırlar saklıdır..muhakkak Rabbimiz herseyi hakkıyla gören duyandir

Allah gönlüne göre versin öncelikle. Hayırlı bur evlat sahibi olursun insallah. Ama öncelikle kafanı rahat tut. Hem kilo için hem bebek için. Pozitif yönde kendini şartla. Zayiflayacagim kısa süre sonra hamile olacağım diye. İnşallah bu kez sağlıkla kucağına alırsın ama kaygiya yer verme. Nasibi olan geliyor. Rabbim ol desin yeter. Cennet kokusunu bir an önce içine çekmem duasıyla.. su an 1.5 yaşında hasta bebeğinin başında bekleyen anne olarak sanaboyle dua ederim arkadaşım... Bir süre bende çocuğum olmuyor diye bir düşünceye kapıldım. Dr a gidip testler yaptırdım dr un söylediği şey aynen su: sagliklisin bir problem görünmüyor ama olmuyor diye düşünmeye devam edersen olacağı varsa da olmaz.... Pozitif düşün arkadsim. Güzel duusn. Olacak de Rabbim kısmet ederse sağlıklı doğum yapacağım de. İmtihandasin her halin tavrın çok mühim. Daarilmak gücenmek ümid kesmek yok...umutla yola devam... bilmeyiz ne hayırlar saklıdır..muhakkak Rabbimiz herseyi hakkıyla gören duyandir
AMIN ALLAH razi olsun mesajinizi okuyunca duygulandim ağladım gerçekten kalbimi okudunuz ne guzel dualar etmisiniz ALLAH bin kere razi olsun sizden cok sagolun yüreğinize saglik.. İNŞALLAH bende cennet kokuma kavuşurum sagliklica :KK43: stres beni cok etkiledi pskolojik yönden ALLAHIN izniyle yenicem bana mesajinizla guc verdiniz ALLAHIM ne muradiniz varsa versin INŞALLAH bebeginizi ALLAHIM size bağışlasin neyi var kuzucugun biran evel iyilesir İNŞALLAH :KK200:
Bu saatler öyle kıymetli saatler ki bak uyaniksin. Dua kapıları açık kardesim. Yok mu isteyen vereyim diyor Rabbimiz. Bir adım at. Yalvar yakar içinden geldiğ:KK200: gibi. Kim bilir belki duana icabet vakti simdi dir.semaya aç elini iste istediğini :KK200:
Dua ettim hepimiz icin vesile oldunuz cok sagolun bebeginiz icinde duami ettim ALLAH yar ve yardimciniz olsun kardesim:KK200:

AMIN ALLAH razi olsun mesajinizi okuyunca duygulandim ağladım gerçekten kalbimi okudunuz ne guzel dualar etmisiniz ALLAH bin kere razi olsun sizden cok sagolun yüreğinize saglik.. İNŞALLAH bende cennet kokuma kavuşurum sagliklica :KK43: stres beni cok etkiledi pskolojik yönden ALLAHIN izniyle yenicem bana mesajinizla guc verdiniz ALLAHIM ne muradiniz varsa versin INŞALLAH bebeginizi ALLAHIM size bağışlasin neyi var kuzucugun biran evel iyilesir İNŞALLAH :KK200:

Dua ettim hepimiz icin vesile oldunuz cok sagolun bebeginiz icinde duami ettim ALLAH yar ve yardimciniz olsun kardesim:KK200:
Bu senin Vakti gelen duanmis canm ben vesile olduysam ne mutlu. Allah cumlemizden razı olsun. Kolay degil çok iyi anlıyorum seni. Kimseyi duyma görme. Sen yönünü Rabbine çevir. Sırtını Ona da ya stres olmamaya çalış. Ağır bir imtihan seni çok iyi anlıyorum. Tez vakitte al kucağına bebeğini. Anneliği yasa İnşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ama sen iyi ol kafanı kalbini rahat bırak. Bu ayda mi olmadı diye düşünme. Inan vakti var..

