• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun canımmmm :)
Aslında pek yakışmaz yani daha önce bir tane vardı belki de kiloluyum diye yakıştıramıyordum, kilo versem bu sefer başka bir gözle bakıcam kendime de vermiyorum :))))
sen daha hala bunalim takil zaten verme . o komsu bu komsu gez ye ye dur :63:

bu arada mantar allahin yarattigi en guzel yiyeceklerden biri bence :) ayni tavuk gibi hahhaha :KK70: kesin seversin :KK70: ben cok seviyorum :) neden acba :KK70:
esim mantar yemiyodu onun memlekette zehirli varmis . ondan korkuodu hic bi cesidini yemiodu. ben aldim bi gun kultur mantari bende onun garnitur ve tavukla tabiki besamel soslu firnda yaptim . yedi bitti . ne yedin biliomusun dedim tavuk bezelye falan vardi cok guzel olmus dedi . efoyet olsun dedim mantar :KK70: adam şok :KK70: beni zehirledin kusacam simdi dedi :KK70:

Allah güldürsün seniii :KK70::KK70::KK70:
Ah ahh kim bili daha neler yediriyorsundur da haberi yok:KK70:

ee o anlaşılır tabiii :))
Bize de annem yediremiyor hemen ağzımız eğiliyor bu ne diye :KK70:
ama yagini anlamio kendisini anlio :) gecen aormaya koydum ama yagini kendisini attim. icinde bitane kalmis bende sarmisim oda ona denk gelmezmi hemde ilk lokmasinda :D bunda koyun var bunda koyun var die bagirmaya basladi kostu gotti cikardi :D öldüm gulmekten :D

ama yagini anlamio kendisini anlio :) gecen aormaya koydum ama yagini kendisini attim. icinde bitane kalmis bende sarmisim oda ona denk gelmezmi hemde ilk lokmasinda :KK70: bunda koyun var bunda koyun var die bagirmaya basladi kostu gotti cikardi :KK70: öldüm gulmekten :KK70:

Sesli güldüm yalnızzz :KK70::KK70::KK70:
Eda anlatma evdekiler uyanacak yeminle, kız delirdi diyecekler :KK70:

Kızlar menum
Sabah
1 kk peynir
6 zeytin
Yeşillik
1 er tatlı kasigi bal tereyağı
1 kaşık. Menemen
İki dilim ekmek

Ara sütlü kahve

Öğlen 3 kaşık makarna
İki kaşık karnabahar salatası

Ara on on iki tanecik kuru dut

Akşam
Bir buçuk fındık lahmacun.

2 lt su
6500 adim

Günaydınlar. Nöbet bitiyor çok şükür
artik cok gec :KK70: sindirim borusunda ilerlemekte :KK70:

immm cok guzeldi :KK70:

geceliklerim olmuyor :KK70: he bide cocugun pesinden kosturmak zor oluo :) daha rahat koaturmak ywtismek icin :) tabiki bide kocam rahatsiz kilomdan :) bu arada kestane 5 tane gofret 1 tane ulker cikolatali :) bugun son vallahi yarin özüme dönucem .. tatli olarak sadce 1 porsiyon meyve yicem :)

beyaz mi ah sanada ne yakisir esmer guzeli :)
5 kestane 1 dilim ekmeğe eş ama gece yemeseydin iyiydi
bu arada mantar allahin yarattigi en guzel yiyeceklerden biri bence :) ayni tavuk gibi hahhaha :KK70: kesin seversin :KK70: ben cok seviyorum :) neden acba :KK70:
esim mantar yemiyodu onun memlekette zehirli varmis . ondan korkuodu hic bi cesidini yemiodu. ben aldim bi gun kultur mantari bende onun garnitur ve tavukla tabiki besamel soslu firnda yaptim . yedi bitti . ne yedin biliomusun dedim tavuk bezelye falan vardi cok guzel olmus dedi . efoyet olsun dedim mantar :KK70: adam şok :KK70: beni zehirledin kusacam simdi dedi :KK70:
Mantara az maydanoz falan koyun yada yeşil soğan zehirliyse yeşilliği karartiyormus.

Seni görünce görümcem aklıma geliyor :)
Hamile değil ama bazı rahatsızlıkları var, en korktuğum da tansiyonu..
O da aynı senin gibi, herşeyi kendi halleder, her yere kendi gider..
Ona da diyorum bir gün yollarda kalacaksın diye :))
Şimdi sen de doğurursun Allah korusun..
Allah korusun kuzum:)
Boy boy resimlerim cikar haberlerde :)

Canim benim sevindim anneciginin doguma yetisecegine hadi bakalim :)
Eminim insanin annesi yaninda olmasi cok rahat hissettiriyodur dogumlarda.. ♡
iyi eglenceler bu arada kuzum :)
Cok sagol canim benim, ilk dogumda cok yardimi olmustu annemin..
Allah yokluklarini gostermesin..

Lezzeti güzel seversin bence

Gözün aydın hadi bebekte sağlıkla gelsin artık çok yorma kendini

Pek başka bişeye benzemiyor mantar

Az yemişsin canım

Gofret ve kestane kaçar tane yedin bakiim
Artik dinlenme donemine gectim ablam:)
Sanada bugun iyi dinlenmeler..

Allah korusun kuzum:)
Boy boy resimlerim cikar haberlerde :)

Cok sagol canim benim, ilk dogumda cok yardimi olmustu annemin..
Allah yokluklarini gostermesin..

Artik dinlenme donemine gectim ablam:)
Sanada bugun iyi dinlenmeler..
Amiiin canim benim amin aminn... ♡

Gunaydin canlar, keyifli pazarlar:) Sinava girecek olanlara basarilar.

asya_01 asya_01 Allah guc kuvvet versin guzelim. Cok titizlenme, oldugu kadar. Kuzun uyuyunca sen de uzan dinlen. Pasamiz nasil oldu?

B belindamm Allah rahmet eylesin, rabbim merhametiyle muamele etsin insallah.

Yawrukush Yawrukush gozun aydin tatlim. Annen yetisti sukur. Allah kolaylik versin, kuzunu saglikla kucagina al insallah.:KK200:

Back
X