- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 598
- 35
aaa öylemi gülüm tek tek okuyamıyorum çoğu zaman gözden kaçtı demek.Canım yawrukuş a yazmışsın ama kuş yuvadan uçtu gitti özge doğum iznine ayrıldı birkaç ay yok artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa öylemi gülüm tek tek okuyamıyorum çoğu zaman gözden kaçtı demek.Canım yawrukuş a yazmışsın ama kuş yuvadan uçtu gitti özge doğum iznine ayrıldı birkaç ay yok artık
erken doğduğu için emme yutma tam olarak beceremiyor abla yaa boğuluyordu geçen elimde mosmor oldu ölüyorum sandım çok kötüydüGunaydin canlar, keyifli pazarlar:) Sinava girecek olanlara basarilar.
asya_01 Allah guc kuvvet versin guzelim. Cok titizlenme, oldugu kadar. Kuzun uyuyunca sen de uzan dinlen. Pasamiz nasil oldu?
@belindamm Allah rahmet eylesin, rabbim merhametiyle muamele etsin insallah.
@Yawrukush gozun aydin tatlim. Annen yetisti sukur. Allah kolaylik versin, kuzunu saglikla kucagina al insallah.![]()
doğru diyorsun gülüm Rabbim onları bize bağışlasın ölüme gittim onun için iyi olsun yeter ki.Rabbim herkesin evladını annesine babasına bağışlasın inşallahyaaa tuhh yawrum kiyamambende dogumdan sonra 40gun cocugu disari cikarmicam dedim inanki 40 gun eve girmedik . 6ay hastane kapilarindaydik. insan evladini o halde gorunce cok kotu oluyor. ama soylede bir gercek var benden daha kotuleri ve cikar yolu olmayan hastane banklarinda yatip cocugunu hastane bahcesinde bekleyen anneler vardi . o yuzden cok sukrettm halime . dmek iatedigim hersey duzelecek inan. unucaksin bile . bi evlatlarimiz icin variz , ne olursa olsun saglam durmaliyiz. bol su ic canim sutun olsun . sut en buyuk ilac ..allah yardimcin olsun
Canım umarım başarılı geçmiştir :))Kpsss yeee de girdim ay vennn yorulduuum hayat hahaha mutlu pazarlaaar
Slm kızlar :))
Canım ben de küçükken yemezdim ama sonradan bir alıştım hep yiyorum. Turşuyla tadı pek benzemiyor hani böyle baskın bir tadı yok.. Bence denemelisinYa hazır görmüşken sorayım, mantarın tadı nasıl ? 1 kere yedim çocukken o da turşusunu :))
Cesaret edip yiyemiyorumNeye benziyor tadı merak ediyorum
![]()

Canım ben de küçükken yemezdim ama sonradan bir alıştım hep yiyorum. Turşuyla tadı pek benzemiyor hani böyle baskın bir tadı yok.. Bence denemelisin![]()
Cok sukue ya guzeldiii. Cok yogun bir hafta gecirdimmm rtik dinlenme vaktiiii. Siz de ne var ne yokCanım umarım başarılı geçmiştir :))

bende simdi uyuttum kosa kosa camasir asacam namaz kilacam .. sonra uyandimi onu gezdiricem gelcem onu yikicam sonrada yemek yedircem sonrada ben perttt :) koatur allah kosturSlm kızlar. Haftasonu koturmacasi çok yoruluyor insan. Kızımı uyuttumnoo kalkmadan işleri yapayım dedim is bitmiyor şöyle bir uzanamadm..
Aynnenn ya bende bittim. Daha çamaşır koy cammutfak toparlanick. Çamaşır as utule. Yine yemek sonra banyo derkennn ben bitmiş olcm.bende simdi uyuttum kosa kosa camasir asacam namaz kilacam .. sonra uyandimi onu gezdiricem gelcem onu yikicam sonrada yemek yedircem sonrada ben perttt :) koatur allah kostur
Darısı baanaaaohhhhh cumadan beri 500gr vermisimmm ohhhhh
benden keyiflisi yokcumaya kadar kesin 2 kg verecemmmm hihihihihi lililili teyyy teeeyyyyy hemide adet olmadigim haldeeee lililili
ça ça ça
Ne okuyorsun cnn. Çocukla çok zor amca uyurken haln kalırsa yaparsın. O da zor olur ama bence başla az kalmisbenimde ocakta sinavim ama hala 1 sayfa acip test cozemiorum ya vakit yok . oglan uyurken is mi yapayim testmi cozeyim bilmiom. uyanikken kitabi alio elimden zaten kalem kitap hastasi![]()