• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim benim israrla ters tepki veriyosun enteresansın valla yaa :KK70:

Ben ic kanamadam dolayi olusan 3 cantim olan kistlerim yok oldu diyorum duzenli kullandigim icin sen haaala faydasi olsaydi soyle olurdu diyosun..
Farkindaysan her tedavi herkese ayni etki gostermez haklisin diye de belirtmistim..
Bu arada dogum kontrol ilaclari hormon ilaclari ne icin veriliyo ? veya neyi tedavi ediyo ? o ilaclari ictiginde yumurtlama kesinlikle olmadigini da biliyosundur dimi kullandigina gore.. sogan kuru bi mucizedir sogan kuru icen hemen hamile kalir diye iddalarda bulunmadim ben.. pko yu tedavi etmeye yardimci oldugu icin suan bizim sorunumuz o.. yani bi soganla olacak olsa kimse aglamaz bebegim olmuyo diye kimsenin bu kadar cahil oldugunu sanmiyorum.

Canim sevindim iyi olduguna bebisin acelesi yormus seni demek :) yerim onu ben yaa.. ananesini bekler insallah bal bocegi :KK200::KK200::KK200:
insallah canim cok sagol:)

Moralim çok bozukhem kabızlık yaşıyorum afedersiniz . Bir gr dahi gitmemiş . 64.7:KK43:
canim dur hele, kabizlik sorunun varmis, bol sivi ic, 1 tatli kasigi hakiki zeytinyagi ic, sebze ye bol bol ..
haftaya gider gulum, uzulme..

Canım benim çok geçmiş olsun bebis sağlıkla gelsin inşallah :KK15:
cok tesekkur ederim Melisim, nasilsin canim?

Yawrukush Yawrukush kuzum valla takımdan atsan haklısın yine sabitim :KK42::KK42:
ne atmasi gulum, bu hafta cok cok az yedin Hazalim..
her daim senin karbonhidrati diger uyelerden bir tik arttirman lazim.
bu haftada gecen hafta yaptigimiz gibi yap gulum..
sporda eklesen haftaya yine gider,,

Geçen hafta ;57.1
Bu hafta ; 56.7
Fark ; __400gr
Yüzde ; 0.70
Yawrukush Yawrukush , Dahlia_ Dahlia_
tebrikkler canim benim buyuk kizin nasil oldu??

Evde ekmegim var oysa. onu yemeye eriniyorum resmen ya :KK70::KK70:
simitte yarım yarım ama :cool:
alemsin Iremcim:))

insallah canim cok sagol:)

canim dur hele, kabizlik sorunun varmis, bol sivi ic, 1 tatli kasigi hakiki zeytinyagi ic, sebze ye bol bol ..
haftaya gider gulum, uzulme..

cok tesekkur ederim Melisim, nasilsin canim?

ne atmasi gulum, bu hafta cok cok az yedin Hazalim..
her daim senin karbonhidrati diger uyelerden bir tik arttirman lazim.
bu haftada gecen hafta yaptigimiz gibi yap gulum..
sporda eklesen haftaya yine gider,,

tebrikkler canim benim buyuk kizin nasil oldu??

alemsin Iremcim:))
Tamam özgem yarından itibaren inşallah başlıyorum spora dersler bitti artik rahatım

Yawrukush Yawrukush canım geçmiş olsun çok bebiş yaramazlık yapıyor sanırım biraz :) şimdi iyi olmana sevindim canım..

