• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menu geciyorum.

sabah: 2 yk yulaf kepegine denk dukan ekmek - 2 yumurtanin beyazi - 25 gr yagsiz peynir - 2 dilim tavuk jambon

ogle: 300 gr izgara somon - 10 adet ceri domates

aksam: 330 gr karides, 10 adet ceri domates

su: 1,5 lt

alinan kalori: 1301 (somon yuzunden)

spor: 75 dakikada 8 km yurundu, 447 kalori yakildi.

kizlar bugun sagnak yagmur vardi, o sebeple az yurumek zorunda kaldik.

menu geciyorum.

sabah: 2 yk yulaf kepegine denk dukan ekmek - 2 yumurtanin beyazi - 25 gr yagsiz peynir - 2 dilim tavuk jambon

ogle: 300 gr izgara somon - 10 adet ceri domates

aksam: 330 gr karides, 10 adet ceri domates

su: 1,5 lt

alinan kalori: 1301 (somon yuzunden)

spor: 75 dakikada 8 km yurundu, 447 kalori yakildi.

kizlar bugun sagnak yagmur vardi, o sebeple az yurumek zorunda kaldik.

İlk sayfadaki kurallarda biraz değişiklik yapılacak..
Bitirince sizinle de paylaşırım..

Bu kadar hoşgörü yeter artık sanırım..
Ramazan diye bekledik, kimseye birşey demedim ama bütün hafta takıma uğramayıp cumadan cumaya bildirim yapmak ne demek ? Ki Ramazandan önce de böyle yapanınız vardı..
Bu şekilde zaten kendi kendinize de kilo verirsiniz burda olmanın ne anlamı var ?
Takımda bakıyorsun 15-16 kişi var ama her gün 3-5 kişi yazıyor..
Onun da biri hasta olur, birinin çocuğu rahatsızlanır, birinin işi çıkar, insanlık hali herşey olabiliyor, hal böyle olunca da yazan 3-5 kişi de yazamıyor.. Bu durumda bu takımın ne anlamı var ?
Sorumluluk duymazsak, bir birimize bakıp motive olmazsak, kendi aramızda yarışmazsak ne diye burdayız ?
En büyük hata benim, biliyorum..
Diğer takımların hiç birinde bu kadar rahatlık yok bildiğim kadarıyla..
Gerektiğinde kaptan kızıyor, sert konuşuyor, uyarıyor ama bana ters biraz bu durum..
Benden küçük 2 kişi var sadece burda, demem o ki, yaşınıza hürmeten de öyle konuşamam ben sizinle..
Elimden geldiğince anlayışlı, yumuşak konuşmaya çalışıyorum ama siz de beni anlayın..

Yaptığınız her kaçamak, size artı olarak gelen 1 gram bile takımda bütün hafta boyunca kilo vermeye çalışmış insanların emeğini boşa çıkarıyor.. (Takım adına diyorum, yoksa tabi ki herkes kendisi için kilo veriyor)
Takıma karşı olan sorumluluğunuzu tekrar düşünün..
Yapamadım, tutamadım kendimi, zorla yedirdiler falanla bu iş yürümez..

Bundan sonra kurallar katıdır, ilk sayfada ne yazılıyorsa harfiyen uyulacak..

Devam etmek istemeyen varsa bana haber versin akşama kadar bu hafta ayıralım listeden ki, önümüzdeki hafta boş yere yüzdeye ortak olmasın..

A aseeel @Heart of Gold @MrtHatice Colorayzn Colorayzn semurcan semurcan @asl1can @chocolate19 A alacamavi YaseminA YaseminA Mydestinyy Mydestinyy M Mitsuomi @aysglkskn @sevgili8284 @isimsiz965
Bende burdayim kaptanim daha hassas olmalıyız çok haklisin

Bugünkü menüm
Sabah iki bardak açık çay
Iki dilim.kepek ekmek
Salata domates
Haslanmş yumurta beyaz peynir
Ara şekersiz türk kahvesi
Öğle
4kaşık sebzeli bulgur
Cacik bir kase
Ara 5 6tane yeni dünya
Akşam
Lahana çorbası bir kase salata biber domates sòğüş
Gün içinde 3lt su akşam.üzeri 45dk yürüyş temposuz

İyi geceler kızlar bugunun menusu
Sabah
1 haşlanmış yumurta
3 kk peynir
4 zeytin
Közlenmiş patlıcan biber
Domates
1 tk tahin bal
1 kk fıstıklı tahin helvası
2 dilim ekmek

Ara
Ev yapımı erik suyu

Öğlen
4 yk manti 1 kase yoğurt

Akşam
5-6 dilim karpuz
2 kk peynir
1 dilim ekmek

2 lt su
1 saat yüzme

Ben tatili erken mi bitirsem diye düşünmeye başladım vala sizde durumlar nedir bilmiyorum ama ben nefsimi tutamıyorum :KK43:

kizlar ben takimin genel sikintisinin az az bir seylerden tatmak oldugu kanaatindeyim. inan bana tahin bal yemesen, uzerine helva yeme ihtiyaci da duymayacaktin.

