- 21 Ekim 2016
- 1.481
- 3.541
- 48
- 34
hadi bekliyoruz tartilda gel ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bekliyoruz tartilda gel ?
ama o kiloylada hamile kalirsa daha cok sorun canim kendi icin psikolojisi icinCanım boyun iyiymiş yinede verebildiğin kadar ver birde hamilelik istiyosa nda yinede korunma derim çünkü bebiş istediğinde hemen gelmeyebiliyo bağzende aynı ayda gebe kalabiliyosun tabiki takdiri ilahi
kiz hangi top. bizden ramazan topu olur![]()
Ya öyle tabiki ama Hemen de ćocuk olmayabiliyor biz ilk biryıl düşünmedik mesela sonrasında kendi olmadı kaçtane arkadaşımda öyle oldu sonrasında stres oluyoama o kiloylada hamile kalirsa daha cok sorun canim kendi icin psikolojisi icin
@AKovser 600 ziplama canim
Korunmayı ekimde bıraktık bakalım hayırlısı olsun. İnşallah tez vakitte hepimiz zayiflariz kuzucumCanım boyun iyiymiş yinede verebildiğin kadar ver birde hamilelik istiyosa nda yinede korunma derim çünkü bebiş istediğinde hemen gelmeyebiliyo bağzende aynı ayda gebe kalabiliyosun tabiki takdiri ilahi
77 çıktımhadi bekliyoruz tartilda gel ?
Aynen canım bana kalsa keşke 58le hamile kalsam ama en son lisede 58dimama o kiloylada hamile kalirsa daha cok sorun canim kendi icin psikolojisi icin
Çok haklisin hep senin gibi örnekler var canım genelde hemen olmuyor demek ki nedenseYa öyle tabiki ama Hemen de ćocuk olmayabiliyor biz ilk biryıl düşünmedik mesela sonrasında kendi olmadı kaçtane arkadaşımda öyle oldu sonrasında stres oluyo
67 yim canım bekliyorum ama sen gelmedin halaGoncam sen kaşla göz arasında 66.9 mu oldun hani beni beklicek tin olmadı bu küstüm sana![]()
Spor salonundakilerde hepsi var tv radyo müzik Vs ama sıkıcı yinede koşu bandıtv lide var kizkucuk ekranli önunde :) neler yapmislar yaaa :) bana radyo olsa yeter :)
Şok diyet yapma canım biraz dinlen çocuk iyileşsin normal devam et.Kizlar bu aralar hiç motıve olamıyorum . bebişin hastalığıda eklenince yoruldum artık . hızlı bir şekilde nasıl veririm son 5 kilo yu.şok diyet mi yapıp kurtulsam . sonra korumaya çalışırım
Ben 64 le kaldım 78 le doğuma girdimAllah hasta olanlarimiza ozellikle hasta cocuklara şifalar versin. Biz de çocuk dusunmeden başladık ozellikle ben. Eşim istemiyor hala pek. Çok büyük sorumluluk çok iyi dusunulmesi gereken biseymis. Böyle pat diye konu actim komik oldu biraz
Kızlar hamile kalmadan zayıflamak istiyorum ne kadar verebilsem kardir. Hele hele 60larda başlasam hamilelikte super olur. Sizler kac kilo aldınız hamileyken?
Ben ziplayamadim nöbet can sıkıcı ve deli edici geçiyorSen 1.sin galiba belindamm başkasının zıpladığını görmedim bugün teksin yani:)))
Helal olsun canim benim saglikla evladini al kucagina da gel yine yanimiza . Allah yardimcin olsun.cok tesekkur ederim canim..
o yuzden veda etmedim Hazalim, Allah razi olsun canim benim..
amin Edam , Allah razi olsun canim,insallah evimize donelim kendimize gelelim bebisi gosteririm size teyzeleri
uzulmek yok kuzum kilo vermeye gelicem daha :)
dua ederim kuzum, amin cokkk tesekkur ederim canim..
eheheh takim bagimlilik yapiyor:)
bence cok iyi kilo verdin kuzum bu hafta
amin canim, darisi sana ve isteyen tum arkadaslarima.
neden ablacim neden depresyondasin?
emrah kucuk emrah mi bu arada:)
amin Sibelim eksik olma kuzum ne kusuru...
varsa hakkim helal olsun, sende et gulum, Allaha emanet...
canim hic uzme kendini, dert yaniyorum diyede bunaltma..
burada hepimiz aileyiz, elbette dertlesecegiz.
icinde bulundugun surec zorlu bir surec Cerencim.
sen yinede elinden geldigince diyetini birakma, insallah her sey yoluna girer...
Iim canim sukur. Sen nasilsin batman dasin degil mi ? Nasil gidiyor evlilik her sey yolundadir umarim ?Ayy hayırlısı da azcık bekleyelim inşallah :))
Hoşbuldumm sibelim iyim sen nasılsın :)
Kolay gelsin ablacım.Ben nöbetteyim kızlar sizlerde fazla ugramamissiniz zaten.
Asyam Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin. Gecmis ler olsun bebise. Adini ne koydunuz pasanin ?Kontrolleri var bu hafta gülüm burnu falan tıkali şu anda Grip olucak gibi hastane de çok hirpalandi
Herkese iyi akşamlar kızlar . Benim bebiş hasta oldu ugrayamiyorum buraya.uykusuzluk tan gözlerim kızardı . bebiş hemen iyileşsin inşallah gelirim yine.
B belindamm canım başınız sağolsun . Rabbim geride kalanlara sabır versin .
@Yawrukush canım sana da kolay bir doğum olsun . Rabbim bir avazda kurtarsın . Sağ salim yavrunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin .
@asya_01 Rabbim kolaylık versin .bebeğine ve sana şifa versin
Bekle goncam birgün mutlaka gelicem ama benden zaman isteme belki yarın belki yarındanda yakın67 yim canım bekliyorum ama sen gelmedin hala
Spor salonundakilerde hepsi var tv radyo müzik Vs ama sıkıcı yinede koşu bandı
Şok diyet yapma canım biraz dinlen çocuk iyileşsin normal devam et.
Ben 64 le kaldım 78 le doğuma girdim
Ben ziplayamadim nöbet can sıkıcı ve deli edici geçiyor
Niye ziplamadinz kiz???Sen 1.sin galiba belindamm başkasının zıpladığını görmedim bugün teksin yani:)))
İmm şeyyy ühüm ühümNiye ziplamadinz kiz???
Kem kümmm :))İmm şeyyy ühüm ühüm![]()
Tatlım senin 1.ligini elinden almak istemedim seni düşündüm sen 1.ol istedimNiye ziplamadinz kiz???
Kesin ondandir ahhh caniiiiimmm nasil da beni düşünüyormusTatlım senin 1.ligini elinden almak istemedim seni düşündüm sen 1.ol istedim![]()
Evet benimde korkum o işte acaba çok dikkat edildiğinde 3/4 kiloyla tamamlanir ki hamilelik acep? Çok kilolularda oluyor ama ..Canım hamilelikte beslenme düzeni ćok önemli yoksa her bulduğunu homili gırtlak yersen benim gibi 20 kg ları devirirsin:))
Kesin ondandir ahhh caniiiiimmm nasil da beni düşünüyormus)
Canım benim yengem ćok dikkat etti 8 kğ aldı ki buda ćok normal bebekti suyuydu göbek bağıydı yani kordonuydu derken 8kğ oluyo zatenEvet benimde korkum o işte acaba çok dikkat edildiğinde 3/4 kiloyla tamamlanir ki hamilelik acep? Çok kilolularda oluyor ama ..