- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
Hemen yazıyorum kankilerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen yazıyorum kankilerim
Yaaaaa benide özleyinkiz Feyzos nasilsin gulum, ozledim bende seni![]()
insallah canim cok sagol:)Canim benim israrla ters tepki veriyosun enteresansın valla yaa
Ben ic kanamadam dolayi olusan 3 cantim olan kistlerim yok oldu diyorum duzenli kullandigim icin sen haaala faydasi olsaydi soyle olurdu diyosun..
Farkindaysan her tedavi herkese ayni etki gostermez haklisin diye de belirtmistim..
Bu arada dogum kontrol ilaclari hormon ilaclari ne icin veriliyo ? veya neyi tedavi ediyo ? o ilaclari ictiginde yumurtlama kesinlikle olmadigini da biliyosundur dimi kullandigina gore.. sogan kuru bi mucizedir sogan kuru icen hemen hamile kalir diye iddalarda bulunmadim ben.. pko yu tedavi etmeye yardimci oldugu icin suan bizim sorunumuz o.. yani bi soganla olacak olsa kimse aglamaz bebegim olmuyo diye kimsenin bu kadar cahil oldugunu sanmiyorum.
Canim sevindim iyi olduguna bebisin acelesi yormus seni demek :) yerim onu ben yaa.. ananesini bekler insallah bal bocegi![]()
canim dur hele, kabizlik sorunun varmis, bol sivi ic, 1 tatli kasigi hakiki zeytinyagi ic, sebze ye bol bol ..Moralim çok bozukhem kabızlık yaşıyorum afedersiniz . Bir gr dahi gitmemiş . 64.7![]()
cok tesekkur ederim Melisim, nasilsin canim?Canım benim çok geçmiş olsun bebis sağlıkla gelsin inşallah![]()
ne atmasi gulum, bu hafta cok cok az yedin Hazalim..
tebrikkler canim benim buyuk kizin nasil oldu??
alemsin Iremcim:))Evde ekmegim var oysa. onu yemeye eriniyorum resmen ya
simitte yarım yarım ama![]()
sende cansin, ozlenmez misinYaaaaa benide özleyin![]()
Tamam özgem yarından itibaren inşallah başlıyorum spora dersler bitti artik rahatıminsallah canim cok sagol:)
canim dur hele, kabizlik sorunun varmis, bol sivi ic, 1 tatli kasigi hakiki zeytinyagi ic, sebze ye bol bol ..
haftaya gider gulum, uzulme..
cok tesekkur ederim Melisim, nasilsin canim?
ne atmasi gulum, bu hafta cok cok az yedin Hazalim..
her daim senin karbonhidrati diger uyelerden bir tik arttirman lazim.
bu haftada gecen hafta yaptigimiz gibi yap gulum..
sporda eklesen haftaya yine gider,,
tebrikkler canim benim buyuk kizin nasil oldu??
alemsin Iremcim:))
cok sagol gulum.Yawrukush canım geçmiş olsun çok bebiş yaramazlık yapıyor sanırım biraz :) şimdi iyi olmana sevindim canım..
