• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugün menüm
sabah : 2haşlanmış yumurta
2dilim tb ekmeği
6 zeytin
2kk peynir

öğlen : 1 tabak patates yemeği
1 tabak yoğurt
salata
1dilim ekmek

ara : 2 hurma
1 avuç badem içi
3 ceviz

akşam : 2 tabak ıspanak yemeği
5 kaşık yoğurt
salata

9 gibi yemeyi düşündüklerim : 3 hurma
1 avuç badem içi

su :6 bardak ,daha içicem
spor : 200 basen çalışma

Dahlia_ Dahlia_ gogo2405 gogo2405

bugün menüm
2dilim tb ekmeği
6 zeytin
2kk peynir

1 tabak yoğurt
salata
1dilim ekmek

1 avuç badem içi
3 ceviz

5 kaşık yoğurt
salata

1 avuç badem içi

9 gibi yemeği düşündüklerini yeme derim canım :)

Aslında sıkıntım kabızlık değil yani metabolizmam yavaş çalışıyo sanırım genelim böyle ama rahatsız oluyorum.daha önce bi kiraz saplı çay vardı o iyi geliyordu bi ara içmiştim ondan alıp düzenli kullancam belki çözüm olur

Düzenli yürüyüş yap, hergün yeşilçay iç ve su mutlaka en az 2 litre olsun..

Hava çok soğuk çarşıda işlerim vardı kızımı kurstan aldım birazdan eve döneriz
geldinmi abla eve :) nasıl geçti günün ,diyetin :)

canlar bende bugun oglani krese goturdum. ogretmen bugun durmayin burda dedi . bizede alissin dedi . beni yolladi . tabi yuregimi orada biraktim ve ciktim . daha sonra ogretmeni hep fotolarini atti bana aradim ne yapio ogrendim . :) parti falan yapmislar arada siniftan cikmis . 1 tane ogretmen sadce onunla ilgilenio . hep ensesinde oglanin . . dun psikologta hep onunla ilgilendi .. 5 sayfa test falan yaptik psikologla ..biraz daha gozlem yapacak . kucuklugune indi simdiki yasina cikti falan bi suru soru sordu . psikologu cok begendim . iyi smdilik gidiyor
yavaş yavaş alışıyor,gözün aydın :)

Aslında sıkıntım kabızlık değil yani metabolizmam yavaş çalışıyo sanırım genelim böyle ama rahatsız oluyorum.daha önce bi kiraz saplı çay vardı o iyi geliyordu bi ara içmiştim ondan alıp düzenli kullancam belki çözüm olur
sürekli bir kabızlıksa doktora git . bana röntgen çekti ve röntgende çıktı kabız olduğum. şurup vermişti. artık beslenmemi düzene koyunca oda düzeldi. suyu artır , sevmiyorsan bile günde 1 meyve tüket ,çok faydası oluyor inan ki.

9 gibi yemeği düşündüklerini yeme derim canım :)
eskiden olsa çikolata cipsle dizi izlerdim . şimdi bunu deniycem ,dizi izlerken açlığım yatışıyormu ona bakıcam :KK70: kız ahhh elimde olsa da yemesem valla ama saat 9 a kadar acıkırım 3 saat var .acıkınca da yemeğe saldırıyorum . aç uyumaya kalksam gece psikolojik uyanıp 3,4 ,5 hiç farketmiyor gece ne bulursam yiyorum .

Kızlar cenaze vardı 2 g

dr gaz damlası verdi ablacım o rahatlatıyor birazda olsa yanındayken ya yüzü koyun yada sırt üstü yatırıyorum kafası yamuk oluyormuş yoksa:KK48: hırıltısı vardı ben göğsünden sanıyordum burnu tıkalıymış dr da fırça attı bu kadar üstüne düşme sen pimpirikli olursan bu çocuk hep hasta olur dedi:sinirli:bebiş öyle yani iyi şükür de abla ben iyi değilim pek eşimle sıkıntı yaşıyoruz nasıl aşarım bilmiyorum çözüm için uğraşıyorum ama ben uğraştıkça düğüm daha çok artıyor sanki:KK51:
bebeğinin iyi olmasına çok sevindim :) eşinle ne sorunun var canım inşallah atlatırsınız,daha yeni doğum yaptın,kaç gün yoğun bakımda kaldın , ne sorunuymuş bu destek olması alttan alması lazım ,ayhhh şu erkek milleti ...

eskiden olsa çikolata cipsle dizi izlerdim . şimdi bunu deniycem ,dizi izlerken açlığım yatışıyormu ona bakıcam :KK70: kız ahhh elimde olsa da yemesem valla ama saat 9 a kadar acıkırım 3 saat var .acıkınca da yemeğe saldırıyorum . aç uyumaya kalksam gece psikolojik uyanıp 3,4 ,5 hiç farketmiyor gece ne bulursam yiyorum .