Geçen hafta: 83.2
Bu hafta : 82.7
Fark: -500 gr

Bu hafta bir yaramazlık olmasına rapmen eksiye düşmeme çooook sevindim... Önümüzdeki haftadan daha umutluyum çünkü spora başlıyorum salı ve cuma günleri ama yine de hedefi şimdilik destekli söylüyorum 82 yi görürüm inşallah haftaya
cok sagol gulum.
listeye girdin bugun hayirli olsun:)
haftaya lutfen listenin hatrina guzel bir eksiyle gel,yuzumuz gulsun:)

Gecen hafta-69
Bu hafta-68,6:63:
bak leslieler yuzumuzu guldurdu:))
tebrikler kuzum:)

iste okuldaki sorunlar takiliyor galiba ,elimden birşey gelmiyor,istemsiz uyaniyorum saat bası

Almamissin oda yeter canim üzülme

Hahah,hamburger yemedik kiz hic,ne zaman yedim:KK43: döner yakmis olabilir ama:KK70:

Kabizliktandir üzülme sende,arti değilsin oda yeter,haftaya verirsin

Tebrik ederim canim çok iyi:KK66:
ahh ahh tam sopaliksin, daha okuldakiler diyor teee Allammm yaaaa...

Çok sevindim canım dinlen artık bol bol dogumdan sonra ihtiyacın olacak :)

Tebrikler canim cok iyi vermissin

Ay hakikaten ben de öyleyim ama beni uyandıran bir bebiş var :)

Tebrikler canim :)
cok tesekkur ederim canim benim:)

Günaydın tatlım İki gündür nette sorun vardı giremiyodum birtürlü iyiyim çok şükür ama kafama takılıyor öğün sana regl oldum dedim ya özgem kahve rengi akıntım geldi arkası regl sandım hâlâ yok reglim gelmiyor ayın 5 inde olurdum bir geçen ayın 9unda oldum hâlâ beklemedeyim şişkinlik var buyüzden kiloda veremedim tartıda 69 çıktım bugün:KK43:((((
canim sen bir gebelik testi alip yapsana..
hic degilse icimiz rahat eder..
diger turlu reglidense de sislik normal.
ama bu hafta takimin ortalamasini cok kotu etkiledi arti gelmen..
haftaya o eksi gelecek, baska yolu yok:)

Ben de ilk bildirimimi yapayım 90.8 im. Yawrukush Yawrukush bilgine canım
tebrikler canim:))
devami gelsin insallah..

sende cansin, ozlenmez misin:KK200:
zeten sizden uzak kalacagim diye huzun coktu kac gundur:KK43:
Olsun kuzum uzun süre olmayacak ki nasılsa kilo vermeye geleceksin ;) hemde aileye katılacak yeni dünya tatlısı bir üyeyle :KK200::anne: ama bende iki saat girmesem özlüyorum :KK60:

Olsun kuzum uzun süre olmayacak ki nasılsa kilo vermeye geleceksin :KK66: hemde aileye katılacak yeni dünya tatlısı bir üyeyle :KK200::anne: ama bende iki saat girmesem özlüyorum :KK60:
bakalim ne zaman donebilecegim Hazalim..
2 cocuk, birde Aralik ayinda deli gibi okula kayit yaptiracagim, muhasebe bolumune..
Haydi bir daha bastan ogrenci ol..
insallah bende mavis, demet ve ebru gibi ortadan tamamen kaybolmam:(

Herkesee guuuuu naydiiiin. Dun saabaha kadar ders calistim ama hic bana gore degilmis kafam kalmiyr simdi resmen :)
kendi duzeninden sasma canim, tam sinav zamani..

Geçen Hafta 79.9
Bu hafta 79.6
Fark -300 gr
Yüzde 0.375
Haftaya Hedef 79

Yawrukush Yawrukush Dahlia_ Dahlia_
Bu hafta makarna manti vs abarttim sanirsam:KK43: bidaha olmicak
tebrikler kuzum, listeye girdin bugun artik listenin sorumlulugunu alip haftaya guzel bir eksiyle gelmen gerek :)

ıyı gunler kızşar nasılsınız gıremedıgım ıcın cok uzuluyorrum ama bu hafta daha :KK66:

baslangıc:78.0
gecen hafta: 75.1
bu hafta: 75.0 :KK43:
100 gr cık gıtmıs :KK43: buraya gıremedıgım ıcın motıvasyonum dustu yaaa spor falan yapamıyorum :KK43:
canim durumunu biliyoruz ya, bekliyoruz endise etme..
telefon sorunun cozulunce aramiza donersin:)

Kilo bildirimi

Geçen hafta: 81.7
Bu hafta: 81.6
Fark:0,1
Yüzde: 0,122
Hedef:81.1

Yawrukush Yawrukush Dahlia_ Dahlia_ @gogo2405
canim haydi yeni haftaya azimle baslayalim, haftaya cuma guzel bir eksi gelsin insallah :)
sagligin nasil oldu Pinarcim?