Geçen hafta: 83.2
Bu hafta : 82.7
Fark: -500 gr
Bu hafta bir yaramazlık olmasına rapmen eksiye düşmeme çooook sevindim... Önümüzdeki haftadan daha umutluyum çünkü spora başlıyorum salı ve cuma günleri ama yine de hedefi şimdilik destekli söylüyorum 82 yi görürüm inşallah haftaya
bak leslieler yuzumuzu guldurdu:))Gecen hafta-69
Bu hafta-68,6![]()
ahh ahh tam sopaliksin, daha okuldakiler diyor teee Allammm yaaaa...iste okuldaki sorunlar takiliyor galiba ,elimden birşey gelmiyor,istemsiz uyaniyorum saat bası
Almamissin oda yeter canim üzülme
Hahah,hamburger yemedik kiz hic,ne zaman yedimdöner yakmis olabilir ama
Kabizliktandir üzülme sende,arti değilsin oda yeter,haftaya verirsin
Tebrik ederim canim çok iyi![]()
cok tesekkur ederim canim benim:)Çok sevindim canım dinlen artık bol bol dogumdan sonra ihtiyacın olacak :)
Tebrikler canim cok iyi vermissin
Ay hakikaten ben de öyleyim ama beni uyandıran bir bebiş var :)
Tebrikler canim :)
canim sen bir gebelik testi alip yapsana..Günaydın tatlım İki gündür nette sorun vardı giremiyodum birtürlü iyiyim çok şükür ama kafama takılıyor öğün sana regl oldum dedim ya özgem kahve rengi akıntım geldi arkası regl sandım hâlâ yok reglim gelmiyor ayın 5 inde olurdum bir geçen ayın 9unda oldum hâlâ beklemedeyim şişkinlik var buyüzden kiloda veremedim tartıda 69 çıktım bugün((((
tebrikler canim:))Ben de ilk bildirimimi yapayım 90.8 im.Yawrukush bilgine canım
Olsun kuzum uzun süre olmayacak ki nasılsa kilo vermeye geleceksinsende cansin, ozlenmez misin
zeten sizden uzak kalacagim diye huzun coktu kac gundur![]()
ama bende iki saat girmesem özlüyorum karbonhidratta azar azar ekle gulum menulerine:)Tamam özgem yarından itibaren inşallah başlıyorum spora dersler bitti artik rahatım
bakalim ne zaman donebilecegim Hazalim..Olsun kuzum uzun süre olmayacak ki nasılsa kilo vermeye geleceksinhemde aileye katılacak yeni dünya tatlısı bir üyeyle
ama bende iki saat girmesem özlüyorum
![]()
kendi duzeninden sasma canim, tam sinav zamani..Herkesee guuuuu naydiiiin. Dun saabaha kadar ders calistim ama hic bana gore degilmis kafam kalmiyr simdi resmen :)
tebrikler kuzum, listeye girdin bugun artik listenin sorumlulugunu alip haftaya guzel bir eksiyle gelmen gerek :)
canim durumunu biliyoruz ya, bekliyoruz endise etme..ıyı gunler kızşar nasılsınız gıremedıgım ıcın cok uzuluyorrum ama bu hafta daha
baslangıc:78.0
gecen hafta: 75.1
bu hafta: 75.0
100 gr cık gıtmısburaya gıremedıgım ıcın motıvasyonum dustu yaaa spor falan yapamıyorum
![]()
canim haydi yeni haftaya azimle baslayalim, haftaya cuma guzel bir eksi gelsin insallah :)
ooo harika, tebrikler kuzum :))Gecen hafta:52
Bu hafta 51.5
Fark 500 g.
özledim kız,atışıyoduk ne güzel :)Canım özledinmi benimisafirim var tatlım bugün giremiyeceğim ama sen yaz sonra ben hepsini cevaplarım
![]()
Listemiz hazir hemen paylasiyorum.
umutLatahzen ve @Ebush_354 listeye girisiniz hayirli olsun guzeller..
Bu hafta ortalamamiz cok kotu, ben derece beklerken, sonuncu olacagiz bu gidisle
***4. Takım 491. Etap ***
gogo2405 (67.3/66.8/0.5/%0.74)
tiffany20 (52/52.1/+0.1/%-0.19)
KarKralicesi (69/68.6/0.4/%0.58)
Alya008 (68.2/69/+0.8/%-1.17)
gulpinargul (81.7/81.6/0.1/%0.12)
haeshin (61.2/60.8/0.4/%0.65)
Pembe hayaller(60///%) kilosu sabit
Burçak41(52/51.5/0.5/%0.96)
umutLatahzen (79.9/79.6/0.3/%0.38) yeni uye, baslangic kilosu:81, baslangic tarihi:25 Ekim, Hedef:70
Ebush_354 (83.2/82.7/0.5/%0.60) yeni uye, baslangic kilosu:84, baslangic tarihi:27 Ekim, Hedef:60
4. Takim Ortalaması: % 0.267
***UGUR BOCUKLERI***
belindamm (67/66.8/0.2/%0.30) 456.etapta 63.9 mezun olan üye geri döndü.