O zaman ye :))
Gece kalkıp ne bulursan yemenden iyidir vallahii :))
Ama zamanla akşam yemekten sonra hiçbirşey yememeğe alıştır kendini..
Ben boş çay bile içsem hemen sabah tartıyı etkiliyor, o yüzden akşam ne olursa olsun yemekten kaçmaya çalışıyorum..

geldinmi abla eve :) nasıl geçti günün ,diyetin :)

yavaş yavaş alışıyor,gözün aydın :)

sürekli bir kabızlıksa doktora git . bana röntgen çekti ve röntgende çıktı kabız olduğum. şurup vermişti. artık beslenmemi düzene koyunca oda düzeldi. suyu artır , sevmiyorsan bile günde 1 meyve tüket ,çok faydası oluyor inan ki.
Evet denicem bunları bi şekilde çözmem lazım bu sorunu

Hahırlı akşamlar kızçeler yedim geldim ilk menüm bakalım ne diyeceksiniz
Sabah 7.30 tarçınlı süt
9,30 2dilim tam tahıllı ekmek arasa peynir domates şekersiz çay
Arada 1mandalina 1 gofret yeşil çay
13,30 1 buçuk dilim ekmek 6kaşık etli yemek salata, 2kaşık yoğurt
18.00 1 lahmacun ayran
Su şimdilik 10 barsak içtim
Spor yarım saat yürüyüş
Birde eşim pasta getirmiş yesemmi bir dilim bilmiyorum

bugün menüm
2dilim tb ekmeği
6 zeytin
2kk peynir

1 tabak yoğurt
salata
1dilim ekmek

1 avuç badem içi
3 ceviz

5 kaşık yoğurt
salata

1 avuç badem içi

Canım afiyet olsun menü güzel ama kilomukilonu bilmiyorum kilon fazlaysa güzel çok kilon yoksa fazla olabilir yumurta 1olabilir peynir de patates çok kalorilidir ekmek yemeye bilirdin ve aralarda fazla geldi bana

Hahırlı akşamlar kızçeler yedim geldim ilk menüm bakalım ne diyeceksiniz
Sabah 7.30 tarçınlı süt
9,30 2dilim tam tahıllı ekmek arasa peynir domates şekersiz çay
Arada 1mandalina 1 gofret yeşil çay
13,30 1 buçuk dilim ekmek 6kaşık etli yemek salata, 2kaşık yoğurt
18.00 1 lahmacun ayran
Su şimdilik 10 barsak içtim
Spor yarım saat yürüyüş
Birde eşim pasta getirmiş yesemmi bir dilim bilmiyorum

Canımm, gofret, lahmacun olmamış maalesef..
Haftada 1 kere ödül öğünü hakkımız var, o da cuma ve ya cumartesi günü yiyoruz kilo bildiriminden sonra..
Yemek istediğin böyle şeyleri o zamana sakla canım..
Pasta hiçç yemee bugün :))

Menüm

Sabah
1 fincan bitki çayı

Öğlen
1 kase çorba
1 dilim çavdar ekmeği
salatalık

Ara
1 fincan çay

Akşam
Fırında tavuk
3-4 küp patates
1 dilim çavdar ekmeği

1 fincan yeşil çay

Suyu hiç hatırlamıyorum, kafam dağınıktı unutmuşum..

Canımm, gofret, lahmacun olmamış maalesef..
Haftada 1 kere ödül öğünü hakkımız var, o da cuma ve ya cumartesi günü yiyoruz kilo bildiriminden sonra..
Yemek istediğin böyle şeyleri o zamana sakla canım..
Pasta hiçç yemee bugün :))
Canm gofret in kalorisi a baktımda yedim azdı lahmacunda küçük ince olanlar ekmek yemedim onu yedim ama...

bebeğinin iyi olmasına çok sevindim :) eşinle ne sorunun var canım inşallah atlatırsınız,daha yeni doğum yaptın,kaç gün yoğun bakımda kaldın , ne sorunuymuş bu destek olması alttan alması lazım ,ayhhh şu erkek milleti ...
Anlayış mi?adam daha sen beni idare edeceksin diyör. Berbat haldeyiz Allah sonumuzu hayretsin bildiğim şey erkek icin ne yapRsan yap yarana mazsin

Back
X