Gecen hafta:52
Bu hafta 51.5
Fark 500 g.
ooo harika, tebrikler kuzum :))

Canım özledinmi beni:KK19:misafirim var tatlım bugün giremiyeceğim ama sen yaz sonra ben hepsini cevaplarım:KK48:
özledim kız,atışıyoduk ne güzel :)

Listemiz hazir hemen paylasiyorum.
umutLatahzen umutLatahzen ve @Ebush_354 listeye girisiniz hayirli olsun guzeller..
Bu hafta ortalamamiz cok kotu, ben derece beklerken, sonuncu olacagiz bu gidisle:KK43:

***4. Takım 491. Etap ***

gogo2405 (67.3/66.8/0.5/%0.74)
tiffany20 (52/52.1/+0.1/%-0.19)
KarKralicesi (69/68.6/0.4/%0.58)

Alya008 (68.2/69/+0.8/%-1.17)
gulpinargul (81.7/81.6/0.1/%0.12)
haeshin (61.2/60.8/0.4/%0.65)
Pembe hayaller(60///%) kilosu sabit
Burçak41(52/51.5/0.5/%0.96)
umutLatahzen (79.9/79.6/0.3/%0.38) yeni uye, baslangic kilosu:81, baslangic tarihi:25 Ekim, Hedef:70
Ebush_354 (83.2/82.7/0.5/%0.60) yeni uye, baslangic kilosu:84, baslangic tarihi:27 Ekim, Hedef:60

4. Takim Ortalaması: % 0.267

***UGUR BOCUKLERI***

belindamm (67/66.8/0.2/%0.30) 456.etapta 63.9 mezun olan üye geri döndü.
Saadetim33 (70.5///%) 449.etapta 63.5 le izne ayrıldı.

marlin18 (57.1/56.7/0.4/%0.70)
fyzanur (78.1/76.5/1.6/%2.05)
edsoff (82.5///%)

Masalim_ (87.7///%)yeni uye, baslangic kilosu:87, baslangic tarihi:1 Kasim, Hedef:77
naneli_sekerim (75.1/75/0.1/%)0.13 460. etapta 8. takimdan diskalifiye edilen uye geri dondu. Baslangic kilosu:78, baslangic tarihi:1 Kasim, Hedef:70
hsevda (70.2///%)yeni uye, Baslangic kilosu:70.2, Baslangic tarihi:8 Kasim, Hedef:60
Papillon_ (91/90.8/0.2/%)405. etapta 6.takimdan ahbirkingcharlesimolsa nickiyle ve hamilelik sebebiyle izne ayrilan uye geri dondu.Baslangic kilosu:91, Baslangic tarihi:8 Kasim, Hedef:70
ZeynepRK (64/64.7/+0.7/%-1.09)yeni uye, Baslangic kilosu:64, Baslangic tarihi:5 Kasim.

çok üzüldüm ya moralim bozuldu ,bende iyi sanıyodum durumu,aklımda öyle kalmış niyeyse :(

Ortalama: %

Aferin kız haftaya da güzel olacak görünüyor inşallah ♥ simit ödül olmus gibi değil çünkü az ve öz yemişsin zaten :KK66:
sağ ol canım :)
kiz Feyzos nasilsin gulum, ozledim bende seni:KK200:
iyiyim canım ,tatil ya mutluyum huzurluyum,sınav stresi var tek :) sen nasılsın,bebiş nasıl,akın nasıl bugün?