Saadetim33 (70.5///%) 449.etapta 63.5 le izne ayrıldı.
marlin18 (57.1/56.7/0.4/%0.70)
fyzanur (78.1/76.5/1.6/%2.05)
edsoff (82.5///%)
Masalim_ (87.7///%)yeni uye, baslangic kilosu:87, baslangic tarihi:1 Kasim, Hedef:77
naneli_sekerim (75.1/75/0.1/%)0.13 460. etapta 8. takimdan diskalifiye edilen uye geri dondu. Baslangic kilosu:78, baslangic tarihi:1 Kasim, Hedef:70
hsevda (70.2///%)yeni uye, Baslangic kilosu:70.2, Baslangic tarihi:8 Kasim, Hedef:60
Papillon_ (91/90.8/0.2/%)405. etapta 6.takimdan ahbirkingcharlesimolsa nickiyle ve hamilelik sebebiyle izne ayrilan uye geri dondu.Baslangic kilosu:91, Baslangic tarihi:8 Kasim, Hedef:70
ZeynepRK (64/64.7/+0.7/%-1.09)yeni uye, Baslangic kilosu:64, Baslangic tarihi:5 Kasim.
çok üzüldüm ya moralim bozuldu ,bende iyi sanıyodum durumu,aklımda öyle kalmış niyeyse
Ortalama: %
sağ ol canım :)Aferin kız haftaya da güzel olacak görünüyor inşallah ♥ simit ödül olmus gibi değil çünkü az ve öz yemişsin zaten![]()
iyiyim canım ,tatil ya mutluyum huzurluyum,sınav stresi var tek :) sen nasılsın,bebiş nasıl,akın nasıl bugün?kiz Feyzos nasilsin gulum, ozledim bende seni![]()
ben özledim kiYaaaaa benide özleyin![]()
o hüzün senin hamile kaldığını duyduğumdan beri var bende . ebruş gibi gidip gelmiyceksin diye korkuyorum ,ayy burnum sızladı,gözüm doldu,herşeyde ağlama bahanesi arıyorum ,kendime tokat atacam şimdisende cansin, ozlenmez misin
zeten sizden uzak kalacagim diye huzun coktu kac gundur![]()

canım yok okuldakileri gün içinde hiç takmıyorum ama elimde olmadan rüyama girince uyanıyorum işte ...bilinç altı demekki...sizin sayenizde okadar iyiyim ki anlatamam iyki sizi tanıdım özellikle seni,tesellilerin nasıl psikolojimi düzeltti anlatamam , kendime hep onlar beni haketmiyor diyorum artıkcok sagol gulum.
listeye girdin bugun hayirli olsun:)
haftaya lutfen listenin hatrina guzel bir eksiyle gel,yuzumuz gulsun:)
bak leslieler yuzumuzu guldurdu:))
tebrikler kuzum:)
ahh ahh tam sopaliksin, daha okuldakiler diyor teee Allammm yaaaa...
cok tesekkur ederim canim benim:)
canim sen bir gebelik testi alip yapsana..
hic degilse icimiz rahat eder..
diger turlu reglidense de sislik normal.
ama bu hafta takimin ortalamasini cok kotu etkiledi arti gelmen..
haftaya o eksi gelecek, baska yolu yok:)
tebrikler canim:))
devami gelsin insallah..
kizz Eda senin internetin hala gelmedi mi yoksa diyetten vaz mi gectin, soyle bakalim??sabitim kaptanimYawrukush
olsun canim ,daha yeni basladin diyete, haftaya yuzumuz guler:)ben yeni girebildim kizlar iki gün olunca haliyle kilom sabit hala 70.2Yawrukush
bu guzel dualarinin hepsine dolu dolu amiiinn Melisim, Rabbim seninde gonlunden gecen her seyi nasip etsin insallah kuzum:)Sağolasın bitanemm:) Gözünaydın kuzumm:)
Rabbim evladını kucağına sağlıklı almayı nasip etsin. Rabbim yuvanızı cennet bahçelerinden bahçe eylesin.Bebeğiniz mutluluk ve huzur kaynağınız olsun inşallah.![]()
haftaya derece istiyorum ben, son haftam benim:))geçen hafta:52
bu hafta:52.1
fark:+0.1
bu hafta sınavlardan yemek düzenimi oturtamadım
menülerimi de az da olsa dikkat etmediğimden yazamadımAma haftaya güzel bir eksi hedefliyorum:)
tebrikler Sibelim, ne var ne yok gulum?Selamlar güzeller
G.h 67
B.h 66.8
Fark 0.2
Yüzde 0.3
girdin girdin merak etme :)
Listemiz hazir hemen paylasiyorum.
umutLatahzen ve @Ebush_354 listeye girisiniz hayirli olsun guzeller..
