• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kizlar menu geciyorum

sabah: 2 yumurta beyazina 1 yk yulaf kepegi ile krep - kahve - ceri domates - dukan protein bar
ogle: 400 gr yagsiz yogurt icinde baharat
ara: yarim yesil elma (100 gr)
aksam: 240 gr biftek - zero - yagsiz coban salata
su: 1,5 lt

spor: bugun yok.
kalori: 823 kalori

Menü geciyorum

Sahur
1.5haslanmis yumurta
2dilim kizarmis ekmek
1domates
1kucuk salatalik
1yaprak marul
1tutam maydanoz
Kk peynir

Iftar
Yarim kaseden az fazla tarhana corbasi
2yk taze fasulye
5kofte
Salata

Su
1.5lt
Spor
Suanlik yok yaparsam bildiririm

Günün özeti
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 yemek kaşığı lor
5-6 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
5-6 dilim kavun
Marul

Öğlen 1 kâse mercimek çorbası
1 bardak ayran
3-4 yemek kaşığı bezelye

Ara 1 tane baklava

Akşam
1 kaşık kuskus
1. Dilim ekmek
3 yemek kaşığı bezelye
2 parça tavuk
2 köfte
2 bardak ayran köz salata

2 baklava

3 lt su

Günün özeti
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 yemek kaşığı lor
5-6 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
5-6 dilim kavun
Marul

Öğlen 1 kâse mercimek çorbası
1 bardak ayran
3-4 yemek kaşığı bezelye

Ara 1 tane baklava

Akşam
1 kaşık kuskus
1. Dilim ekmek
3 yemek kaşığı bezelye
2 parça tavuk
2 köfte
2 bardak ayran köz salata

2 baklava

3 lt su
bebem o baklavalar ne?

evet sorumluluk çok çok fazla, kız kardeşim de diyor çocuk yapmak bana göre değilmiş diye.
dün haberlerde bir kadın çocuğuna içki ve sigara içittirip video çekiyordu izlediniz mi bilmiyorum 3 4 yaşlarında erkek çocuğu idi. bir de gülüyor kadın.
Allahım dedim böyle insanlara annelik duygusu tattırma vicdansız, o çocuk ileride ne olacak bağımlı ayyaş belki karısını dövecek o da çocuğuna zorla kötülük yapacak... anne - baba olmak bu dünyadaki en zor meslek ve asla karşılığı yok.
İzledim cnm hatta bugün çocuğu bulup aileden almışlar neyseki :dua:

Geçmiş olsun canim
@AKovser
19a kadar tartilsanda arti cikarsin ki soyle yap bence evde cuma gunu tartil sabah cumartesi sabahta otelde tartil farki alalim iki tartı arasindaki.olur mu kovserim oyle.cunku cuma aksam olucak ve fazla gelicek kilosu en azindan cuma gunu net kgsini almış oluruz?

Canim senin yesilcay icmen.gerektigini düşünüyorum. Odeminden kurtulursun boylece listenede bakicam bakalim kilo vermene ne engel.eger yanlis besleniyosan vucudun.kendini kitlik moduna almis olabilir az yemek kilo vermek anlamina gelmeyebiliyor bazen
Bence de çok mantıklı :)

Öyle de kal o zaman :oops:

Taktı göbeğe taktıı:-)
Senin artık hiçbirşeyin yok bence :-)

Bozma moralini, ağrın, sızın var, en ufak ağrıda bile ödem topluyor benim vücudum, bana göre normal artı olman.. Yediklerinde birşey yok ki yemekten olmuştur diyeyim.. Aklıma gelen sadece bu..

Haklısın sanırsam :)
Yok yok, arada bir tane kayısı vardı da tam olarak ne zaman yedim bilemiyorum:confused:

Aleykum selam canım..
Çok geçmiş olsun..

