- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
Sanirsam öyle doymadı uykularaCanım o uyuyan güzel masalını okumuştur belki prens gelir uyandırır diye ondan uyuyo o @fyzanur![]()
prens yakışıklı olur umarım Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanirsam öyle doymadı uykularaCanım o uyuyan güzel masalını okumuştur belki prens gelir uyandırır diye ondan uyuyo o @fyzanur![]()
prens yakışıklı olur umarım Aynen canım şanslısın benim eşim 5 kardeş 5ide erkek kayınvaldemin hiç kızı olmamış eltilerim var tabi 4 tane
Şok oldun neyse kıyamadım bari tamam salı olsun ama çarşamba dersen kabul etmem bilesinYarınmıama bizim yarın sohbetimiz var pazartesi günleri canım kura'n falan okuyoruz salı günü varım ama
![]()
Fatimem şikayetçiyim bak beni dondurmayla kandırmaya çalışiyo ama beni dondurmalarla kandıramazsın yemezler canım ben bikere sütlü çukulatalı seviyorum bana onlarla gelBiliyorum aklın fikrin dondurma dabende seni rakibe ilan edip dondurma ile seni kandırmaya geldim var mısın adım yarışması yapak kız
![]()
Şok oldun neyse kıyamadım bari tamam salı olsun ama çarşamba dersen kabul etmem bilesin![]()
Ben varim adımda ama kilo konusunda söz veremem çok zor veriyorum malumYarışalım canlar bu hafta, hem adımda hem de kiloda![]()
Fatimem şikayetçiyim bak beni dondurmayla kandırmaya çalışiyo ama beni dondurmalarla kandıramazsın yemezler canım ben bikere sütlü çukulatalı seviyorum bana onlarla gel![]()
Hehe tamam fatimem şahitsin ben bu kızı yenicem salı günüŞok oldun neyse kıyamadım bari tamam salı olsun ama çarşamba dersen kabul etmem bilesin![]()
Ben varim adımda ama kilo konusunda söz veremem çok zor veriyorum malum![]()
Tamam istediğin o olsun hatta istersen börek açarımFatimem şikayetçiyim bak beni dondurmayla kandırmaya çalışiyo ama beni dondurmalarla kandıramazsın yemezler canım ben bikere sütlü çukulatalı seviyorum bana onlarla gel![]()
Fatimem duy duy neler istiyor 
Kilo olmaz ama 65ten sonra aslında olurKiloda yarışın mutlakaa bakalım kim daha çok verecekkk![]()
He he meydan oku sen göreceğiz sahalarda seni hahaytHehe tamam fatimem şahitsin ben bu kızı yenicem salı günümeydan okuyorum heheyyyyyyyytttttttt
![]()

Tamam istediğin o olsun hatta istersen börek açarımFatimem duy duy neler istiyor
![]()
börek dedi Oda doğru hiç belli olmaz vallaOlsun canım hiç belli olmazzz, belki yarışma heyecanından verirsinnn![]()
Kilo olmaz ama 65ten sonra aslında olur![]()
Tabi canım başka ne istersin menündebörek dedi
![]()

Tamam canımcımYarın tartı sonrası cumaya hedef belirleyelim canım, bakalım nasıl olacakk![]()
Fatimem şunu salı yapsaydık yaa olmazmıydı yarın sohbetin ortasında bir oyana bir buyana gidememki*** YARIŞMA ***
Yarın adım yarışması yapıyoruz...
Lütfen katılalım 4. takım fıstıklarııı :)
Akşam 22-de kaç adım attığınızı beni etketleyerek yazınız..
Kolay gelsin, bol ter atmalar
Kız sen normalde çok su içersin 6 bardak neBugünkü menüm
Sabah
Kıymalı yumurta
2 dilim ekmek
Çay
Domates
Salatalık
Öğlen
1 muz
Yarım nar
Yarım mandalina