Bu hafta ortalamamiz cok kotu, ben derece beklerken, sonuncu olacagiz bu gidisle
***4. Takım 491. Etap ***
gogo2405 (67.3/66.8/0.5/%0.74)
tiffany20 (52/52.1/+0.1/%-0.19)
KarKralicesi (69/68.6/0.4/%0.58)
Alya008 (68.2/69/+0.8/%-1.17)
gulpinargul (81.7/81.6/0.1/%0.12)
haeshin (61.2/60.8/0.4/%0.65)
Pembe hayaller(60///%) kilosu sabit
Burçak41(52/51.5/0.5/%0.96)
umutLatahzen (79.9/79.6/0.3/%0.38) yeni uye, baslangic kilosu:81, baslangic tarihi:25 Ekim, Hedef:70
Ebush_354 (83.2/82.7/0.5/%0.60) yeni uye, baslangic kilosu:84, baslangic tarihi:27 Ekim, Hedef:60
4. Takim Ortalaması: % 0.267
***UGUR BOCUKLERI***
belindamm (67/66.8/0.2/%0.30) 456.etapta 63.9 mezun olan üye geri döndü.
Saadetim33 (70.5///%) 449.etapta 63.5 le izne ayrıldı.
marlin18 (57.1/56.7/0.4/%0.70)
fyzanur (78.1/76.5/1.6/%2.05)
edsoff (82.5///%)
Masalim_ (87.7///%)yeni uye, baslangic kilosu:87, baslangic tarihi:1 Kasim, Hedef:77
naneli_sekerim (75.1/75/0.1/%)0.13 460. etapta 8. takimdan diskalifiye edilen uye geri dondu. Baslangic kilosu:78, baslangic tarihi:1 Kasim, Hedef:70
hsevda (70.2///%)yeni uye, Baslangic kilosu:70.2, Baslangic tarihi:8 Kasim, Hedef:60
Papillon_ (91/90.8/0.2/%)405. etapta 6.takimdan ahbirkingcharlesimolsa nickiyle ve hamilelik sebebiyle izne ayrilan uye geri dondu.Baslangic kilosu:91, Baslangic tarihi:8 Kasim, Hedef:70
ZeynepRK (64/64.7/+0.7/%-1.09)yeni uye, Baslangic kilosu:64, Baslangic tarihi:5 Kasim.
Ortalama: %
aile boyu iyiyiz kuzum:)özledim kız,atışıyoduk ne güzel :)
sağ ol canım :)
iyiyim canım ,tatil ya mutluyum huzurluyum,sınav stresi var tek :) sen nasılsın,bebiş nasıl,akın nasıl bugün?
ben özledim ki
o hüzün senin hamile kaldığını duyduğumdan beri var bende . ebruş gibi gidip gelmiyceksin diye korkuyorum ,ayy burnum sızladı,gözüm doldu,herşeyde ağlama bahanesi arıyorum ,kendime tokat atacam şimdi
canım yok okuldakileri gün içinde hiç takmıyorum ama elimde olmadan rüyama girince uyanıyorum işte ...bilinç altı demekki...sizin sayenizde okadar iyiyim ki anlatamam iyki sizi tanıdım özellikle seni,tesellilerin nasıl psikolojimi düzeltti anlatamam , kendime hep onlar beni haketmiyor diyorum artık![]()
hosgeldin canim, sanada iyi aksamlar:)İyi akşamlar canlar..
yaa sonuncu olacagiz bu gidisle, neyse o da bir derece:))Yawrukush alıntım çıkmamış, bu hafta dururmumuz iyi diye yerleşmiş aklıma çok üzüldüm ,moralim bozulduya
![]()
tıp fakülesine mi canım ?aile boyu iyiyiz kuzum:)
Akin tuvalette:)
Ben kahvaltida:)
Yavas yavas bilincaltindan da cikacak okuldakiler, geceleride huzurlu uyudun mu tamamdir:)
Ben 2 cocuklada olsa donerdim mutlaka ama simdi birde okula kayit yaptiriyorum Feyzos..
manyak gibi okul neyimeyse bu yastan sonra..
okul epey bloke ediyor insani, bakalim kilo vermeye gelicimmmmm ama:)
haftayadan cok umutluyum hadi bakalim :)Liste fenaa evet artılar var eksiler az oldugu gibi
Liste icin mucuk mucuk kuzum :)
Haftaya daha süper olucam insallah :)