Maalesef değildim Asyam.. Burda olunca koy bakıcam ama, oğlunu da görmüşler merak ettim çokk:KK23:

Çok mantıklı canım..
YaseminA YaseminA canım, Nananın dediği gibi yapalım olur mu ?

Hoşgeldin :)
Evet tamam bu şekilde yapalım :)

seni anlıyorum ben de 2 haftadır alıyorum ama 2 sinde de günler değişti 8 -1 arası çalışacak ama 12 oldu mu kaçar gibi gitti kütüphanenin tozunu almamış komidinler yerinden oynanamış tozluklar toz içinde dedim ki evi süpürmeden silinir mi önce halıları süpür sonra topla hem yer açılsın hem ayak altında olmasın yani ben mi söyleyeceğim...haftalık alacam diye konuştum ama son oldu. bayram sonrası başkası başlayacak hay Allahım yaa valla ben de söylemekten yoruluyorum.

iyi birini bulmak zor gerçekten..
şimdi sana gelen kadın türk ve az olunduğu biliyor onu kullanıyor olabilir canım mecburiyetler maalesef
Ben bana gelen kadından çok çok memnunum. Buzdolabında üstü açık zeytin bile görse strçler, dolabımda dağınık üst falan olursa onları bile katlar. Annem gibi oldu :KK200:

Sabah
2 dilim ekmek
1 kase menemen (yumurtasız )
kk peynir

Öğle
4 5 kaşık yoğurtlu karnabahar kızartması

Aksam
1 buçuk kase yayla çorbası
1 tabak nohut yemeği
1 dilim ekmek
1 bardak uludağ şekersiz limonata (2 kalori )

su 2lt
Spor aksam misafirim vardı ev temizliği ve misafir ağırlama :)

Eklentiler

• Screenshot_2017-06-13-22-34-49.webp
    Screenshot_2017-06-13-22-34-49.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 27
Menü geçiyorum..

Sabah,
Dukan krep
yağsız peynir
1 dlm jambon
şekersiz çay

Ara;
türk kahvesi

Öğlen ,
4 adet ızgara köfte
1 kase salata

Akşam;
1 kase domates çorbası

Kaçamak; 1 adet mini nugger dondurma :KK53: Çok fena cnm çekti saldırdım resmen :oops:

30 dk pilates yapıldı
2.5 lt su içildi

İzledim cnm hatta bugün çocuğu bulup aileden almışlar neyseki :dua:

Bence de çok mantıklı :)

Evet tamam bu şekilde yapalım :)
Tamam canim ozaman bu hafta hem cuma sabah hemde cumartesi sabah tartilicaksin biri evde diğeri otelde.haftaya cuma da otelde bildirim yaparsin sabah tartilip sonrasi ayarlanir zaten :)

Geçmiş olsun canım bu hava da nasıl üşüttün

Geçmiş olsun canim.
Cok tesekkurler kizlar :)ilzancim huyum kurusun cocuklugumdan beri yaz gelir ve ben hasta olurum:D artik ne hikmetse
Bisi sorcam ben bu arada kizlar
Su siralar hastalik bi yana bide cok yoğunum. Yani oyle böyle degil. Basimi kasiycak vaktim olmuyor. Ben bayrama kadar sadece cuma bildirimi yapsam olur mu?yani arada gelip okudum ama yazamadim. @AKovser Colorayzn Colorayzn Yinede fırsat buldugum an yazarim ama.
Akovser bu arada cuma kilom 67.4 tüm canim

Menü geçiyorum..

Sabah,
Dukan krep
yağsız peynir
1 dlm jambon
şekersiz çay

Ara;
türk kahvesi

Öğlen ,
4 adet ızgara köfte
1 kase salata

Akşam;
1 kase domates çorbası

Kaçamak; 1 adet mini nugger dondurma :KK53: Çok fena cnm çekti saldırdım resmen :oops:

30 dk pilates yapıldı
2.5 lt su içildi

Naptın bebem

Back
X