- 29 Nisan 2013
- 22.030
- 116.169
- 798
Buldunuz garibanı tek başına yüklenin bakim özgem nerdesin![]()
Yok yok bizde kimseye boş yere yüklenmezz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buldunuz garibanı tek başına yüklenin bakim özgem nerdesin![]()

Yapmıştır o sen görmemişsindir nerde onun menüsü bakim6 mı 7 mii ??
Kız birşey yapmadıı boşuna ceza mı olurmuşş haksızlıkkk![]()
Yapmıştır o sen görmemişsindir nerde onun menüsü bakim![]()

Kızlar şarjım bitti bitecek uykumda geldi ben yatıyorum canlar iyigeceler tatlı rüyalar :))))
Iyiyim canım. Nasıl uyudun o kadar ben ki uykuyu severim hiç o kadar uyuyamadım.
Düpedüz veremiycen fikriyem kiloları.Bugünkü menüm
Sabah
Kıymalı yumurta
2 dilim ekmek
Çay
Domates
Salatalık
Öğlen
1 muz
Yarım nar
Yarım mandalina
Akşam
Balık
Salata
Spor(((
Su:6bardak
Dahlia_ @gogo
Veririm görürsünHehe veremezsinki veremezsinki![]()
Iyi geceler gülümMenüler bugün de yazılmadı, cezalar ağır olacak biraz
Ben de yatıyorum, akşam tansiyon, halsizlik çok yordu, kalkınca menü tablosunu hazırlarım..
İyi geceler.. Allah rahatlık versin![]()
8 tane6 mı 7 mii ??
Kız birşey yapmadıı boşuna ceza mı olurmuşş haksızlıkkk![]()
Gecmis olsun havalar hastalik havasi tamam bugun guzeldi amaaa aman dikkat.Bugün kahvaltı ettik çıktık görümcem gittik gün vardı birde kaynım doğuda görevli izne gelmiş eşimde onla beraberdi eve gelişim 10:30 sabahın bulduklarını hallettim papatya çayı yaptım içiyorum az sonra yaticam dondum resmen ayaklarım falan buz gibi yatayimda isinayim.
Menüm sabah 1 dilim tereyağlı ekmek omlet peynir zeytin.
Öğlen günde 1 lahmacun biraz salata yarım dilim sütlü tatlı.
Akşam 1 kase çorba 2 çiğköfte salata çeyrek lahmacun
Çayla 3 hurma 2 kuru kayısı.
Su fazla içemedim 1 lt ancak oldu
Spor yok maalesef
İyi geceeeleeerİyi akşamlar canlar :)
Az kaldi cokk az rabbim kavuşmayı nasip etsin hayirlisiyla :))Çok sağol canım benim..
Eski şafağıma geri dönüyorum, heveslendirdiler beni ortada doğru düzgün birşey yokmuş
Ben konuşamıyorum diye ne deseler inanır oldum
Şafak daha 28 yani..
Ne guzel olmus Hazalim kurtlarini dokmussun, yeni haftaya ve diyete hazirsin canim:)Amin özgem Allah razi olsun inşallah ♥valla çok güzeldi şükür halay çeke çeke baya çoştum özgemsen nasilsin
Olsun gulum gec olsun guc olmasin...Çok sağol canım benim..
Eski şafağıma geri dönüyorum, heveslendirdiler beni ortada doğru düzgün birşey yokmuş
Ben konuşamıyorum diye ne deseler inanır oldum
Şafak daha 28 yani..
Cok sevindim kuzum iyi olmana,hafta sonu kacamagi candir:))Yawrukush her sey yolunda cok sukur evet hafta sonu icindi :)) siz de keyifler nasiil :))
Uyuyan guzel:)
Canim sevdigin insanla her sey daha kolay..:) yağ su ölmesini ilk başta mantıklı bulmuyordum ama hoşuma gitti yeni heyecan oldu bana hakikaten :))
Canım şimdi pazartesileri mi bildirim yapıyoruz artik
Alışma süreci eşime bağlı aslında , o beni alıştiriyor , ailemden uzak olmak bilmediğim bir şehirde sıfırdan başlamak hem zor hem güzel böyle işte siz
bebisin adını ney düşündünüz kaçırdım orayı ben :)
Gecmis olsun Fatimem...Çok sağolun kızlar, çay içtim kendime geldim..
Hadi gozunaydin Fikriyem:)Ya fatimem bugün sonunda regl oldum çok şükür ama çok sancım var bugün beni mahvetti kekik kaynatıp içtim iyi geldi aklınızda olsun kekik regl sancısına birebirdir sancınız oluyosa faydam olsun istedim:)))
Kiz ben gelene kadar sagli sollu saldirmislar sana :))Buldunuz garibanı tek başına yüklenin bakim özgem nerdesin![]()
Aynen öyle özgem inşallah artık rahat kilo veririm :) akın paşa nasıl anneannesiyle güzel vakit geçiriyor muNe guzel olmus Hazalim kurtlarini dokmussun, yeni haftaya ve diyete hazirsin canim:)
Olsun gulum gec olsun guc olmasin...
Cok sevindim kuzum iyi olmana,hafta sonu kacamagi candir:))
Uyuyan guzel:)
Hayirli olsun canim spor salonu..
Canim sevdigin insanla her sey daha kolay..
Bir sure sonra kendi evinden baska her yer sana yabanci gelecek:)
Bebisin adi Aras olacak kismetse Banum:)
Bekliyoruz:)
Gecmis olsun Fatimem...
Hadi gozunaydin Fikriyem:)
Kekikte aklimda olsun sagol canim...
Kiz ben gelene kadar sagli sollu saldirmislar sana :))
Yine klavye düzeltmesi yaa nasıl halletcem bu sorunu Bilmem. Sporsuz veremiycen yazmak istemiştim burdaIyiyim canım. Nasıl uyudun o kadar ben ki uykuyu severim hiç o kadar uyuyamadım.
Düpedüz veremiycen fikriyem kiloları.
Evet haklısın fazla oldu canım. Sadece çorbayı yiyip kalksam yeterdi akşam.Gecmis olsun havalar hastalik havasi tamam bugun guzeldi amaaa aman dikkat.
Lahmacunn oglen ve aksam olmasi cigkofte de olmasi bana biraz fazla geldi sabahta ekmwk var cunku:)