• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hiç bir istek şevk yok ya. spor diyet falan yapasım yok :KK43:
mutsuz hissediyorum kendimi bu sebeble:KK51:
hmmmm.. insanin bazen bole donemler gecirebiliolat. enerjisi dusuyor . ben en son bole oldugumda 10 kg fazlam varken ustune bide 10 kg daha aldim.cok pismanim . dikkat et canm . bence bu durumda zayflama basari hikayelerini okuyabilirsin insanin inanlmaz motivr ediyor :) sen bekarmidin okuyormuydun ailenlemi yasiosun ? canim. ?

hmmmm.. insanin bazen bole donemler gecirebiliolat. enerjisi dusuyor . ben en son bole oldugumda 10 kg fazlam varken ustune bide 10 kg daha aldim.cok pismanim . dikkat et canm . bence bu durumda zayflama basari hikayelerini okuyabilirsin insanin inanlmaz motivr ediyor :) sen bekarmidin okuyormuydun ailenlemi yasiosun ? canim. ?
bi ayaklanıp kalkmam lazım ama. o ince şeyi bulamıyorum.
cabuk havam sönüyor.
evliyim.

huhuuu kullanici adimi degistirdim :) nese benim motivem dusunce hemen zayflama basari hikayelerini okuyorum . benimde herseyim psikolojiyr dayanli malesef . ama gercekten vok kotu duruolar. gecen usb den eski fotolarima baktim esim sende yaslanmissin dedi :D daha 5 sene oldu dusunun bole giderse bi bes sene sonra nolurum korkusuyla artik diyetime daha cok tutunma karatati aldim . bide şu kalori diyetini cok tuttum cok guzel . ama abartmadan tabi .:) 1200 ile devam ediorum cunku yuruyus faalan yapamiotum leslieye bile 15 dakka ayiramiorum . fazla hareketsiz kaliorum .

sağ olun kızlar ,inşallah geçerim bir dahaki yazılıda :KK43: bugün menüm karman çorman ...gece 3 de kahvaltı yaptım , 12 gibi okulda 3 kaşık pilav yedim kalanları yemeden geri bıraktım canım sıkkındı . şimdide çorba ile 2 dilim ekmek yedim ...uyuycam biraz ,menümü yazamayıp uyuyup kalırsam diye yazdım. akşamda bişey yemeyi pek düşünmüyorum sadece şimdi yatıp sabah kalkmak istiyorum ...menüm bugün böyle . sporum yarımsaat tempolu yürüyüş...su 4 bardak heralde
Yawrukush Yawrukush

images.webp
ayni ben :D

bu arad canim kil yaptim ama siyah noktalari tam temzleyip gozenekleri acmiyor. ama ben smdiye kadar denediklerim den sadce ve sadve su avonun krem gibi surulup silikon gibi yuzden cikan bi urunu var ve harika ..pahali die direndim almamak icin yaklasik 3 senedir kullanmiom . artik kullanicam canima tak etti . cok yagli benimde senin gibi. sanada kesinlikle onu tavsiye ediorum . ama kukurtlu sabunuda sivilcelerin icin kullan. bu beyaz krem gibi olanida al. o krem bildigin gozeneklerin icine girio 30 tl falan . cok guzel @AKovser ben bekarken hep kullanirdim annem sayesinde annem cok bakimli :) o yuzden bende cok kremle tanistim : )
Avonda gri tupte var yüzüne sürüp sorulan onumu diyosun eda ben kıza alıyorum ama indirimdeyken uygun oluyor

Kızlar motivasyonu düşürmek yok. Ben ne zaman eve çok tikilsam bu yemeye sari yorum. O yüzden artık misafir agirlayip misafir olasim var. Böyle daha iyi oluyor. Cuma günü tartı yüzümü güldürecek insallah. Azıcık hava alıp size iyi gelecek insanlarla görüşün. Havanız değişsin. Ama harekete geçmek en önemlisi. Bazen Temizlik bile yapmak iyi gelebilir .

Avonda gri tupte var yüzüne sürüp sorulan onumu diyosun eda ben kıza alıyorum ama indirimdeyken uygun oluyor
yok canim gri degil beyaz dur ben bulunca atayim fotosu aaaa ama belki rengini degstrmislerdir . sivisi nasil beyaz renkmi ? krem gibi suruluo kurudumu uzaya uzaya cikiyor

Kızlar motivasyonu düşürmek yok. Ben ne zaman eve çok tikilsam bu yemeye sari yorum. O yüzden artık misafir agirlayip misafir olasim var. Böyle daha iyi oluyor. Cuma günü tartı yüzümü güldürecek insallah. Azıcık hava alıp size iyi gelecek insanlarla görüşün. Havanız değişsin. Ama harekete geçmek en önemlisi. Bazen Temizlik bile yapmak iyi gelebilir .
canim kolik bebek seninkimiydi onla nasil gidiosun misafr agirlion . burda cok bebegi olan var karstrmista olabilirim canm

canim kolik bebek seninkimiydi onla nasil gidiosun misafr agirlion . burda cok bebegi olan var karstrmista olabilirim canm
Canm benimki komik değil uykusuz. Kesik uyuyan bir bebek. Inan kolik bebeği olan arkadaşım da var. O da geziyor. Napayım evde mi oturayim bunaldim artık diyor. Bazen dışarı çıkmak iyi geliyor bazen çok ağladı mi eve koşuyoruz siparisimiz gelmeden ama napalim diyor. Ben ınan 1.5 senedir aksam gezmesi yapmadım. Çocuğun uykusu az bari güzel yatsın diye. Ama benimki kolik degil uykusuz kuduruk;)

Canm benimki komik değil uykusuz. Kesik uyuyan bir bebek. Inan kolik bebeği olan arkadaşım da var. O da geziyor. Napayım evde mi oturayim bunaldim artık diyor. Bazen dışarı çıkmak iyi geliyor bazen çok ağladı mi eve koşuyoruz siparisimiz gelmeden ama napalim diyor. Ben ınan 1.5 senedir aksam gezmesi yapmadım. Çocuğun uykusu az bari güzel yatsın diye. Ama benimki kolik degil uykusuz kuduruk:KK66:
ozMan baska arkadasti o . miaafir agirlayamaz ama kolik bebegi olan cunku hep agliyor aglamiosa o kolik degildir zaten

Kızlar menum

Sabah
1 kk peynir
6 zeytin
1 ceviz
1 er tatlı kaşigi bal kaymak
1 haşlanmış yumurta
1 bardak portakal suyu
Yeşillik
İki dilim domates

Ara sütlü kahve
Bir avuç ici kadar dut badem