• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar facebookta 40 kilo nasıl gider diye bir sayfa var çok iyi çok motive edici ,bi göz atın isterseniz .kadının değişimi müthiş. videolarını felan atmış .
Bide bu aralar fitbeck diye bir ürün ćok geziyo facebookda kadınlar paylaşım yapıyor önceki fotolarıyla sonraki fotolarını koyuyorlar gerçi benim pek inanasım gelmiyor böyle şeylere

Bide bu aralar fitbeck diye bir ürün ćok geziyo facebookda kadınlar paylaşım yapıyor önceki fotolarıyla sonraki fotolarını koyuyorlar gerçi benim pek inanasım gelmiyor böyle şeylere
fotoğraf değil canım ,kadın şişman halinde video çekerek zayıflamaya başlamış ve hala devam ediyor.sürekli yaptığı sporu hergün yediklerini atıyor. videoda görüyosun değişimi

kizlar kaynanam kalp krizi gibi birsey geciriyor lutfen dua edin
Göğüste tam yeri belli olmayan sıkışma hissi

-Sol kola ve çeneye doğru yayılan ağrı

-Hareket edince artan ağrı

-Ağrıyla birlikte soğuk soğukhalsizlik
Herhangi bitin
-Mide bulantısı

-Nefes darlığı

-Öksürük,

-Baş dönmesi

-Bayılma

-Kusma,

-Soğuk terleme,

-Çarpıntı,

-Aşırı halsizlik
Herhangi biri var mo

Göğüste tam yeri belli olmayan sıkışma hissi

-Sol kola ve çeneye doğru yayılan ağrı

-Hareket edince artan ağrı

-Ağrıyla birlikte soğuk soğukhalsizlik
Herhangi bitin
-Mide bulantısı

-Nefes darlığı

-Öksürük,

-Baş dönmesi

-Bayılma

-Kusma,

-Soğuk terleme,

-Çarpıntı,

-Aşırı halsizlik
Herhangi biri var mo
canim kizinin agri kesicisini icmis gogusunu kucultmustu gorumcem . gorumcem git sen agri kesiciden ver ona icsin die . birden morarmis nefes alamamis . esim gittiginde annem resmen ölmüstu dedi . simdi iyimis hastanedeler .

canim kizinin agri kesicisini icmis gogusunu kucultmustu gorumcem . gorumcem git sen agri kesiciden ver ona icsin die . birden morarmis nefes alamamis . esim gittiginde annem resmen ölmüstu dedi . simdi iyimis hastanedeler .
O kadar görüyoruz tvler de vs bilinçsiz ilaç yüzünden hastanelik olanları.rabbim acil şifalar versin sizde oldu sandım

horlama spordan sayiliyormu yaa benim esim butun gece spor yapiomus meger :KK70:
Hoplama yazmamismiyim ben bende horlarim spormus demek iyiymiş
Kilolarınız ne durumda canlarr ??
Stres başladı bende yinee:KK17:
Güzel sonuçlar alsak keşkeeo_O
Ben biraz eksi ama artidayim hala
kızlar facebookta 40 kilo nasıl gider diye bir sayfa var çok iyi çok motive edici ,bi göz atın isterseniz .kadının değişimi müthiş. videolarını felan atmış .
Instagramdada var aynı kadın 40kilonasilgider
kizlar kaynanam kalp krizi gibi birsey geciriyor lutfen dua edin
Geçmiş olsun canım
Hee ilaç alerjisi olmuş bilinçsiz ilaç kullanmak zararlı

sabah
sahanda yumurta
cay
az peynir
2 dilim ekmek
oglen
iskender etini sadce
ayran
aksam
1 dilim pide (komsu cok israr etti ac degildim yoksa )
ara 3 mandalina
su yarim litre disardaydim cok su icersem tuvalete gitmek zorunda kaliom
bugun oglanla gezmeye gittin anne ogul
tyvalete gitme ihtimalim sifirdi bilerek icmedim su
spor:10000 adim

Hoplama yazmamismiyim ben bende horlarim spormus demek iyiymiş

Ben biraz eksi ama artidayim hala

Instagramdada var aynı kadın 40kilonasilgider

Geçmiş olsun canım

Hee ilaç alerjisi olmuş bilinçsiz ilaç kullanmak zararlı
ustune kasinti ilaci icmis kasinmaya baslayin ca hepten kotu olmus ama iyimis simdi sukur . sagir dilsiz kaynanam . allahim yardim etsin

Back
X