- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
Teşekkürler kuzum ♥Oo hatırlu olsun kuzum:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler kuzum ♥Oo hatırlu olsun kuzum:)
| İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
| umutLatahzen | - | ODUL ![]() | - | - | - | - | |
| haeshin | - | - | - | - | - | - | - |
| gogo2405 | ODUL | - | - | - | - | - | - |
| tiffany20 | - | ![]() | - | - | - | - | - |
| Burcak41 | ODUL ![]() | - | - | - | - | - | |
| AKovser | ODUL ![]() | - | - | - | - | - | |
| KarKralicesi | ODUL 10 DK Y | ![]() | ![]() | - | - | - | - |
| belindamm | - | 250IA ![]() | - | - | - | - | |
| Alya008 | ODUL 10DK Y | ![]() | ![]() | - | - | - | - |
| edsoff | - | ![]() | ![]() | - | - | - | - |
| pembe hayaller | 200IA | - | ![]() | - | - | - | - |
| marlin18 | ODUL 10DK Y | 15DK Y ![]() | ![]() | - | - | - | - |
| Saadetim33 | 100IA | ![]() | ![]() | - | - | - | - |
| Ebush_354 | ![]() | - | - | - | - | - | |
| zeynepRK | ODUL | 100IA ![]() | MUAF | - | - | - | - |
| fyzanur | ODUL | ![]() | 100M | - | - | - | - |
| Papillon_ | ![]() | ODUL ![]() | - | - | - | - | |
| gulpinargul | - | - | - | - | - | - | - |
amin canim ilk yillar gecsin sonra daha kolay, daha guzel oluyor her sey:)Haklısın galiba kuzum :) insan sabretmeyi öğreniyor Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermesin :)
hoşbuldum kuzumm anladım :) şafak az kalmış gözün aydın:)
ayyy cok sevindim ne guzel bir jest masallah Hazalim...Slm kızlar nasılsınız diyete ilk başladığımda spor salonuna yazdım ama dikişlerim ağrıyınca evde yapma kararı almıştımeşimde bugün bana süpriz yapmış ve koşu bandı almış çok sevindim kızlar inşallah artık sporumu aksatmayacağım
![]()
yok canim cok sukur iyiyim:)Iyiyim özgem şükür iş güç koşturmaca :) sen nasilsin ağrın yok dimi
canim tarcinli sut ic tatli istegini bastirmak icin..Evet canım yaa hiç sorma . Sabah çok iyiyim ama akşam olunca tutamıyorum kendimi .pismanimmmm![]()
Sorma kuzum o kadar mutlu oldum ki.. amin özgem Rabbim herkese mutlu bir aile olmayı nasip etsinayyy cok sevindim ne guzel bir jest masallah Hazalim...
Muhabbetiniz daim olsun canim :)
amin canim :)Sorma kuzum o kadar mutlu oldum ki.. amin özgem Rabbim herkese mutlu bir aile olmayı nasip etsin
Kolay gelsin gülümCanlar 1 saat sonra Akini okula birakacagim.
Masami toplayayim, bulasiklari, Akinin beslenmesini hazirlayayim.
Birde annemle konusayim, yine gelecegim canlar, hepinizi simdilik optum:)
Feyzoş kolay gelsin gülüm. anlamıyorsan konuları anlatan video izle baya etkili oluyorYawrukush iyiyim canim sağ ol,yarin İngilizce sinavim var,birşey anlamiyorum kalicam ona canim skkın ondan girmedim,menumu yazdim ama...seninde iyi olmama çok çok sevindim bitanem
ahhhh zordur zor :) ama biz savasci mucadeleci kadinlariz huhuuuuuBende çok özledim kuzum :) çok zor geldi evlilik bana ya ben alışmışm rahata biraz farklı geldi açıkcası başta sıkıntı yaşadım ama şükür iyim şimdi ayu ne kadar hı zlı geçmiş zaman kuzum kapatacağız arayı merak etme :)

ahhh benimde esimin kulaklari çınlasin yansin ahhh. dedim ona sen bana kosu bandi al ben senin ayagini 1 hafta masaj yapayimSlm kızlar nasılsınız diyete ilk başladığımda spor salonuna yazdım ama dikişlerim ağrıyınca evde yapma kararı almıştımeşimde bugün bana süpriz yapmış ve koşu bandı almış çok sevindim kızlar inşallah artık sporumu aksatmayacağım
![]()
Hoşgeldin Mervem nasılsın iyimisin söyle kaç kilo aldın fazla değildir inşaallahBende çok özledim kuzum :) çok zor geldi evlilik bana ya ben alışmışm rahata biraz farklı geldi açıkcası başta sıkıntı yaşadım ama şükür iyim şimdi ayu ne kadar hı zlı geçmiş zaman kuzum kapatacağız arayı merak etme :)
Aaaa aaa ne biçim işacildeki doktorlar bana yanlış tedavi uygulamışya baştan tedaviye başladık off off ,3 gündür sürünüyorum

Teşekkürler canım sen nasılsın ? bende de durum aynı dis çıkaracak sanırım imdaaatKızlar nasılsınız çocuktan yazamadm .

:))canin sagolsun canim :) nolcek benim 2 hafta yoktu :)
İyi akşamlar canımHayırlı akşamlar canlar :)
Teşekkürler canım sen nasılsın ? Akın nasıl bebiş nasıl yaramazlık yapmıyor dimi :)oh cok sukur yetismissin, nasil gecti Burcakcim?
canim sagolsun kuzum, nasilsin ne var ne yok?
lilililililililili ahey ahey aheyyy :))
sesssss ver Feyzoss, nasil oldun??
Ne kadar güzel bir hediye :)Slm kızlar nasılsınız diyete ilk başladığımda spor salonuna yazdım ama dikişlerim ağrıyınca evde yapma kararı almıştımeşimde bugün bana süpriz yapmış ve koşu bandı almış çok sevindim kızlar inşallah artık sporumu aksatmayacağım
![]()
Kolay gelsin canım yine koşturmaca :)Canlar 1 saat sonra Akini okula birakacagim.
Masami toplayayim, bulasiklari, Akinin beslenmesini hazirlayayim.
Birde annemle konusayim, yine gelecegim canlar, hepinizi simdilik optum:)