Bu senin Vakti gelen duanmis canm ben vesile olduysam ne mutlu. Allah cumlemizden razı olsun. Kolay degil çok iyi anlıyorum seni. Kimseyi duyma görme. Sen yönünü Rabbine çevir. Sırtını Ona da ya stres olmamaya çalış. Ağır bir imtihan seni çok iyi anlıyorum. Tez vakitte al kucağına bebeğini. Anneliği yasa İnşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ama sen iyi ol kafanı kalbini rahat bırak. Bu ayda mi olmadı diye düşünme. Inan vakti var..
AMIN canim benim söylediklerini kalbime yazdim INŞALLAH hersey bizim icin guzel olur herseyi ALLAHIMA bırakıyorum hayirlisini nasip etsin.. seninde hersey gönlünce olsun INŞALLAH kardesim:KK200:

Canlar , esim ise bir ugramisti, birazdan oglen yemegi getirecek bana.:kk77:
Sonrada Akini okuldan almaya gidecek.
Bende iyi hissedersem bende gideyim diyorum Akini almaya.:KK55:
Kuzucuk ikimiz birlikte almaya gidince cok mutlu oluyor.:anne:
Yine firsat bulunca gelecegim.
Akliniza gelirsem bana dua edin, bebis annemi beklesin diye.:KK46:
Hepinizi opuyorum.:KK15:
benim dularımdasın canım , sağlıkla gelsin bebiş inşallah , nasıl oldun daha iyimisin,doktora gidecekmisin bugün ?

Bugün ki menüm
Sabah
Peynir
Domates salatalık
Yumurta
1 dilim ekmek
Öğlen
Çorba
Yoğurt
Fırında patates
Akşam
4 kaşık makarna
Salata
Su 2 litre
Spor 3000 adım
ptates ve makarna ağır karbonhidrat ama miktarları azdır heralde,yani makarna az ,patateste azsa hiç bir sorun yok canım,suyunda çok iyi. ahhh şu sporuda artırsak bi :)

36 bitti gulum.
Ama ilk oglum 2 hafta erken gelmisti..
senin bebişler sabırsız oluyor demekki:-)özgem sağlıkla gelsin sen sağlıklı ol da ne zaman geldiği önemli değil bence diyecektim ki anneni hatırladım o sevnci annenle yaşamak istiyodun....şişşşttt bebişşşş akıllı ol ayağını denk al otur oturduğun yere güzelce annanneyi bekle :sinirli: :D:D:D

Vee gecmis yeni biter:KK48:
Bugun esimle Akini almaya gittik okula.:anne:
gogo2405 gogo2405 ablam seni dinlememis gitmisim okula..:oops:
Akin cok sevindi ama bir okadar da simardi.:KK47:
Akini uyuttum okul sonrasi biraz bende kestirmisim.:uykucu:
Aksam icin hizlica 1cesit yemek hazirladim.:hamarat:
Esim geldi, Akin tum aksam huzursuzluk, aksilik bizi epey bunaltti.Az evvel yatirdik, simdi bende hoop yataga atlayacagim:halay:
Alintilarimi yazayim, tablolari hazirlayayim hepinizi opuyorum, gununuz guzel gecsin, mutlu sabahlar canlar.:KK200:
9522c024dc99d785d1e91cb26472952e.webp

Çok değil canım kolaylıkla verirsin inşallah

Yurtdisinda misin canım sen? dualarım seninle canım :dua:
insallah canim, evet texas houstond yasiyorum.

Yat canım çok yordun kendini

Sen gitme yat evde annen gelmeden doğurma sakın
insallah annem gelir oyle dogururum ablacim:)

Çok geçmiş olsun canım . dikkat et kendine.az kaldı biraz daha dayan canım
insallah canim eksik olma:)

Yawrukush Yawrukush kuzummmm cok geçmiş olsunnnn :KK43:
cok tesekkur ederim canim benim...

