Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın mııııı offf off 4ten beri ayaktayım bana akşam olduHerkesee guuuuu naydiiiin. Dun saabaha kadar ders calistim ama hic bana gore degilmis kafam kalmiyr simdi resmen :)

Uykusuzluuuk zooor zooor. Devam zorunlulugu yoksa gitmeyin her derse ya genelde biz oyle yapiyoruzgünaydın mııııı offf off 4ten beri ayaktayım bana akşam olduşu derste bitsede eve gitsem öfff,,,bide sınavlar var
![]()
sorma hepsinde varya , bir dersten 3 gün devamsızlık hakkı varUykusuzluuuk zooor zooor. Devam zorunlulugu yoksa gitmeyin her derse ya genelde biz oyle yapiyoruz![]()
çok güzel olmuş canım ,su ve sporun ne alemde ?Dubku menu
Sabah haslanmis patates
Domates
Saoatalik
Peynir
Sekersiz caay
Ara sade turk kahvesi
Oglen: corba balik ekmek yok
Aksam: küçük bir tane basemen soslu tavuk
Hadi ya valla Allah yardımcınız olsun. Hele vizeden önceki hafta kabus gibidiir. Ama siz genelde dikkat ettim hep erkennkalkiyorsunuzsorma hepsinde varya , bir dersten 3 gün devamsızlık hakkı var
Su bir bucuk litre spor yok malesefçok güzel olmuş canım ,su ve sporun ne alemde ?
uyku bozukluğu sağ olsunHadi ya valla Allah yardımcınız olsun. Hele vizeden önceki hafta kabus gibidiir. Ama siz genelde dikkat ettim hep erkennkalkiyorsunuz
unutma kız çok önemli :):):) susuz diyet olmazzz :):)Su bir bucuk litre spor yok malesef
Gun içindeki 5000 kusur adim
Su ve spor eklemeyi hep unutuyorum ya :)
Gün içinde aktif olabiliyorsaniz bence cok guzel bir durum ya dolu dolu gun yasamakuyku bozukluğu sağ olsun![]()
her iki saatte bir aktifim geceleri,gündüz sürekli aktifim öyle yaniGün içinde aktif olabiliyorsaniz bence cok guzel bir durum ya dolu dolu gun yasamak![]()
Haklisin tamam böyle daha güzelll :)))her iki saatte bir aktifim geceleri,gündüz sürekli aktifim öyle yanisizli konuşma ya bizbizeyiz şurda çok resmi olmayalım bence :):):)
Canım bu hafta katıldım ilk bildirim o yüzden eski yarışmacıyım hamilelik sebebiyle ayrildim. nasıl bildirilecek ben de bilmiyorum :)Gecen cuma kactin canim,aldinmi verdin mi,sabit mi:)))
Yawrukush canım geçmiş olsun çok bebiş yaramazlık yapıyor sanırım biraz :) şimdi iyi olmana sevindim canım..
Geçen hafta: 83.2
Bu hafta : 82.7
Fark: -500 gr
Bu hafta bir yaramazlık olmasına rapmen eksiye düşmeme çooook sevindim... Önümüzdeki haftadan daha umutluyum çünkü spora başlıyorum salı ve cuma günleri ama yine de hedefi şimdilik destekli söylüyorum 82 yi görürüm inşallah haftaya
Gecen hafta-69
Bu hafta-68,6![]()
ıyı gunler kızşar nasılsınız gıremedıgım ıcın cok uzuluyorrum ama bu hafta daha
baslangıc:78.0
gecen hafta: 75.1
bu hafta: 75.0
100 gr cık gıtmısburaya gıremedıgım ıcın motıvasyonum dustu yaaa spor falan yapamıyorum
![]()
Kızlar hepinizi tek tek tebrik ediyorum az da olsa çokta olsa gidenler bence önemli olan vermek ♥♥Gecen hafta:52
Bu hafta 51.5
Fark 500 g.