• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

:KK200:En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

:KK200::kk77:CUMARTESI - PAZAR GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
umutLatahzen:KK200: :KK200:-ODUL :rapci:----
haeshin-------
gogo2405ODUL :KK200:------
tiffany20-:halay: :halay:-----
Burcak41:KK200: :KK200:ODUL :halay:-----
AKovser:KK200: :KK200:ODUL :halay:-----
KarKralicesiODUL 10 DK Y:halay: :halay::rapci: :rapci:----
belindamm:KK200: 10DK Y-250IA :rapci:----
Alya008ODUL 10DK Y:halay: :halay::rapci: :rapci:----
edsoff-:halay: :halay::rapci: :rapci:----
pembe hayaller200IA :KK200:-:rapci: :rapci:----
marlin18ODUL 10DK Y15DK Y :halay::rapci: :rapci:----
Saadetim33100IA :KK200::halay: :halay::rapci: :rapci:----
Ebush_354:KK200: :KK200::halay: :halay:-----
zeynepRKODUL :KK200:100IA :halay::rapci: MUAF----
fyzanurODUL :KK200::halay: :halay::rapci: 100M----
Papillon_:KK200: :KK200::halay: :halay:ODUL :rapci:----
gulpinargul-------

[/td][/td][/td][/td]

Bugün ki menüm
Sabah
1 dilim ekmek
Domates salatalık
Omlet
Öğlen
Çorba
Yarım tabak makarna
Akşam
Salata
1 haşlanmış patates
Cacık
Su 2 litre
Spor 30 dk koşu

Haklısın galiba kuzum :) insan sabretmeyi öğreniyor Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermesin :)

hoşbuldum kuzumm anladım :) şafak az kalmış gözün aydın:)
amin canim ilk yillar gecsin sonra daha kolay, daha guzel oluyor her sey:)
is guc nasil canim, eniste atanabildin mi?

Slm kızlar nasılsınız diyete ilk başladığımda spor salonuna yazdım ama dikişlerim ağrıyınca evde yapma kararı almıştım :KK43: eşimde bugün bana süpriz yapmış ve koşu bandı almış çok sevindim kızlar inşallah artık sporumu aksatmayacağım :KK200:
ayyy cok sevindim ne guzel bir jest masallah Hazalim...
Muhabbetiniz daim olsun canim :)

İyi akşamlar kızlar. Menum
Sabah
Yarım kk peynir
1 er tatlı kasigi bal kaymak
1 bardak portakal suyu
6 zeytin
1 çay kasigi kahvaltilik sos

Ara sütlü kahve

Öğlen 5-6 köfte
Bir dilim kek ( misafirlikteydm)
Şekersiz bir bardak çay

Akşam iki parça tavuk yağsız ızgara
3 köfte
Salata lahana tere
İki lt su
Spor 100 mekik

Yawrukush Yawrukush iyiyim canim sağ ol,yarin İngilizce sinavim var,birşey anlamiyorum kalicam ona canim skkın ondan girmedim,menumu yazdim ama...seninde iyi olmama çok çok sevindim bitanem
Feyzoş kolay gelsin gülüm. anlamıyorsan konuları anlatan video izle baya etkili oluyor

Bende çok özledim kuzum :) çok zor geldi evlilik bana ya ben alışmışm rahata biraz farklı geldi açıkcası başta sıkıntı yaşadım ama şükür iyim şimdi ayu ne kadar hı zlı geçmiş zaman kuzum kapatacağız arayı merak etme :)
ahhhh zordur zor :) ama biz savasci mucadeleci kadinlariz huhuuuuu :halay:

Slm kızlar nasılsınız diyete ilk başladığımda spor salonuna yazdım ama dikişlerim ağrıyınca evde yapma kararı almıştım :KK43: eşimde bugün bana süpriz yapmış ve koşu bandı almış çok sevindim kızlar inşallah artık sporumu aksatmayacağım :KK200:
ahhh benimde esimin kulaklari çınlasin yansin ahhh. dedim ona sen bana kosu bandi al ben senin ayagini 1 hafta masaj yapayim :D ne teklif etcem sasrdim :D

Bende çok özledim kuzum :) çok zor geldi evlilik bana ya ben alışmışm rahata biraz farklı geldi açıkcası başta sıkıntı yaşadım ama şükür iyim şimdi ayu ne kadar hı zlı geçmiş zaman kuzum kapatacağız arayı merak etme :)
Hoşgeldin Mervem nasılsın iyimisin söyle kaç kilo aldın fazla değildir inşaallah

acildeki doktorlar bana yanlış tedavi uygulamışya baştan tedaviye başladık off off ,3 gündür sürünüyorum
Aaaa aaa ne biçim iş :sinirli:
Kızlar nasılsınız çocuktan yazamadm .
Teşekkürler canım sen nasılsın ? bende de durum aynı dis çıkaracak sanırım imdaaat :anne:
canin sagolsun canim :) nolcek benim 2 hafta yoktu :)
:))

Hayırlı akşamlar canlar :)
İyi akşamlar canım :KK25:
oh cok sukur yetismissin, nasil gecti Burcakcim?

canim sagolsun kuzum, nasilsin ne var ne yok?

lilililililililili ahey ahey aheyyy :))

sesssss ver Feyzoss, nasil oldun??
Teşekkürler canım sen nasılsın ? Akın nasıl bebiş nasıl yaramazlık yapmıyor dimi :)
Ne kadar güzel bir hediye :)
Canlar 1 saat sonra Akini okula birakacagim.
Masami toplayayim, bulasiklari, Akinin beslenmesini hazirlayayim.
Birde annemle konusayim, yine gelecegim canlar, hepinizi simdilik optum:)
Kolay gelsin canım yine koşturmaca :)

Back
X