Kizlar hepinize iyi geceler . Benim büyük kiz hasta oldu. üşütmüş galiba kafası da ağrıyor mus.inşallah çabuk iyileşir de bebişe falan bulaşmaz
Hay ALlah gecmis olsun canim, insallah siddetlenmeden biter gider..

herkese iyi aksamlar ilk menümü paylasayim.
sabah 11:00
iki dilim tam bugdayi arasina ince kasarli yagsiz tost 5-6 yesil zeytin, bol maydanoz ve domates limonlu. sekersiz cay
ara 14:00
bir elma bir mandalina kücük
aksam 19.30
bi kase tarhana corbasi
bir kücük kase makarna
ara 22:00
sade soda
3 litre su
2 km yürüyüs
canim ilk menun gayet guzel, makarna yerine baska bir yemek olsaydi nazar boncukluk olurdu:)

Aleyküm selam..
Canım benimm dikkat et kendine..
Allah yardımcın olsun.. Doktordan sonra bize de haber ver :KK43:
@AKovser canim Fatimem iyiki dogdun, Rabbim gonlunden gecen seyleri nasip etsin insallah.
Askerinle cok mutlu nice yillariniz olsun...:KK200:

Menüm

Sabah
4-5 küçük salatalık

Öğlen
Tavuk
domates, salatalık
2 dilim ekmek

Ara
2 fincan çay

Akşam
1 kase çorba
domates, salatalık
1 dilim ekmek

1 dilim elma
4 fincan çay
1 litre su

Spor - Yarım saat yürüyüş

Yawrukush Yawrukush canım, ben dün doğru düzgün birşey yiyemedim, ne yediğimi de hatırlamayacak kadar kötüydüm o yüzden menü yazamadım..
Yarım saat yürüyüşüm tamamdı ama..
tamam canim dunede bir arti atayim :)

Ben 87den suan 86.100 gösteriyorum ama bazen oluyor 88 gösteriyorum nedensiz yere sisiyorum sanirim bide hamilelik icin oldugu icin tamamen bu durumu baski oluşuyor sanirim ve pskolojik anlamda kendimi rejime veremiyorum esimde cocuk istiyor ben bi bebegimi.karnimdaykem kaybettim 1 sene önce :KK43:... artik evlat sahibi olmak istiyoruz ALLAHIN izniyle... aralikta baslicaz nasipse ama 1 ay kaldi ben hala 7leri goremedim neden kilo veremedim kendimi sucluyorum simdi bu kiloyla hamile kalsam yine bebegimi kaybedermiyim :KK43: okadar anne olmak istiyorum ki kiloyu gözüm görmüyor
Canim benim Zeynep de yazmis zaten bende ayni seyi yazacagim.
Sen hep olumlu dusun kuzum, iyi dusun iyi olsun.
insallah bebisleriniz bekletmeden biran evvel evinizi neseli sesleriyle doldursun.
kendini hic suclu hissetme, kiloda vereceksin, guzel haberlerinide alacagiz insallah...

benim dularımdasın canım , sağlıkla gelsin bebiş inşallah , nasıl oldun daha iyimisin,doktora gidecekmisin bugün ?
insallah canim iyiyim cok sukur feyzos, sen nasilsin fistik:)
gunaydin bu arada:)
bugun gidecegim doktora mutlaka haber veririim..

senin bebişler sabırsız oluyor demekki:-)özgem sağlıkla gelsin sen sağlıklı ol da ne zaman geldiği önemli değil bence diyecektim ki anneni hatırladım o sevnci annenle yaşamak istiyodun....şişşşttt bebişşşş akıllı ol ayağını denk al otur oturduğun yere güzelce annanneyi bekle :sinirli: :KK70::KK70::KK70:
dinle feyza ablanin sozunu himm kizdirma 4.takimi bebis:))