Yaaaaa benide özleyin En Büyük KKEn Büyük KK
ben özledim ki:KK200:
sende cansin, ozlenmez misin:KK200:
zeten sizden uzak kalacagim diye huzun coktu kac gundur:KK43:
o hüzün senin hamile kaldığını duyduğumdan beri var bende . ebruş gibi gidip gelmiyceksin diye korkuyorum ,ayy burnum sızladı,gözüm doldu,herşeyde ağlama bahanesi arıyorum ,kendime tokat atacam şimdi:bicak:

cok sagol gulum.
listeye girdin bugun hayirli olsun:)
haftaya lutfen listenin hatrina guzel bir eksiyle gel,yuzumuz gulsun:)

bak leslieler yuzumuzu guldurdu:))
tebrikler kuzum:)

ahh ahh tam sopaliksin, daha okuldakiler diyor teee Allammm yaaaa...

cok tesekkur ederim canim benim:)

canim sen bir gebelik testi alip yapsana..
hic degilse icimiz rahat eder..
diger turlu reglidense de sislik normal.
ama bu hafta takimin ortalamasini cok kotu etkiledi arti gelmen..
haftaya o eksi gelecek, baska yolu yok:)

tebrikler canim:))
devami gelsin insallah..
canım yok okuldakileri gün içinde hiç takmıyorum ama elimde olmadan rüyama girince uyanıyorum işte ...bilinç altı demekki...sizin sayenizde okadar iyiyim ki anlatamam iyki sizi tanıdım özellikle seni,tesellilerin nasıl psikolojimi düzeltti anlatamam , kendime hep onlar beni haketmiyor diyorum artık:-)

kizz Eda senin internetin hala gelmedi mi yoksa diyetten vaz mi gectin, soyle bakalim??

ben yeni girebildim kizlar iki gün olunca haliyle kilom sabit hala 70.2 Yawrukush Yawrukush
olsun canim ,daha yeni basladin diyete, haftaya yuzumuz guler:)
nasilsin Haticecim?

Sağolasın bitanemm:) Gözünaydın kuzumm:)
Rabbim evladını kucağına sağlıklı almayı nasip etsin. Rabbim yuvanızı cennet bahçelerinden bahçe eylesin.Bebeğiniz mutluluk ve huzur kaynağınız olsun inşallah.:KK200::KK200::KK200:
bu guzel dualarinin hepsine dolu dolu amiiinn Melisim, Rabbim seninde gonlunden gecen her seyi nasip etsin insallah kuzum:)

geçen hafta:52
bu hafta:52.1
fark:+0.1
bu hafta sınavlardan yemek düzenimi oturtamadım:KK43:
menülerimi de az da olsa dikkat etmediğimden yazamadım:KK43: Ama haftaya güzel bir eksi hedefliyorum:)
haftaya derece istiyorum ben, son haftam benim:))

Selamlar güzeller

G.h 67
B.h 66.8
Fark 0.2
Yüzde 0.3
tebrikler Sibelim, ne var ne yok gulum?

Kizlar bu arada bugün 17. günüm ben listeye ne zaman giriyoree :KK70:

Yawrukush Yawrukush Dahlia_ Dahlia_
girdin girdin merak etme :)

Listemiz hazir hemen paylasiyorum.
umutLatahzen umutLatahzen ve @Ebush_354 listeye girisiniz hayirli olsun guzeller..
Bu hafta ortalamamiz cok kotu, ben derece beklerken, sonuncu olacagiz bu gidisle:KK43:

***4. Takım 491. Etap ***

gogo2405 (67.3/66.8/0.5/%0.74)
tiffany20 (52/52.1/+0.1/%-0.19)
KarKralicesi (69/68.6/0.4/%0.58)

