• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben varimm:) çocuk ve temizlik mi. Aynısı bende de vardı bugün . Temizle temizle her yer aynı o ne olvak bunldim. Çok ters gunundeyim bugün ya. Heyheylerim üstümde
Kız Zeynep vallahi o komşuyu gelip oraya kovasım geldi :KK70:git pis komşu gelme bizim eve :KK70:

Hehe bütün gün kızın arkasını topluyorum kış temizliğini bile parça parça yapıyorum hâlâ bitiremedim çocuk olunca çok zor oluyor ya:dondurma:
Birde bana sorrr.. sözde ben yaptım. Gelsen görsen AMAN ALLAAHH kacarsin. Çocukla çok zor yapılıyor hemde çok zor korunuyor

Ayy tiksindim resmen komsundan :oha:

Ben de temizlik yaptım bugün spordan sayılır mı :KK48:

Reglin yaklaşıyor canım ondandır ben de kime catacagimi şaşırırım regl zamanı :sinirli:
Bence temizlik spordan sayilsinn... Valla reglden mi şeker komsumdan mi orası muammaa. Çocuk bile gitmiyor ona çocuk iste hissediyor

Birde bana sorrr.. sözde ben yaptım. Gelsen görsen AMAN ALLAAHH kacarsin. Çocukla çok zor yapılıyor hemde çok zor korunuyor
Aynen canım hele geçen gün gülümi ağlayımi şaşırdım mutfakta bulaşık yıkıyorum sen lavaboya gir tuvalet kağıdını klozete at klozet fırçasını al yanıma gel ay dellendim lavaboyu komple tekrar yıka çocuğu yıka hertarafı geri hipolu suyla sil minnoşa kızamıyorumda sinirden gülmeye başladım sonra:KK48:

Aynen canım hele geçen gün gülümi ağlayımi şaşırdım mutfakta bulaşık yıkıyorum sen lavaboya gir tuvalet kağıdını klozete at klozet fırçasını al yanıma gel ay dellendim lavaboyu komple tekrar yıka çocuğu yıka hertarafı geri hipolu suyla sil minnoşa kızamıyorumda sinirden gülmeye başladım sonra:KK48:
Ay o fırça bizde de bir gezdi. Şimdi banyoya girip tartilıyor birde ellerini aşağı indiriyo. Bak bak diyo

Back
X