- 28 Ağustos 2014
- 3.271
- 8.386
- 248
- 38
Ay ne kötü kötü komşu o öyle benimkiler çok yavaş tiklatir veya arar ne kadar düşüncesizUf çocuğum yorgun diye ilk defa bu kadar uzun yattı . Yan komşum zirr diye zile basıyor ya. Çocuğun olduğunu zor uyuduğunu ve bu saatlerde uyuttugumuda biliyor. Çok sinir oluyorum. Kapıya not aşmak istiyorum eşim ayıp olur diye yokediyor ama bunaldm
Ay ne güzel tay tüyü leke tutmadığını bilmiyordum benim koltuklar leke içinde ya ne kadar silsem çıkmıyor çocuk sürekli bişey döküyorbence koltuklar ktuk sampuanlariyla silinmeli canm ben olsam ole yapardim ... benim koltukta silinmio kitmizi okdar temz duruoki sasarsinbidaha almimmi tay tuyu alicam yazin yakmiyor kisin sivak tutuo leke tutmuo . peceteyle bile leke cikio . cocugu olana birebir . gene köse kasali alicam . cok kullanisli .
ay ne ufagi . ufalsin dahadabizim gibi 19 da evlenseydi 2yasinda bebegi vardi
gelen gidenin cok yoksa bence zili cikatmalisin zaten disardan gelenide bilirsin arar seni . zili iptal et . benim komsular hep kapi tıklatir yada cagri atar . basta soluorum kiziorum cunku o gun o cocugun butun gun duzeni bozuluyor benimde islerimin duzeni bozuluyor kimse k.bakmasin
Canım ben kendi adıma bebek yüzünden gelemiyorum gündüzleri hiç durmuyor gece de uyumuyor harap oldum vallacanlar nie kimse yok butun gun... bole nasil motive olucaz . cok yavas bi takimiz ..ve gelenlerde gelmemeye basladi
ama her akşam geliyorum :)Çok geçmiş olsun canımSlm kızlar nasılsınız 2 gündür çok hastayimbademciklerim kocaman olmuş o yüzden menü veremedim. bide haftaya kardeşimin düğünü var sınav vs mahvoldum ya
sadece uyumak istiyorum ve fırsatım olmuyo
![]()
Menün çok güzel canım ama su çok az bencesabah
peynir
zeytin
tb ekmegi 1 dilim
cay sekersiz
recel 1 catal
yumurtaa saganda 2 tane
oglen
1 tane biber dolmasi
ara