Tatlimmmm :)
Öyle değil, yani tatlı falan yemedin anlamında :))

Nanaya türküler saati :KK70:
Bensiz yapamiyor yaa :)

benim bayramım pek güzel geçmedi kızım rahatsızlandı hastanede geçti maalesef
Gecmis olsun canim.umarim duzeldi :(

kızlar merhaba herkese baya giremedim kimse fark etmemişte yokluğumu:KK48:bayram burnumdan geldi oğlum ateşte yandı 3 gün boyunca 40 dereceyi gördü hastanede kaldık 1 gün.bayramın 1. günü ziyaretlerimizi yaptık.bir şaşırdıki beni gören sormayın 70 le girdim bayrama toplamda 17 kilo vermiş oldum.ama kuzucum hastalanınca gece gündüz başında durdum pek iyi beslenemedim.eşim tarafında 1 çocuktan sonra leğen gibi çıkar karnı diyenler :KK57: böyle kaldılar.şimdi yeni hedef koyuyorum kendime kurban bayramına İNŞALLAHH 60 ın altına inmek istiyorum onun için çaba göstericem inşallah 57 leri görürüm.sizler ne yaptınız nasıl geçti bayram
Asyaamm.inan aklimdasin yaa buraya yazamadim o yani napti görünmüyor asyaa diye :)

Ramazan diye bekledik, kimseye birşey demedim ama bütün hafta takıma uğramayıp cumadan cumaya bildirim yapmak ne demek ? Ki Ramazandan önce de böyle yapanınız vardı..
Bu şekilde zaten kendi kendinize de kilo verirsiniz burda olmanın ne anlamı var ?
Onun da biri hasta olur, birinin çocuğu rahatsızlanır, birinin işi çıkar, insanlık hali herşey olabiliyor, hal böyle olunca da yazan 3-5 kişi de yazamıyor.. Bu durumda bu takımın ne anlamı var ?
Sorumluluk duymazsak, bir birimize bakıp motive olmazsak, kendi aramızda yarışmazsak ne diye burdayız ?
Gerektiğinde kaptan kızıyor, sert konuşuyor, uyarıyor ama bana ters biraz bu durum..
Benden küçük 2 kişi var sadece burda, demem o ki, yaşınıza hürmeten de öyle konuşamam ben sizinle..
Elimden geldiğince anlayışlı, yumuşak konuşmaya çalışıyorum ama siz de beni anlayın..

Yaptığınız her kaçamak, size artı olarak gelen 1 gram bile takımda bütün hafta boyunca kilo vermeye çalışmış insanların emeğini boşa çıkarıyor.. (Takım adına diyorum, yoksa tabi ki herkes kendisi için kilo veriyor)

Devam etmek istemeyen varsa bana haber versin akşama kadar bu hafta ayıralım listeden ki, önümüzdeki hafta boş yere yüzdeye ortak olmasın..

A aseeel @Heart of Gold @MrtHatice Colorayzn Colorayzn semurcan semurcan @asl1can @chocolate19 A alacamavi YaseminA YaseminA Mydestinyy Mydestinyy M Mitsuomi @aysglkskn @sevgili8284 @isimsiz965
Tabikii takimimlayimmm kapidan kovsan.bacadan girerimmm kovserim: )

Geldimm tatlisim nasilsinnn ozledimm valla ya

Tatlimmmm :)
Öyle değil, yani tatlı falan yemedin anlamında :))

Nanaya türküler saati :KK70:
Bensiz yapamiyor yaa :)

benim bayramım pek güzel geçmedi kızım rahatsızlandı hastanede geçti maalesef
Gecmis olsun canim.umarim duzeldi :(

kızlar merhaba herkese baya giremedim kimse fark etmemişte yokluğumu:KK48:bayram burnumdan geldi oğlum ateşte yandı 3 gün boyunca 40 dereceyi gördü hastanede kaldık 1 gün.bayramın 1. günü ziyaretlerimizi yaptık.bir şaşırdıki beni gören sormayın 70 le girdim bayrama toplamda 17 kilo vermiş oldum.ama kuzucum hastalanınca gece gündüz başında durdum pek iyi beslenemedim.eşim tarafında 1 çocuktan sonra leğen gibi çıkar karnı diyenler :KK57: böyle kaldılar.şimdi yeni hedef koyuyorum kendime kurban bayramına İNŞALLAHH 60 ın altına inmek istiyorum onun için çaba göstericem inşallah 57 leri görürüm.sizler ne yaptınız nasıl geçti bayram
Asyaamm.inan aklimdasin yaa buraya yazamadim o yani napti görünmüyor asyaa diye :)

Tabikii takimimlayimmm kapidan kovsan.bacadan girerimmm kovserim: )

Geldimm tatlisim nasilsinnn ozledimm valla ya

Slm kizlad bugunki menum

Sabah
Dukan krep
1 kk light peynir
Sekersiz cay

Ara
Turk kahvesi sade

Oglen
4 izgara kofte
1 kase salata

Aksam
2 adet izgara et bonfipeydi sanirim
1 kase salata
6 adet yaprak sarma

Spor yapamadim bugn
2 lt su icildi

Yarin saf proteine baslayarak eski gunlere donus yapiyorum insallah:) semurcan semurcan

Back
X