- 2 Eylül 2015
- 2.105
- 4.512
- 133
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugünkü menüm
Sabah
Soğan kürü
Şekersiz çay
2 dilim ekmek
Domates salatalık
1 dilim peynir
Öğle
Ispanak yemeği
1 dikim ekmek
Akşam
4 tabak lahana yemeği
2 sıkım çiğ köfte
Yeşillik
1 bardak ayran
2 lt su
10700 adım 15 squat
Evet canım sebzeciyim ben biraz :))Sen de mi benim gibi lahana yemegini cok seviyosuuuun kuzuuum![]()
Iyi olur canim. Varsa evde bikac damla okaliptüs yagi yada l'avanta yagi damlat odaya bikaç damla.Kızlar birşey danisayim acil destek lütfen .. kizim hasta burnu tıkalı ne yapsam iyi gelir. Islak birşeyler atsam petegin üstüne olur mu. İki gecedir uykusuzluktan ikimizde bittik.yarin da misafir varr
Güzel sayılır kuzum sınavlarım:)nasilsin kuzum, nasil geciyor sinavlarin, her sey yolunda mi?
Bir de spor olsaymis super olurmus ; )Bugün menüm
Sabah; 2yumurta haşlanmış
İki dilim TB ekmeği
Domates,yeşillik
İki zeytin
25grm labne
Öğlen:1tabak yoğurtlu ispanak
Domates corbasi
Ara;minik muz
10badem içi tuzlu
Aksam; 4tane kizarmis minik köfte
Yoğurt çorbası
Pirasa
1dilim TB ekmeği
Çok az salata
Su;iki litreye yakin
Spor:iiii_ihhhhh
@Yawrukush
@Saadetim33 kuzum yazamadim sana bi türlü . Iim sen nasilsin? Az yiyorsun sen bu aralar . Takildi ikimizde de kilolar ozge takimdan atacak en sonunda:)))
Dahlia_ kuzum d'un dogum gününmus kusura bakma kutlayamadim. Mutlu huzurlu senelerin olsun sevdiklerinle birlikte
Evet canım sebzeciyim ben biraz :))
yok artikKendini yorma baksana bana ben sadece konuşmayı biliyorum uygulanmaya gelince yok kaç gündür griptim yeni yeni iyileşiyorum bu hafta da menü paylaşamadım not etmiştim ama onları derleyip paylaşacağım bugün diyetisyenden diyet de aldım onu da örnek menü olarak paylaşacağım... ALLAH razı olsun sizlerden bizim için didiniyorsunuz emek harcıyorsunuz çok sağolun
Benim annem biz küçükken burnumuz tıkandığında sana yağ veya terayağdan mercimek tanesi kadar koyarmış burnumuza uyumadan önce
canim kiste asla sogan kuru fayda etmez .oyle birsey olamaz . sadce intihaba iyi gelir . oda usutursun falan anca ole . bilmeden yanlis tedaviler yapma kendi kendine canm . zarar verirsin mideneAynen canım soğan kürü yapayım dedim bugün 4. Gün ama mideme dokunduu![]()
canim kiste asla sogan kuru fayda etmez .oyle birsey olamaz . sadce intihaba iyi gelir . oda usutursun falan anca ole . bilmeden yanlis tedaviler yapma kendi kendine canm . zarar verirsin midene
SOĞAN KÜRÜNÜN FAYDALARI NELERDİR?
•Kadınlarda meydana gelen çikolata kisti (endometriosis) ve miyom oluşumlarına karşı tedavi edicidir.
•Polikistik over sendromu tedavisinde faydalıdır.
•Kadınların yaşadığı adet düzensizliğini ortadan kaldırmaya oldukça etkilidir.
•Menopoz şikayetlerini azaltmak için içilmelidir.
•Vajinal akıntılarda kullanılmalıdır.
•Kıl dönmelerinde fayda sağlayacaktır.
•Hamile kalmak isteyenlerin, sorunlarına çare olacaktır.
•Ciltte çıkan iltihaplı sivilce ve aknelerde tedavi edicidir.
•İçeriğindeki sulfosid nedeniyle antibiyotik özelliğine sahiptir.
•Dolaşım sistemini düzenler.
•Bağışıklık sistemini güçlendirici etkileri bulunmaktadır.
•Vücutta meydana gelen yağlanmayı azaltacağından, zayıflamaya yardımcı olur.
•Stres giderici ve balgam söktürücü etkileri vardır.
•Prostatta oluşan iltihapları azaltıcı etkileri nedeniyle, ağrıların azalmasına yardımcıdır.
•Çiğ soğan tüketimi, yemek sonrasında kandaki total gliserit oranını düşürür.
•Sinüzit rahatsızlığının ilerlemesini önler.
eda-sofi
Ebush_354
Canim önce 1 bucuk bardak suyu kaynatiyosun..Nasıl yapılıyor canım ?