:KK4:TAKIM ICI ESLESTIRME:KK4:
  • Kizlar 14 Kasim pazartesi gunune kadar herkes takimdaki eslerinin, gunluk olarak menulerine, egzersizlerine ve ictikleri su miktarlarina yorumlar ve yapici elestiriler yazacak.:KK67:
Eslerimizin motivasyonu duserse destek olacagiz,yarismalara katilimlarini tesvik edecegiz.:KK19:
Yeni haftamiz herkese bol eksiler getirsin.:KK68:

1.GRUP

fyzanur fyzanur
B belindamm
@Saadetim33

2. GRUP
umutLatahzen umutLatahzen
Z zeynebim111

3.GRUP
Ebush_354 Ebush_354
KarKralicesi KarKralicesi
_Masalim_ _Masalim_

4.GRUP
tiffany20 tiffany20
@gulpinargul
Asyaca Asyaca

:KK200:En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

:KK200::kk77:SALI - CARSAMBA GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
umutLatahzen:KK200: :KK200::nazar: :nazar::halay: :halay:ODUL :rapci::KK73: :KK73:100IA :KK9:-
haeshin:KK200: MUAF:nazar: MUAF-----
gogo2405ODUL :KK200::nazar: :nazar:15DK Y 100IA10DK Y :rapci:---
tiffany2010DK SPOR CEZA10DK SPOR CEZA10DK SPOR CEZA:rapci: :rapci:---
Burcak41ODUL :KK200::nazar: :nazar::halay: ????:rapci: :rapci::KK73: 10DK Y--
AKovserODUL :KK200::nazar: :nazar::halay: :halay::rapci: :rapci::KK73: :KK73::KK9: :KK9:-
KarKralicesi-:nazar: :nazar:ODUL :halay::rapci: :rapci::KK73: :KK73:--
Masalim_-:nazar: :nazar::halay: :halay:-:KK73: MUAF:KK9: :KK9:-
belindamm:KK200: 200IAODUL 100S:halay: :halay::rapci: 200IA:KK73: :KK73:--
Alya008:KK200: :KK200:ODUL :nazar:200IA 10DK DANS:rapci: :rapci:10DK DANS :KK73:--
edsoff-:nazar: 10DK Y:halay:10DK DANS:rapci: 100IA:KK73: 100M--
pembe hayaller-:nazar: :nazar::halay: :halay:ODUL :rapci::KK73: :KK73::KK9: :KK9:-
marlin18ODUL :KK200:10DK Y :nazar:20DK YURUYUS:rapci: :rapci::KK73: :KK73::KK9: :KK9:-
Saadetim33:KK200: :KK200:-:halay: :halay::rapci: :rapci::KK73: :KK73::KK9: :KK9:-
zeynepRK-ODUL :nazar:300IA :halay::rapci: :rapci::KK73: :KK73:100IA :KK9:-
Ebush_354:KK200: :KK200::nazar: :nazar::halay: 10DK Y:rapci: :rapci:15 DK YURUYUS--
fyzanurODUL :KK200:100M 100S100DK :halay::rapci: :rapci::KK73: :KK73::KK9: :KK9:-
naneli_sekerim---:rapci: :rapci:---
Papillon_-----:KK9: :KK9:-
hsevda-----:KK9: :KK9:-
Asyaca:KK200: 100IA------
gulpinargul:KK200: :KK200:10DK Y :nazar:-----

[/td][/td][/td][/td]

Günaydınlar. Nöbetten çıktım diş hastanesine doğru gidiyorum.

Kötü düşünme içini ferah tut canım hakkında hayırlısı neyse o olsun. Aslında bu kadar beklemissiniz bikaç ay daha bekleyip biraz kilo versen iyi olurdu.

Günaydın kızlar dün giremedim.
Dünkü menüm
Sabah
Şekersiz çay
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
Domates salatalık

Ara 1 muz

Öğle
1 mandalina
2 kaşık yoğurtlu biber kavurması
1 dilim ekmek