Alya008 (68.2/69/+0.8/%-1.17)
gulpinargul (81.7/81.6/0.1/%0.12)
haeshin (61.2/60.8/0.4/%0.65)
Pembe hayaller(60///%) kilosu sabit
Burçak41(52/51.5/0.5/%0.96)
umutLatahzen (79.9/79.6/0.3/%0.38) yeni uye, baslangic kilosu:81, baslangic tarihi:25 Ekim, Hedef:70
Ebush_354 (83.2/82.7/0.5/%0.60) yeni uye, baslangic kilosu:84, baslangic tarihi:27 Ekim, Hedef:60

4. Takim Ortalaması: % 0.267

***UGUR BOCUKLERI***

belindamm (67/66.8/0.2/%0.30) 456.etapta 63.9 mezun olan üye geri döndü.
Saadetim33 (70.5///%) 449.etapta 63.5 le izne ayrıldı.

marlin18 (57.1/56.7/0.4/%0.70)
fyzanur (78.1/76.5/1.6/%2.05)
edsoff (82.5///%)

Masalim_ (87.7///%)yeni uye, baslangic kilosu:87, baslangic tarihi:1 Kasim, Hedef:77
naneli_sekerim (75.1/75/0.1/%)0.13 460. etapta 8. takimdan diskalifiye edilen uye geri dondu. Baslangic kilosu:78, baslangic tarihi:1 Kasim, Hedef:70
hsevda (70.2///%)yeni uye, Baslangic kilosu:70.2, Baslangic tarihi:8 Kasim, Hedef:60
Papillon_ (91/90.8/0.2/%)405. etapta 6.takimdan ahbirkingcharlesimolsa nickiyle ve hamilelik sebebiyle izne ayrilan uye geri dondu.Baslangic kilosu:91, Baslangic tarihi:8 Kasim, Hedef:70
ZeynepRK (64/64.7/+0.7/%-1.09)yeni uye, Baslangic kilosu:64, Baslangic tarihi:5 Kasim.

Ortalama: %

Liste fenaa evet artılar var eksiler az oldugu gibi :D
Liste icin mucuk mucuk kuzum :)
Haftaya daha süper olucam insallah :)

özledim kız,atışıyoduk ne güzel :)

sağ ol canım :)

iyiyim canım ,tatil ya mutluyum huzurluyum,sınav stresi var tek :) sen nasılsın,bebiş nasıl,akın nasıl bugün?

ben özledim ki:KK200:

o hüzün senin hamile kaldığını duyduğumdan beri var bende . ebruş gibi gidip gelmiyceksin diye korkuyorum ,ayy burnum sızladı,gözüm doldu,herşeyde ağlama bahanesi arıyorum ,kendime tokat atacam şimdi:bicak:

canım yok okuldakileri gün içinde hiç takmıyorum ama elimde olmadan rüyama girince uyanıyorum işte ...bilinç altı demekki...sizin sayenizde okadar iyiyim ki anlatamam iyki sizi tanıdım özellikle seni,tesellilerin nasıl psikolojimi düzeltti anlatamam , kendime hep onlar beni haketmiyor diyorum artık:-)
aile boyu iyiyiz kuzum:)
Akin tuvalette:)
Ben kahvaltida:)
Yavas yavas bilincaltindan da cikacak okuldakiler, geceleride huzurlu uyudun mu tamamdir:)
Ben 2 cocuklada olsa donerdim mutlaka ama simdi birde okula kayit yaptiriyorum Feyzos..
manyak gibi okul neyimeyse bu yastan sonra..
okul epey bloke ediyor insani, bakalim kilo vermeye gelicimmmmm ama:)

aile boyu iyiyiz kuzum:)
Akin tuvalette:)
Ben kahvaltida:)
Yavas yavas bilincaltindan da cikacak okuldakiler, geceleride huzurlu uyudun mu tamamdir:)
Ben 2 cocuklada olsa donerdim mutlaka ama simdi birde okula kayit yaptiriyorum Feyzos..
manyak gibi okul neyimeyse bu yastan sonra..
okul epey bloke ediyor insani, bakalim kilo vermeye gelicimmmmm ama:)
tıp fakülesine mi canım ?

Back
X