- 9 Ağustos 2016
- 1.743
- 6.298
- 73
İyiyim tatlım sana dondurma ısmarlıyayımmıIyidir kızzzz sen nasilsin :)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim tatlım sana dondurma ısmarlıyayımmıIyidir kızzzz sen nasilsin :)))

Teşekkürler tatlım bundan sonra günlük yapmayı düşünüyorum :)))Sporun çok güzel olmuş
Yarın ısmarlama bugün Fatime kızarİyiyim tatlım sana dondurma ısmarlıyayımmı![]()

Güzel olur hem çok zaman da almazTeşekkürler tatlım bundan sonra günlük yapmayı düşünüyorum :)))
Nasilsin Meliscim, diye, dersler nasil gidiyor?
Gecmis olsun Fatimem toparlandin mi?
Haydaaa bugun herkes rahatsiz, gecmis olsun kuzum...
Cok sevindim canim gozunaydin....
Selam kizlar bugun pek kimse ugramamis takima..
Nasilsiniz, her sey yolunda mi?
Nasilsin Meliscim, diye, dersler nasil gidiyor?
Gecmis olsun Fatimem toparlandin mi?
Haydaaa bugun herkes rahatsiz, gecmis olsun kuzum...
Cok sevindim canim gozunaydin....
Hehe napim bugün canım spor yapmak istedi:)))
İyiyim tatlım sana dondurma ısmarlıyayımmı![]()
Yarın ısmarlama bugün Fatime kızar![]()

Iyi aksamlar:) Herkes iyidir insallah. Yarin cok yogunum, vakitli ugrayamayabilirim. Guncel kilom 58, fark 0.9.
Menu
Sahur
Omlet ve ayran
Aksam
Bezelye, yesil mercimekli pilav ve yogurt.
Su:2 litre
Egzersiz:--
Iyiyim bende Hazalim,bugun dr a gittim,hala gelmiyor Aras Bey..Dr suni sanci gunu verdi.Bakalim hayirlisi kuzum..Iyiyim kuzum asıl sen nasilsin nasıl gidiyor
Sancim yok gulum ama bugun doktor sancin vardir fakat duzensiz henuz dedi..İyiyim tatlım senden nehaber sancılar basladımı :)))
Cok sevindim Meliscim:)İyiyim canım derslerde güzel gidiyor çok sukur sağol canım,![]()
Tekrardan gecmis olsun kuzum..Aleykum selam canım..
Çok şükür iyi sayılırım :)
Sen nasılsın, napıyorsunn ??
Teşekkürler canım, toparlandım çok şükürr..
Yarın artı çıkarsan buralara gelme![]()
Rabbim kolaylık versin gülüm suni sancıya gerek kalmadan gelsin minnakIyiyim bende Hazalim,bugun dr a gittim,hala gelmiyor Aras Bey..Dr suni sanci gunu verdi.Bakalim hayirlisi kuzum..
Sancim yok gulum ama bugun doktor sancin vardir fakat duzensiz henuz dedi..
Suni sanci icinde gun verdi hayirlisi bakalim..
Cok sevindim Meliscim:)
Tekrardan gecmis olsun kuzum..
Ben epey agirlastim ama bu halime sukur..
Uyumak, yurumek,oturmak ne buyuk nimetmis..
Az kaldi ama:)
Safak kac Fatimem??
Amin canim insallah..Rabbim kolaylık versin gülüm suni sancıya gerek kalmadan gelsin minnak![]()
canim m suni sanci zormus ya gerci sancida zormus allah kolaylik versin . ama gelir ya zorla doktorda getirtmeye calismasin cocugu aaAmin canim insallah..
Allah kabul etsin orucunu.
Canim 42.haftaya kadar bekliyor doktorlar burada ve eger hala gelmezse normal sanciyla bebek, bebegin sagligi icin suni sanci veriyorlar.canim m suni sanci zormus ya gerci sancida zormus allah kolaylik versin . ama gelir ya zorla doktorda getirtmeye calismasin cocugu aa
allahim yardim etsin canm yaa insallah kendi sancin gelir .. cok zor dogum yapmak anne olmak hele 2ci kez anne olmak dahada zordur rabbim kolaylik versin heryondenCanim 42.haftaya kadar bekliyor doktorlar burada ve eger hala gelmezse normal sanciyla bebek, bebegin sagligi icin suni sanci veriyorlar.
Suni sanci zormus ama saglikla dogsunda, hayirlisi Edam...